Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג אייפון 4s בעל גרסא 5.0.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לא כל כך בקיא בios ומה שמסביב, יותר מתמצא באנדרואיד (רוט, רומים וכו')

לאמא שלי אייפון 4s והגרסא היא 5.0.1, ענתיקה. אפילו להתקין אפליקציה בסיסית כמו שאזאם אי אפשר.

בקיצור, קיימת הודעה על עדכון גירסא לגירסא 6.1.3, האם יש חשש מלעדכן ota?

מה צריך לגבות/לדעת לפני שאעשה זאת?

תודה לעוזרים.

gareqahe.jpg

ezyqe2u6.jpg

hetybuje.jpg

פורסם

ממ זה מעניין, ככל הנראה זאת הפעם האחרונה שנסרקה ונתנה הודעה של 6.1.3, למרות שיש לי ספק כלשהו שלא תוכל לעדכן וכאשר יתחיל ביצוע העדכון זה ירשום שלא ניתן, כך לפחות אני חושב.

6.1.3 היא מעולה, אם יש לך אפשרות לעדכן, עשה זאת.

אין שום בעיה עם עדכון מהאוויר, להפך, העדכונים האלו מעולים, הכל תקין ואתה צריך לעשות זאת כאשר אתה נמצא בחיבור WIFI ולחבר את המכשיר לטעינה בחשמל.

מה שכן, אם אתה רוצה גרסא עדכנית וטובה והתקנה נקייה כמו שצריך, תחבר את המכשיר למחשב, תתקין ITUNES, תעשה שחזור מלא והתקנה של 7.1.1 הגרסא העדכנית ביותר עם כל השיפורים.

על המכשיר שלי, 4S 7.1.1 רץ מעולה וללא כל קושי או בעיה.

פורסם

כאשר מבצעים עדכון " נקי " דרך ה ITUNES, המכשיר מבצע גיבוי מלא למחשב באופן אוטומטי וגם מודיע לך על כך. כמו כן זה תמיד ייתן לך את העדכון האחרון הקיים, שזה במקרה שלך 7.1.1.

מה שכן, אתה תמיד יכול לשחזר את כל ההגדרות או מה ICLOUD שלך או ישירות מהמחשב , זה נתון לבחירתך, כך או כך, הכל חוזר לקדמותו. ( לעיתים שחזור לאחר התקנה מהמחשב יאלץ אותך להתקין מחדש את האפליקציות אבל מה שיפה, שהן חוזרות לאותו המקום או יוצרות תיקייה שבו הן היו כך שהכל חוזר להיות לפי הסדר שלך גם אם אתה מוריד מחדש שזה אומר להכנס ל APPSTORE ופשוט ללחוץ על הענן הקטן וכל אפליקציה תחזור למקומה ).

אני מאמין שלא תהיה בעיה אם תלחץ עכשיו על עדכון של ה 6.1.3 ותבצע דרך האוויר, אולי זה העדכון האחרון שהמערכת זוכרת, ואולי זה פשוט יגיד לך שעדכון שכזה לא קיים כבר, שכן אפל ככל הנראה הורידו אותו מהשרת, אי אפשר לדעת עד שלא תלחץ.

באופן כללי, תתקין מחדש את 7.1.1 דרך ה ITUNES והכל יהיה בסדר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אתה יכול לעקוף את הבעיה הזאת ע"י הורדת הקושחה בצורה ידנית:

http://appldnld.apple.com/iOS7.1/031-00360.20140425.NdB5S/iPhone4,1_7.1.1_11D201_Restore.ipsw

אם גם ההורדה הזאת מתנתקת לך באמצע, נסה להשתמש במנהל הורדות כמו IDM:

http://www.internetdownloadmanager.com/

אחרי שהקובץ ירד בהצלחה, אתה נכנס לאייטונס, מחזיק את מקש SHIFT במקלדת, ותוך כדי לוחץ על UPDATE או RESTORE, תלוי אם אתה רוצה ריסטור נקי (מומלץ) או לעדכן על המערכת הקיימת.

restore.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...