Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש / 0 ק"מ או משומש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני רוצה להתייעץ בנוגע לסוגיה שאני חושב עליה כבר כמה זמן ולא כל כך יודע להחליט

כיום אני נוסע על טויוטה yaris verso שנת 2001. בתכלס, היא מחזיקה ממש טוב, אין בה תקלות יותר מידי ואפשר להגיד שאני משלם עליה רק טיפולים דלק וביטוח (אני מופתע ממנה ממש לטובה). אבא שלי קנה אותה חדשה בזמנו ואני פשוט המשכתי לסוע בה.

מצד שני, האוטו בתכלס כבר דיי ישן ואולי הגיע הזמן להתחדש. אז השאלה הראשונה זה האם כדאי להתחדש או לחכות איתו עד שימות לגמרי / ייגרט..? (כן צריך להמשיך לטפל בו, לדוגמא צבע שמתקלף וכאלה) + בתכלס, הצורה שלו לא מדהימה חחח

אז בהנחה ואני כן ארצה להתחדש במשהו אז השאלה זה איזה עסקה תיהיה עדיפה לי...

אני מוכן להשקיע ברכב באיזור ה 80K ואם יהיה כדאי אז אוכל יותר. הנסיעות שלי הם באיזור המרכז, באיזור ה 60-70 ק"מ כל יום.

אני מעדיף רכב אוטומט בתכלס בגלל נוחות וכי אין לי כח להתעסק עם ידני (אפילו שזה יותר זול משמעותית \= )

בתקציב הזה אני יודע שאין יותר מידי מבחר כי לאוטומטיות יש מחירון של יותר איזור ה 100K אבל נניח וזה מה שיהיה כדאי אז אני מניח שאוכל להגדיל את התקציב.

בכל מקרה השאלה היא האם עדיף רכב חדש מהיבואן, רכב 0 ק"מ של השנה הנוכחית כמובן מהחברות השונות... או לנסות למצוא רכב משומש בן שנה, שנתיים שלוש ולהוריד את התקציב וככה גם לחסוך.

המטרה היא בתכלס כן להחזיק ברכב כמה שיותר זמן, ואני לא מאמין שאני אחליף אותו תוך 3-4 שנים או אפילו 5-6...

אשמח ליעוץ =]

פורסם

היאריס ורסו די מבוקשת כמשומשת, תיקח בחשבון שיהיה קשה למכור אותה עם קילומטרג' אסטרונומי אם אתה מתכוון לסחוב איתה עוד כמה שנים.

אתה יכול לרכוש את המחליפה שלה, טויוטה ספייס ורסו - תצטרך למתוח טיפה את התקציב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

עקרונית זה רכב שהיה של אבא שלי, שהוא גם היה צריך את כל המקום בבאגאז'... מה שאני בתכלס לא צריך.

מה שכן חשבתי אולי רכב סופר מיני כלשהו (ספייס סטאר? פייסטה.. כאלה) בגלל שרב הנסיעות שלי הם מרכז (איזור תל אביב נגיד ככה)

וגם הספייס ורסו דיי גדולה ונראה לי שקצת מיותר לצרכים שלי

אבל עוד יותר מעניין אותי בתכלס השאלה, האם כדאי לי לקחת רכב חדש חדש מהיבואן או שיותר משתלם ללכת על עסקה אחרת..

כאילו רכב 0 ק"מ מסוכנויות יכול לצאת משתלם לא? אפילו שהרכב עומד X זמן אצלהם, אבל אם אני לוקח של השנה אז מה רע? ויש גם את הקטע שאני לא יהיה היד הראשונה.. אז בתכלס זה מה שגם חשוב לי לשקול, איזה עסקה כדאית נכון לתקופה של עכשיו

עריכה אחרונה על ידי cool_man
פורסם

למי שמחזיק תקופה ארוכה ברכב אין סיבה לקנות רכב חדש מהיבואן.

בחברות הליסינג ניתן לקבל רכבים חדשים אפס קילומטר במחירים זולים מאוד.

כשתרצה למכור לא תהיה משמעות גדולה לתוספת היד.

רכבים כמו מאזדה 2 ( שהיא בסוף דרכה ולכן מוצעת בהנחות ענק), יונדאי i20 ואפילו טויוטה יאריס ניתן למצוא בהנחה גדולה שמביאה אותך לא לחרוג יותר מידי מהתקציב.

על הספייס סטאר הייתי מותר, היא מרגישה זולה בכל פרמטר.

כנס לאתר ״מוטודיל״ וקבל שם תמונת מצב עדכנית לגבי מחירי ה״אפס קילומטר״.

תחליט על דגם ספציפי ואז גש ליבואן לקבלת הצעת מחיר (אולי יש מבצע משתלם?)

אחר כך פנה לכל חברות הליסינג הגדולות לקבלת הצעת מחיר ( שים לב לדגם הספציפי ולאיבזור הנלווה כחלק מהעיסקה).

את הכסף אתה משלם למי שהיה יותר משתלם (אין משמעות איזו חברת ליסינג היתה היד הראשונה).

בהצלחה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

במידה והנך מעונין לבצע טרייד אין עם רכבך ולהוסיף 80K הסכום נמתח לכדי רכב חדש כמו פיאסטה 1.6 אוטומט,0 ק"מ כאשר אתה

תופיע כיד ראשונה ורישם קודם נקי (ולא "החכר\השכרה" כמו שמופיע ברכבי הליסינג).

נשמח לתת הצעת מחיר מפתה.

פורסם

רכב משומש כמו שאתה מחפש יהיה לא רע ואתה חוסך לעצמך את נושא ירידת הערך. העניין הוא עד כמה אתה רוצה להתפנק על רכב מהניילונים.

פורסם

אתה צריך לחשוב לכיוון של קיה ריו האצ'בק מנוע 1400 אוטומטית. תוכל להשיג אחת כזו עם 0 ק"מ מליסינג, בהנחה יפה - וליהנות מהרכב במשך זמן רב.

כמו כן, אם אתה מוכן להתפשר על הגודל - הדגם המאובזר של קיה פיקנטו נמכר כחדש בסכום של 68K.

פורסם

הבנתי אתכם.. תודה על התשובות =]

נראה שבאמת ה 0 ק"מ מליסינג זה עסקה משתלמת.. והאתר "מוטודיל" נראה מגניב, כמו קופונים לרכבים חח

בעבר דיברתי עם אבא שלי מה דעתו על קיה אבל הוא לא מתלהב מהם יותר מידי.. הוא תמיד אומר לי קח יפנית, הכי אמינה :p

אני באמת עכשיו יתחיל לברר לגבי רכבים ואופציות למרות שכבר תקופה לא קצרה הפייסטה דיי קורצת לי. ראיתי בעבר נושא שדיבר על זה שלפעמים היא קופצת הילוך או משהו בסגנון ומתנהגת מוזר.. אבל מאז כבר הגיע דגם עם מנוע חדש וכאלה אז אני מניח שכבר אין את הדברים האלה.

אפשרות נוספת שחשבתי עליה זה פולו, אבל שוב צריך לבדוק מה יש שנכנס לי בטווח מחירים בתכלס ואז לראות =]

• תוכן חדש...