Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאני מנסה להניע(מגאן קופה 1.6 שנת 2000,תיבה אוטומטית) האוטו לא זז, כלומר הרעש היחידי שנשמע מכיוון המנוע הוא מין רעש של זרם חשמלי\נקישות, האוטו אפילו לא בתהליך של הנעה...

יש לציין שיש מתח מלא באוטו, אורות גבוהים עובדים, מערכת, הכל...אז אני חושב שאפשר לשלול בעיה במצבר.

אני מנחש שהבעיה היא בסטרטר עצמו...

יש מה לעשות בבית, או שאני חייב לגרור את האוטו למוסך(גיר אוטומטי להזכירכם)?

ואם באמת הבעיה היא בסטרטר, דרושה החלפה\שיפוץ שלו?

כמה כסף אמור לעלות כל הסיפור להערכתם..?

תודה לעונים!

אדם.

:bigcry:

פורסם

אתר את הסטרטר, ועם מקל ארוך דפוק עליו (בעדינות כמובן).

זה אמור לשחרר אותו.

זה לא פותר את הבעייה, הסטרטר שלך קרוב לשיפוץ/החלפה

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

יכול מאוד להיות שיש בעיה מכאנית, מצד שני נתקלתי בלא מעט אנשים שכיבו את האוטו עם גיר אוטומטי והשאירו אותו בדרייב, כשרוצים להניע אין אפשרות כנראה שזה סוג של הגנה. בדוק אולי בטעות שכחת הילוך משולב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יכול מאוד להיות שיש בעיה מכאנית, מצד שני נתקלתי בלא מעט אנשים שכיבו את האוטו עם גיר אוטומטי והשאירו אותו בדרייב, כשרוצים להניע אין אפשרות כנראה שזה סוג של הגנה. בדוק אולי בטעות שכחת הילוך משולב.
ובאותה הזדמנות תבדוק שלא ניסית להניע עם המפתח של הבית...

דחילאק תומר תן קצת קרדיט לבנאדם....:lol:

ואגב, מה זאת אומרת "רעש של זרם חשמלי" כמהנדס חשמל וותיק לא זכור לי ששמעתי פעם משהו כזה - חוץ מקווי מתח גבוה, ליד השנאים...:-) אתה מתכוון לרעש מהסטרטר?

פורסם

BigMak-ממש צפוף שם (רנו עם השטויות שלהם :?), אני חושב שלסטרטר אני יכול להגיע רק אם אני מרים את האוטו על ליפט.

ToMeR-האוטו חנה בפארקינג, גם משחק עם ההילוכים לא עזר לצערי...

אלישע-הרעש נשמע כאילו נשלח זרם חשמלי אל הסטרטר, אבל שום פעולה לא מתבצעת מעבר לזה.

תודה לכם על התשובות,

עוד הצעות\תשובה בקשר למחיר..?

אדם.

פורסם

אתה לא חייב לדפוק ישירות על הסטרטר, אלה גם בקרבת מקום יספיק (לפחות אצלי זה עבד)

אם בביטוח שלך כלול גרר, אז תזמין, והוא כבר יאתר לך את הבעיה, ואפילו ידפוק עם פטיש עבורך :)

סטרטר משופץ עולה מסביבות 500 -1000 שח.

פורסם

היעדתם שרכב אוטומטי ניתן להניע בגלישה ע"י שילוב מ-N ל-D במהירות גלישה של 50/60 קמ"ש? גם באוטובוסים אוטומטיים זה ניתן, רק במהירות גלישה של 80 קמ"ש...

נסו רק במקרי חרום!!!! לא מומלץ..........אבל אפשרי.

פורסם
היעדתם שרכב אוטומטי ניתן להניע בגלישה ע"י שילוב מ-N ל-D במהירות גלישה של 50/60 קמ"ש? גם באוטובוסים אוטומטיים זה ניתן, רק במהירות גלישה של 80 קמ"ש...

:?מאוד לא מומלץ הייתי אומר...

ד''א, אתמול בלילה אני ואבא שלי גררנו את המגאן למוסך קרוב עם האוטו של אבא שלי.

אני מקווה שהיום המגאן תחזור אליי ותעבוד כמו חדשה :-P

תודה רבה לכל העונים!

אדם.

פורסם
:?מאוד לא מומלץ הייתי אומר...

ד''א, אתמול בלילה אני ואבא שלי גררנו את המגאן למוסך קרוב עם האוטו של אבא שלי.

אני מקווה שהיום המגאן תחזור אליי ותעבוד כמו חדשה :-P

תודה רבה לכל העונים!

אדם.

איך גררתם עם האוטו של אבא? X_X

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
איך גררתם עם האוטו של אבא? X_X

זה לא היה קל!:lol:

איך?

מצרכים:

1)מיצובישי מאגנום מפלצתית :wink:

2)כבל גרירה צהל''י (כמובן שבאחורי המאגנום יש מתקן גרירה)

3)רנו מגאן קופה.

זה היה מראה מצחיק אין מה לומר...:-P

וכן, אני יודע שזה לא בדיוק חוקי אבל העדפנו לגרור עם האוטו למוסך שנמצא דקה-שתיים מהבית מאשר להזמין גורר לשטחים שודאי וירצה תוספת סיכון וכו'...(הביטוח לא מכסה גרירה).

אדם.

פורסם

בתיבות הילוכים מסויימות מאוד, יש משאבת שמן נוספת, שמונעת ע"י גל היציאה מהתיבה, וע"י דירדור הרכב למהירות מסויימת, תתאפשר בניית לחץ הידראולי בתיבת ההילוכים, שיאפשר הצמדת מצמדים והעברת תנועה מהגלגלים למנוע, וזה יאפשר הנעת המנוע.

לרוב הרכבים המודרניים כיום, ישנה משאבת שמן הידראולית אחד בלבד, שמספקת לחץ רק אם המנוע מונע. כך שאין אפשרות להניע את הרכב בדירדור או דחיפה (אפילו בירידה חזקה שהרכב ב100 קמ"ש :wink: ).

• תוכן חדש...