Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו החדשה נפח 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קיה ריו החדשה סדאן 4 דלתות נפח מנוע 1400 109 כ''ס גיר אוטומט טיפטרוניק 4 הילוכים. רציתי לדעת לגבי מצב חסכון בדלק נדלקת לי נורה ירוקה בשם ECO האם זה באמת אמור להשפיע על צריכת דלק חסכונית ? והאם האוטו נחשב חסכוני ?

ועוד דבר לגבי ירידת ערך של רכב זה האם הוא נפילה בשוק היד 2 אם ארצה למכור אותה בעתיד ?

האוטו ברשותי כבר חודש נקנה מאלדן 0 ק''מ חדש מהניילון סה''כ מרוצה ממנו ממש חווית שפריץ קלמרי .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

הוא לא נחשב לחסכוני,סך הכול מנוע 1.4 עם גיר פשוט 4 הילוכים זה לא מתכון לרכב חיסכוני כמו למשל עם גיר רובוטי.

לגבי ירדית ערך הוא לא יהיה טיוטה יאריס,אתה יכול להיכנס למחירון ולהראות את הירידה שלו לאורך הזמן מהדגמים הראשונים שנמכרו.

נסעתי לא מאט על אחותה של הריו עם מנוע דומה ה I25,הרכב גם לא זריז אפשר לומר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך אותו חודש ואתה דואג מירידת הערך כשתמכור???

ראשית - היית צריך לחשוב על זה לפני שקנית, ובמקוומו לעשות תכנית חסכון בבנק.

שנית - אתה עם האוטו חודש והולך לפתוח כל שבוע מחירון רכב לראות "כמה הפסדת"??? זה מתכון לחיים מאוד מאוד קצרים.

סע, תהנה מהאוטו, תשמור עליו, וכשתרצה למכור - תמכור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

1. ברור שרכב עם גיר אוטומטי 4 הילוכים לא יהיה שיא החסכוניות לעומת רכבים עם גירים רובוטיים שקיימים בשוק.

2. רכב זה לא השקעה, תמיד תהיה ירידת מחיר ותמיד "תפסיד" על רכב כסף.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
ברשותי קיה ריו החדשה סדאן 4 דלתות נפח מנוע 1400 109 כ''ס גיר אוטומט טיפטרוניק 4 הילוכים. רציתי לדעת לגבי מצב חסכון בדלק נדלקת לי נורה ירוקה בשם ECO האם זה באמת אמור להשפיע על צריכת דלק חסכונית ? והאם האוטו נחשב חסכוני ?

נורית ECO בלוח השעונים נדלקת כשאתה לוחץ בעדינות על דוושת הגז. אז כן, זה באמת משפיע על צריכת הדלק כי כשלא לוחצים על הגז, לא מבזבז דלק.

מצד שני, אי אפשר שלא ללחוץ ברכב הזה כי גם ככה הוא בקושי סוחב את עצמו.

מהניסיון האישי שלי הרכב לא כל כך חסכוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן, כמו שכבר אמרו, נורית ECO נדלקת כשהלחיצה על הגז עדינה. בתחילה חשבתי שיש ממגע חשמלי יבש וכשלוחצים על דוושת הגז מנקודה מסויימת והלאה נדלקת הנורה, אבל מסתבר שזה טיפה יותר מתוחכם.

מבחינת מערכות הרכב שום דבר לא משתנה, זו פשוט אינדיקציה שאתה נוהג באופן חסכוני יחסית. אני מוכרח להודות שלי הנורה הזו עוזרת, בגלל שכואב לי כל פעם שהיא לא דולקת.

באשר לחיסכון, הכל יחסי בחיים, כידוע... אני מתנייד בריו בדיוק כזו כבר תקופה ארוכה, הרכב שכור. לפניו הייתה לי אופל אסטרה 1.6 עם גיר בעל 6 הילוכים מאותה חב' השכרה (ועכשיו כולם יודעים איזו), והיא זללה בטירוף, למרות הגיר "המתקדם". מלבד זאת, היא לא סחבה בדיוק כמו הריו, והיתרון היחיד היה שהיא הייתה קצת יותר שקטה והרבה יותר יציבה במהירויות גבוהות, אליהן הייתה מאיצה זמן רב. אבל ללא ספק הריו היא ברכה ומלכת החיסכון מבחינתי, אחרי קודמתה.

חוץ מזה, מבחינת אבזור הרכב הוא מהמפנקים שיצא לי להכיר בקטגוריה, ואילו רק הייתה בו בקרת שיוט, הייתי מנשק לו את ההגה כל פעם שהייתי נכנס.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

קיה ריו וחיסכון בדלק הם שני דברים שממש לא הולכים ביחד, גם במצב אקו. וזה מניסיון. גם ככה הרכב לא זז (ואני עדין), אז עוד לנהוג במצב "חיסכון"? לי היה קיה ריו האצב'ק, ואני הגעתי לצריכה משולבת שערורייתית לסופר מיני, 1:8-9 . כשממש התאמצתי לנהוג בעדינות (וזה עלה לי בלא מעט עצבים) גירדתי את ה-1:10. יכול להיות שבסדאן המצב פחות גרוע.

• תוכן חדש...