Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעושה 500 ק"מ ביום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה והבחירה היא השכרה, יש לבדוק טוב טוב את נושא הביטוח, חברות השכרה יכולות להגביל אחראיות על רכב הסעות.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף חברת השכרה לא תשכיר לך רכב לק"מ כזה כי כאשר רכב מגיע לאזור ה-100K ק"מ הם מוכרות אותו.

בנוסף בחוזה יש תמיד הגבלה על הק"מ כדי שלא יקחו רכב לכמה חודשים ויחזירו אותו עם ק"מ של 3 שנים בנסועה ממוצעת.

אני חושב שלקנות רכב משומש בתקציב הזה לא יסתיים טוב. אני ממליץ לך לפנות לעסקים שעושים ליסינג (החכר) למוניות. רק שם תמצא עסקאות לרכבי דיזל עם נסועה כזו רצינית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בשבוע האחרון ביקשתי הצעות מחיר בשביל אבא שלי מליסינג תפעולי, עקב הק״מ הגבוה שאנחנו נוסעים נציג החברה אמר שכדאי לנו השכרה לטווח ארוך בדיוק בגלל שאין הגבלה.

פורסם

נסה לחפש סקודה סופרב דיזל או פאסאט דיזל.

מאוד לא ממליץ על רכבים האלו בתקציב המדובר: גיר אוטומטי בעיתי.

בתקציב כזה יש רק רכב דיזל אחד נוח, אמין וחסכוני: מרצדס דיזל. רק נשאר למצוא אחת שמורה.

להסעת 4 אנשים אתה צריך E קלאס לפחות.

אגב, פותח השרשור, אם אתה עושה נסיעות בתשלום, אני מקווה שאתה לוקח בחשבון את הביטוח שיאפשר לך להסיע בשכר, אחרת אין ביטוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נשגבת מבינתי המלצתכם לקנות רכב חדש בשביל שיישאר ערך לרכב לאחר תום השימוש.

תקנה משומש לא יישאר ערך לרכב אבל תפסיד הרבה פחות בירידת ערך. תקנה חדש יישאר ערך כל שהוא לרכב אבל תפסיד הרבה בירידת ערך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא נראה לי שמישהו נגע בזה - אבל הרכב חייב(!) להיות נוח במיוחד. גם לאור ארבע אנשים מבוגרים שיסעו ברכב אבל אולי בעיקר עקב השעות הרבות על הכביש. נכון שזה בבין עירוני אבל לשבת על הישבן שמה שעות טובות ביום דורש כיסא (ומתלים וכו') נוח במיוחד!

פורסם
לא נראה לי שמישהו נגע בזה - אבל הרכב חייב(!) להיות נוח במיוחד.

קראת את התגובה שלי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קראתי גם קראתי. התגובה שלי נועדה לקחת רגע "צעד אחורה" ולהדגיש בהדגשה יתרה את עניין הנוחות כמשהו שווה ערך (לדעתי) בחשיבותו לעניין האמינות וצריכת הדלק כשמדובר בקילומטרז' שכזה

פורסם
נשגבת מבינתי המלצתכם לקנות רכב חדש בשביל שיישאר ערך לרכב לאחר תום השימוש.

תקנה משומש לא יישאר ערך לרכב אבל תפסיד הרבה פחות בירידת ערך. תקנה חדש יישאר ערך כל שהוא לרכב אבל תפסיד הרבה בירידת ערך.

בחדש יפסיד בירידת ערך,

במשומש ישלם יותר על טיפולים ותחזוקה כי הרכב ישן ושחוט עם ק"מ אסטרונומי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חפש מרצדס C200 דיזל מונית לשעבר ,הם בדרך כלל מטופלות מאוד למרות הק"מ הגבוהה.

זה רכב אמין שעונה לדרישות שלך גם בתור "ערך גרט" יהיה שווה יותר מכל רכב אחר שתקנה באותו מחיר.

פורסם

פות"ש, כדאי שתחזור ותפרט קצת יותר לגבי סוג ההסעה ומקורות מימון אפשריים. אם שמת 40 לרכישת הרכב כנראה לא מדובר על הסעת אחמ"ים למרכז, למשל.

חשוב לנו כדי למקד את התשובות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אף חברת השכרה לא תשכיר לך רכב לק"מ כזה כי כאשר רכב מגיע לאזור ה-100K ק"מ הם מוכרות אותו.

בנוסף בחוזה יש תמיד הגבלה על הק"מ כדי שלא יקחו רכב לכמה חודשים ויחזירו אותו עם ק"מ של 3 שנים בנסועה ממוצעת.

אני חושב שלקנות רכב משומש בתקציב הזה לא יסתיים טוב. אני ממליץ לך לפנות לעסקים שעושים ליסינג (החכר) למוניות. רק שם תמצא עסקאות לרכבי דיזל עם נסועה כזו רצינית.

חבל שאתה מטעה (ככל הנראה מחוסר ידיעה).

כאשר רכב של חברת השכרה מגיע לאיזור ה100K הוא אכן נמכר בד"כ. יחד עם זאת, אין קשר בין הלקוח לרכב הספציפי ולכן פשוט מחליפים רכב.

לאור הנסועה הגבוהה עליה מדובר אני חושב שהשכרה לטווח ארוך היא הפתרון הכי נכון.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...