Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הרבה זמן לא הייתי כאן עקב תאונה קטנה שהשאירו לי בלילה בדלת,התבאסתי על הרכב לא היה לי חשק להכנס לפה עד שסודרה המכה והרכב חזר לעצמו.

נתקעו לי בדלת וברחו מחוץ לבית , תיקנתי את העניין מי שזוכר או לא זוכר היה לי פלסטי דיפ על הידיות הורדתי אותם עקב החלפת דלת במוסך.

אתמול בשעמום החלטתי לצבוע את המראות , חייב את ההמלצות שלכם אם זה נראה זול או שזה מוסיף למראה הרכב ואם לצבוע שוב את הידיות או להשאיר ככה.

תודה מראש

IMG_1787.jpg

IMG_2427.jpg

IMG_2429.jpg

IMG_2433.jpg

IMG_2435.jpg

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

לי דווקא הידיות השחורות ניראות יותר טוב.

כמו כן,עדיף שתצלם תמונה אחת ללא HDR.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תאמין לי שהתמונה נראית הרבה יותר טוב ללא HDR,כך גם ניתן לראות הפלסטי דיפ האדום בגריל לא זועק כמו בתמונה של HDR אלא הרבה יותר נעים לעין.

עדיין,לדעתי הידניות השחורות ניראות טוב יותר,מעבר לזה,שאר המקומות שעשית יצאו ממש יפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב נראה מעולה תשאיר אותו ככה.

התמונות עם הHDR לא מחמיאות לצבע האדום שעשית הוא ניראה חזק ולא נעים לעין.

פורסם

נראה מעולה.

הצבע על המראות הוא בטקסטורת מט וזה נראה קצת זול , אני אישית הייתי קונה את הפלסטידיפ Glossifier ומוסיף עוד שכבה שתיים ונותן לו מראה טיפה יותר מבריק.

פורסם

אהבתי את המראות, את הגריל מקדימה לא אהבתי, אולי היית צריך לעשות רק את הסמל באדום.

ידיות תשאיר ככה שחורות.

פורסם
נראה מעולה.

הצבע על המראות הוא בטקסטורת מט וזה נראה קצת זול , אני אישית הייתי קונה את הפלסטידיפ Glossifier ומוסיף עוד שכבה שתיים ונותן לו מראה טיפה יותר מבריק.

כן חשבתי על זה אבל באיזור שלי אין להשיג

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

זהו הבאת לו מספיק מנה של אדום, הרכב נראה מאוד יפה ובטעם טוב,הייתי שוקל דווקא להוריד את ה"גבות" בפנסים , באמת שאין מה לגעת בו יותר תנהג ותהנה.

Miata ND2

פורסם

נחמד מאוד, שובר קצת את השחור של הרכב.

דרך אגב רק נראה לי או שיש לך מגיני בוץ קדמיים?

אין צורך בחתימה....

פורסם
נחמד מאוד, שובר קצת את השחור של הרכב.

דרך אגב רק נראה לי או שיש לך מגיני בוץ קדמיים?

יש גם מאחורה ככה הגיע הרכב :o

ותודה לכולם :)

• תוכן חדש...