Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הזמנתי מכונת פוליש רוטורית של חברת יונדאי ובאתר רשום שהיא מגיעה עם פד פרווה(נראה כמו צמר כזה) אני בשלבי התלמדות נקרא לזה כך בכל מה שקשור לפוליש אבל קראתי וראיתי הרבה סרטונים ושרשורים בנושא וגם אפשר להגיד שיש לי ידיים ימניות, למרות זאת אני מחפש בתור התחלה להתנסות בפוליש עדין בשלב הראשון, לראות איך אני מסתדר עם זה והאם בכלל האוטו צריך יותר מזה(במצב סביר לחלוטין,סווירלים וכו אבל לא נזקים קשים)

השאלה היא האם הפד הזה שמגיע עם המכונה יהיה טוב לפוליש עדין או שרצוי להשתמש בפד ספוג?אם כן אשמח להמלצות לפדים איכותיים שעושים עבודה טובה.

זו המכונה:

http://buyitcenter.co.il/items/91077

תודה לכל העונים.

פורסם

תודה על התשובה! אם ככה אז באמת הייתי מעדיף להשתמש בפד ספוג לפחות בהתחלה, השרשור שעשית באמת מקיף ומלא בכל טוב ויחד עם זאת לא הצלחתי לקבל מושג לגבי מה אני צריך וכמה.

הייתי שמח אם היית יכול לתת לי איזה קישור או שניים לפדים טובים במחיר סביר בהתאם למה שאני יצטרך, כרגע הייתי מעדיף לעשות את הפוליש בשלב אחד ולא בשניים או שלוש, כמו שאמרתי המצב של הרכב הוא בסדר יחסית אני רוצה להוריד בעיקר סווירלים ושריטות עדינות.

הפוליש שקניתי הוא של חברת פורמולה 1:

http://www.formula1wax.com/products/productDetail.php?productID=37#

והוא מתאים גם לשימוש ידני וגם למכונה, קישור לפד שיעשה עבודה טובה עם החומר הזה יהיה מעולה!

פורסם

אין לי מושג מה היא מידת הגסות של הפוליש שקנית ומה התכונות החיוביות שלו לכן אני לא יודע לומר לך מה שילוב מתאים לפוליש הנ"ל.

מכונה רוטורית עובדת על סל"ד נמוך וממקדת את עבודתה בנקודה אחת, כאשר מכונות אורביטליות עובדות על מהירות מעט גבוהה יותר אך משתרעות על שטח עבודה גדול יותר. מכונה רוטורית מתמקדת בחימום שטח העבודה על מנת לחתוך את פני הלקה.

פרווה מתחממת מהר יותר ותניב תוצאות מהר יותר מאשר ספוג.

פד פרווה הכי עדין שעבדתי איתו היה ה lake country purple foam wool(תשאל אם יש במידה המתאימה לך). זהו פד פרווה עדין מאוד שמסוגל לבצע פוליש אגרסיבי וגם פוליש עם רמת גלוס גבוהה. בנוסף לכך קצוות הפרווה נורא עדינות על קימורים ופינות.

פדי ספוג שיכולים להתאים לעבודה עם רוטורית הם סדרת הkompressor של lake country.

צריך לקחת בחשבון מספר משתנים; סוג הלקה,סוג המכונה,סוג הפוליש,סוג הפד, טכניקת עבודה.

במידה ויש משתנה אחד בפרוצדורה, משך העבודה והתוצאה משתנים, לפעמים בצורה זניחה ולפעמים משמעותית.

לכן, קשה נורא להמליץ על שילוב ספציפי כאשר לא התנסתי בשילוב שקיים אצלך.

ההמלצות הן מנסיוני האישי, עם מכונות שונות ופולישים שונים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

תודה על התשובה!

אם כך אז באופן כללי האם היית אומר שבמידה ואנקוט במשנה זהירות ואקח את הכל בהתחלה לאט ובטוח האם השימוש בפד הצמר שמגיע עם המכונה יהיה בסדר ויניב תוצאות טובות או שבכל מקרה עדיף לקנות בנפרד פד ספוג? ואם העדיפות היא בכל מקרה ועניין ספוג אז האם ספוג ברמת polishing יתאים למה שאני רוצה?(שזה בעצם פוליש בשלב אחד).

פורסם

בעבר רכשתי פד פוליש בצבע צהוב למכונה רוטורית מ א.א.גלובל ועד היום הוא עושה עבודה טובה. יש להם גם פד פרווה שהוא מאוד גס, למיטב זכרוני המחיר היה דיי טוב והפד פוליש עושה עבודה טובה עד היום. לדעתי שווה לך להרים אליהם טלפון ולבדוק.

לא מזמן רכשתי פד cutting של מגוואיירס (טיפה גס יותר מהפד פוליש הנ"ל) בצבע בורדו אבל ניראה לי שהוא יותר מיועד למכונות DA מאשר רוטוריות מכיוון שהוא נשחק מהר מאוד למרות שגם עם מכונה רוטורית הוא עשה עבודה מצויינת.

פורסם

אני גם האמת מתלבט אם ללכת על הפדים של מגווירס ודווקא על הצהוב שלהם אני מתכנן שמיועד לפוליש ולא לcutting, השאלה הנשאלת היא שוב, האם כדאי לבזבז כסף נוסף על פד ספוג או שהפד שמגיע עם המכונה(צמר) יעשה עבודה טובה גם כן?אם מישהו יגיד לי שהוא טוב אבל אגרסיבי מידי אז אלך על פד ספוג אבל אם יגידו שאפשר להשתמש בפד צמר לצורך פוליש והחזרת הברק לצבע אז אבזבז את הכסף על משהו אחר יותר קריטי, מחכה לתשובה :)

פורסם

אתה יכול להשתמש רק בפד פרווה, ישארו לך סווירלים מזעריים והולוגרמות.אני בספק אם תבחין בהם בתור אחד שמתחיל.

תבצע פוליש עם הפרווה, אם התוצאה תהיה לשביעות רצונך, חסכת. במידה ולא, קנה פדי ספוג והשלם את העבודה עם פוליש עדין יותר.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אני השתמשתי כמה פעמים בפד פרווה והכל היה בסדר ולא היו שום SWIRLS.

החיסרון של פד הפרווה שהוא מבזבז הרבה חומר ואכן עם הפד CUTTING של מגוואיירס קיבלתי תוצאות הרבה יותר טובות בגלל זה

אני חושב שאם כבר קנית מכונה תשקיע עוד כמה עשרות שקלים בפד שיתן לך תוצאה טובה יותר.

אגב עד היום אני משתמש בפד הפרווה לחידוש פנסים ולמקומות שלפד ה CUTTING קשה להגיע, הוא עושה עבודה מעולה.

פורסם

פד פרווה הוא אכן משאיר לעיתים רבות סרוולים והולגרמות וזה בסדר. היעוד שלו זה לחתוך צבע ומהירות ויעילות.. והסרוולים שנוצרים הם מזעריים וזה לא בעיה להוריד אותם לאחר מכן עם פד ספוג עדין כגון מגווירס הצהוב.

בכלל אני ממליץ דווקא להשתמש בפרווה ולא בספוג עקב החיכוך שנוצר בן המשטח לפד ואני אומר מנסיון אין לי מושג למה החברה פה נרתעים מפרווה.. ואני זוכר בתור מתחיל שעשיתי נזק דווקא עם ספוג של מגווירס האדום בכללי לא ממליץ עליו

• תוכן חדש...