Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי בעבר ועדיין לא קיבלתי התייחסות מאף אחד, אשמח לקבל, האם ניתן לחבר מגבר וסאב למערכת המקורית של מאזדה 3 החדשה (2014)? תודה.

פורסם

לכל מערכת ניתן לחבר מגבר. אם יש לה יציאות RCA אז בקלות, ואם לא אזי ניתן לחבר ע"י שימוש ביציאות לרמקולים ומנחת או מגבר שתומך בכניסות מסוג זה.

האם ידוע לך הדגם של המערכת?

נ.ב. יכולת פשוט להקפיץ את ההודעה הקודמת.

פורסם

תום אני יודע שאפשר לחבר מגבר דרך הרמקולים, העניין שבמאזדה החדשה היצרן בנה מערכת ייחודית לרכב ללא יציאות RCA או חיבור לסאב. השאלה שלי היא לגביי הסאב, האם אפשר לחבר ללא יציאה של סאב מהמכשיר? תודה.

פורסם

כאמור, ניתן להתחבר ליציאת הרמקולים האחורית (לא RCA, אלא חיווט ישיר לרמקול) ע"י שימוש במנחת.

איני יודע להגיד אם זה יצריך ביטול שלהם בהכרח.

יתכן וישנן צורות חיבור אחרות למערכת המדוברת ומציע להמתין לתשובה של יודעי דבר או אחד המתקינים פה (או להסב את תשומת ליבם לשרשור).

בפורומים זרים ישנה התייחסות בעיקר למערכת משולבת של BOSE עם מגבר אינטגרלי, מה שאני מניח אינו המצב המדובר.

• תוכן חדש...