Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא מ EBAY של כסאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם יבוא מ ebay של כסאות לרכב מצריך אישורים מיוחדים?

כמה מכס אני עתיד לשלם על המוצר?

ואיך יתכן שזה כ"כ זול? ב500 ₪ לפני משלוח ומכס לזוג כסאות חדשים של ספרקו?

http://www.ebay.com/itm/2-Blue-Cloth-Racing-Seats-w-Stitched-LOGO-SLIDERS-FOR-ALL-SUBARU-NEW-/231211666741?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ASubaru%7CModel%3AGL-10&hash=item35d54a0d35&vxp=mtr

עריכה אחרונה על ידי Focus 04
פורסם

ראשית אלו לא מושבים של ספרקו . המוכר מציע זוג מושבים עם אפשרות רקמה לפי בחירה בשביל הדוגמה רקמו כאן ספרקו. זה די גבולי כי איביי יכולה להוריד את המכירה על דבר כזה כחשד למוצר לא מקורי.

בנוגע ליבוא - מנסיוני מושבים נחשבים כרכיב בטיחות ולא פעם משרד התחבורה דורש אישור מכון תקנים על המושבים . משהו שאתה לא רוצה להכנס אליו בשביל שני מושבים ב200$ מה גם שאני מאמין שהאישור לא יגיע ולא חסר סיבות למה במדינתנו המתוקנת ושבים כאלו ימצאו כמסוכנים לשימוש. תמתין אולי לתגובות של אחרים אולי להם יש נסיון מוצלח משלי

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הבאתי סט מושבי רקארו מקוריים של מרצדס, משרד התחבורה דרש אישור של החברה (..) שהמושבים מתאימים לרכב (??...) איך החברה תדע האם המושבים מתאימים בלי שהיא ראתה אותם, כי הרי הם לא שוחררו עדיין? נשגב מבינתי. בכל מקרה איישור משרד תחבורה בעייתי פה, תבדוק טוב טוב לפני שאתה נכנס לזה

פורסם

יכול להיות שהסיבה להחמרה ביבוא של כסאות הוא שברכבים חדישים הכסאות מכילים גם כריות אוויר, וכנראה אותו סיפור כמו גלגלי הגה.

לדעתי אם אתה מביא כסאות לרכב אספנות, תוסיף לבקשת האישור ממשרד התחבורה שמדובר בכסאות לרכב אספנות ללא כריות ...בלה בלה בלה ..

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...