Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו 3 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר התלבטות קשה בין הפיקנטו למכוניות סופר מיני אחרות, הוחלט לקנות את הפיקנטו החדשה 3 דלתות.

אני אשמח לקבל טיפים לקנייה ודגשים שיש לשים לב עליהם כי זו הפעם הראשונה שאני מזמין רכב חדש.

האם יש הבדל בין הסוכנויות ויש סוכנות מומלצת ? יש מקום להתמקח על המחיר או לחלופין לקבל כל מיני תוספות מתנה, כמו חיישני רברס וכו' ?

תודה

פורסם

קודם כל מזל טוב אחי! תעלה תמונות כשיהיה, אחלה של רכב

קראתי פה מישהו שכתב אתמול שיש איזשהם תנאי רכישה מיוחדים אם יש לך חשבון בבנק הפועלים, אני מצרף לך את הקישור ותוכל לקרוא על מה מדובר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?526178-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A4%D7%98-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%95-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95-quot-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-quot&p=4334403

פורסם

תודה, אני אעלה תמונה בהזדמנות הראשונה.

השרשור שצירפת נפתח על ידי.

אשמח אם מישהו יתייחס למה ששאלתי.

פורסם

תמיד יש מקום למעט מיקוח,או אולי הנחה בטיפול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסוכנות אחת הציעו לי במתנה - קודנית, הרמת חלונות וחיישני רברס, לטענתם העליות של אלו הם, בהתאמה - 550, 420 ו866.

חושבים שאפשר להוציא עוד יותר ? האם הביטוח דורש קודנית לרכב הזה ?

והאם בכלל כדאי לקחת את אלו כי הבנתי שזה הכל בהתקנה מקומית ויכולים לגרום יותר נזק מאשר תועלת לפעמים, המרים חלונות נראה לי לא הכי שימושי.

יש להם גם ספויילר בתוספת 2000 שקלים, חושבים שאוכל לקבל אותו במתנה במקום מה שהם שהציעו ?

פורסם

שלום,

אני מתכוון להזמין קיה פיקנטו חדשה ואני מתלבט באיזו סוכנות להזמין,

אני פונה לאלו שהזמינו קיה חדשה, יש סוכנות מומלצת ?

פתחתי כבר שרשור בייעוץ ברכישת רכב עם עוד שאלות אבל לא ענו לי על השאלה הספציפית הזאת, כנראה כי זה לא מתאים שם לכן אני פותח פה.

פורסם

תעשה סבב סוכנויות ותראה איפה אתה מקבל את ההצעה הטובה ביותר ואת ההטבות השוות ביותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני העדפתי להימנע בקשר להתקנות בארץ,לגבי קודנית תבדוק מול הביטוח,לא ישחררו לך את הרכב בלי ביטוח מהסוכנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
****לא לצטט הודעה שמעליך ללא צורך****

לא הבנתי כלום מהתגובה שלך, אני יודע שיש הרבה סוכניות, שאלתי איזו מומלצת מבניהם ואם למישהו הייתה חוויה טובה כי יש גם הרבה חוויות שליליות שקרו לאנשים, ומכאלה הייתי רוצה להמנע.

ודרך אגב פתחתי שם את השרשור לפני 48 שעות, ואם לא ענו על זה הסקתי שזה לא קשור לשם.

פורסם

גם חיישני רברס, הרי בכל מקרה אני רוצה שיהיו לי כי אני נהג חדש ומעדיף לשמור על הרכב, למרות שאני יודע להחנות אבל שיהיה בכל מקרה, והשאלה אם התקנה במקום אחר באופן עצמאי תיהיה איכותית יותר ?

פורסם

הוא רומז לך שכדאי לציין את האיזור הגיאוגרפי בו אתה נמצא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דרישות ביטוח - בדוק מול סוכן ביטוח לבחירתך. לחברות שונות יש דרישות שונות, כמו גם עלות שונה אם מיגון כזה או אחר הוא אופציונאלי.

בראייתי עדיפה התקנה שנעשתה ע"י היבואן שכן אם נוצרות בעיות כתוצאה מכך, ישנה אחריות ישירה, ולא התקנה חיצונית שאז במידה ונוצרת בעיה יכולים להתנער מאחריות. אני מסייג במקרה זה את מערכת הסאונד במידה ותרצה לשדרג.

פורסם
הוא רומז לך שכדאי לציין את האיזור הגיאוגרפי בו אתה נמצא.

איתמר

הו סליחה, אני נמצא בראשון ^^

למרות שאם אקבל הצעה מפתה בסוכנות באילת, אחת כזאת שתעלה על עלות הדלק של הנסיעה חזור אני מוכן להגיע.

פורסם

מערכת השמע גם לא מקורית ? למרות שלא חשבתי לשדרג אותה בכלל.

אם כך אקבל את המתנות שהם נותנים,

בנוגע לספויילר אני חושב שהוא מקורי, לא ? גם לא נראה שיכול לגרם נזק, אין כאן התעסקות עם חשמל.

• תוכן חדש...