Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לא מזהה מצלמת mobius

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי שהמוביוס מאוד מפונקת בנוגע לכבל ה USB שלה.

תנסה כל מיני כבלים.

אחד מהם בטוח יעבוד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נכון לגבי הכבל, גם חייב להיות כרטיס זיכרון בפנים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ניסיתי ב2 מחשבים עם 3 כבלים, בכולם הנורה נדלקת מהבהבת בצהוב ואז אני לוחץ וזה נהיה ירוק, במחשב זה כותב לי :

" please connect your camera to the USB port #16 must be turn on "

פורסם

בוא נחלק את זה לשניים:

1. אתה פותח את תוכנת ה GUI שאיתה מקנפגים את המצלמה, נכון? אתה צריך לחבר את המצלמה ואז ללחוץ בחלק העליון של התוכנה על המצלמה. כמו בתמונה שצירפתי בחלק הכחול המסומן. רק אז ה GUI יציג לך את הגדרות המצלמה.

2. כשאתה מחבר את המצלמה והולך ל MY COMPUTER, אתה לא רואה תיקייה חדשה שבה ניתן לראות את הקבצים שצילמת במצלמה?

BasicSettings.jpg

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בוא נחלק את זה לשניים:

1. אתה פותח את תוכנת ה GUI שאיתה מקנפגים את המצלמה, נכון? אתה צריך לחבר את המצלמה ואז ללחוץ בחלק העליון של התוכנה על המצלמה. כמו בתמונה שצירפתי בחלק הכחול המסומן. רק אז ה GUI יציג לך את הגדרות המצלמה.

2. כשאתה מחבר את המצלמה והולך ל MY COMPUTER, אתה לא רואה תיקייה חדשה שבה ניתן לראות את הקבצים שצילמת במצלמה?

אני מתעלק על השרשור כי יש לי את אותה הבעיה.

1. בתוכנת הGUI לא רואים את המצלמה. במקום יש בקשה לחבר את המצלמה למחשב (למרות שהיא מחוברת)

2. המחשב לא מזהה את המצלמה ככונן חיצוני.

2.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כן.

אם זה משנה - על המחשב מותקן Win 8

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אכן, עם כרטיס זיכרון אחר העסק עובד.

תודה רבה!

W. Churchill

• תוכן חדש...