Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ג'יפ רנגלר שחור ואני מחפש ווקס ו\או סילר לשמור על הצבע.

את הג'יפ אני שוטף במים אחרי כל נסיעת שטח להוריד את הבוץ\חול\אבק, ושטיפה עם סבון כל שבועיים בערך.

באיזה מוצר הייתם ממליצים להשתמש לווקס? האם חובה לשים סילר קודם? האם חובה לעשות פלסטלינה לפני הסילר? אני מעדיף מוצר אחד כמו שפעם היו שמים ווקס אחרי השטיפה וזהו.

האם יש הבדל בחומרי הווקס והסילרים בין רכב שטח לרכב רגיל?

האפקט שאני מחפש הוא בעיקר שיהיה חלק למגע וקל לניקוי.

תודה לעוזרים.

פורסם

האם חייב לעשות פלסטלינה לפני האוטם/ווקס?

-מה זה חייב?? אף אחד לא מכריח אותך לעשות שום דבר.

חומר ההגנה שאתה מיישם חייב להיקשר ללכה בצורה אופטימלית וזה קורה כשהלכה תהיה נקיה ממזהמים עד כמה שאפשר ואת זה תשיג באמצעות פלסטלינה.

האם יש הבדל בין ווקס/אוטם של רכב רגיל לרכב שטח?

-באופן עקרוני - לא...מה שכן, רצוי שתחפש חומר טוב שיהיה עמיד מאוד כנגד הבוץ וכל הלכלוך.

מעבר לברק ולאפקט הויזואלי, אתה צריך עמידות טובה.

האם חובה לשים אוטם צבע לפני ווקס?

-לא...זה לא חובה בכלל, למען האמת, לדעתי, אפילו לא צריך.

זה המהדרין של המהדרין שמחפשים לחזק את ההגנה של ההגנה או לחזק מעט את האפקט הויזואלי שאולי חסר לאוטם.

המלצה על מוצר?

-אין לי רכב שטח, לא יכול לציין מוצר שמכיר שהוא בעל עמידות בלתי מתפשרת בתנאי בוץ ואבק קשים.

מכיר מוצרים סטנדרטיים שעמידים בפני תלאות היום יום ולא מעבר לזה.

ממליץ לך לחכות לתגובות של בעלי נסיון רב יותר בחומרים השונים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

מנסיוני אין חומר בתצורת ווקס-סילנט שיעשו את העבודה.

אפשר ליישם שכבת פלסטי-דיפ באזורים המועדים.

לחלופין, ניתן לצפות את הרכב או חלקים מסוימים בניילון מיוחד (כמו של מגיני מסך לסמארטפונים).

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...