Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במסך מעולה-smart TV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה בכבילה עבור האינטרנט-

לאחר שבסלון עומדת לה טלוויזיה חדשה , החלטתי לרשת את כל הבית , כך שבכל חדר יהיה חיבור נפרד לאינטרנט.

לאחד החדרים בבית קשה להעביר כבל, לטלוויזיה ישנה נישה בתוך ארון בגדים וישנו שקע של YES המותקון בתוך הנישה, חוץ מפירוק הארון אני לא רואה דרך להעביר שקע אינטרנט דומה, אני לא רוצה לגעת בארון הבגדים, שלא יתפרק.

בין החדר המדובר לחדר בו נמצא המחשב הביתי והמודם וצפוי לעמוד גם הראוטר לכשיירכש, מפריד קיר אחד כך שלא צפויה להיות בעיית קליטה אם אחליט על WIFI (מדובר בשני חדרים רגילים ז"א לא ממ"ד)

הבעייה שבמחשב הביתי מותקן כרטיס רשת שאינו אלחוטי .

כפי שאני מבין את הטופולוגיה ( ויכל להיות שאני טועה ,אין לי כל ניסיון בהקמת רשת ביתית , כל הידע שצברתי הגיע מגוגל :) )

צד 1- כרטיס הרשת במחשב הביתי

צד 2- כרטיס הרשת במחשב הנוסף שימוקם בסמוך לטלויזיה בחדר המדובר. סביר להניח שארכוש MINIX 7 , הוא תומך WIFI

האם כרטיס הרשת חייב להיות אלחוטי בשני הצדדים ?

לשאר החדרים הגישה נוחה ביותר ובקרוב אתחיל ברכישת הציוד הנדרש

פורסם

אין כזה שלט, השלט הרגיל מתאים לשימוש היומיומי, כאשר הסמארט או דומיו ייכנסו לשימוש, ארכוש עכבר אוויר או עכבר+מקלדת אלחוטיים.

אשמח לתגובה בעניין החיבור לאינטרנט

פורסם

החיבור לאינטרנט מאוד פשוט. לבקש מיס את מתאמי הרשת שלהם על חיווט של יס שבתוך הבית שמאפשרים מולטי רום ו vod דרך ממיר מקליט hd

פורסם

לגבי המסך - כעבור כשבועיים אני מתחיל לשים לב שהתמונה לא ממש טבעית

האם ניתן לעשות משהו בנידון ?

לגבי החיבור - אני רוצה להתנתק מyes ולא לרכוש מהם ציוד נוסף.

פורסם

לדעתי SMART TV זה בזבוז כסף עדיף פשוט להזמין דונגל ברמה גבוהה מהאיביי יעלה עוד כ 350 -400 למשהו איכותי ותקבל איכות גבוהה הרבה יותר.

לדוגמא קניתי 39 אינץ' LG 39LN54 ב 1800 ש"ח מהשופרסל לדוגמא, היה מבצע, והזמנתי דונגל שכזה (כולל שלט וכו'..)

מה זאת אומרת התמונה לא טבעית? צבעים? תנסה לשחק עם האופציות שיש בשלט בד"כ אני שם על VIVID או GAME הבהירות עולה יחסית ורואים ברור יותר.

אבל אם אין לך ממיר HD אז האיכות לא תהיה משהו גם ככה.

Opel Adam S 2017

פורסם
לדעתי SMART TV זה בזבוז כסף עדיף פשוט להזמין דונגל ברמה גבוהה מהאיביי יעלה עוד כ 350 -400 למשהו איכותי ותקבל איכות גבוהה הרבה יותר.

לדוגמא קניתי 39 אינץ' LG 39LN54 ב 1800 ש"ח מהשופרסל לדוגמא, היה מבצע, והזמנתי דונגל שכזה (כולל שלט וכו'..)

מה זאת אומרת התמונה לא טבעית? צבעים? תנסה לשחק עם האופציות שיש בשלט בד"כ אני שם על VIVID או GAME הבהירות עולה יחסית ורואים ברור יותר.

1800 ש"ח..?!!! קניתי לאחי לפני חודש בדיוק אותה טלויזיה ב-2300 ש"ח :\

פורסם
1800 ש"ח..?!!! קניתי לאחי לפני חודש בדיוק אותה טלויזיה ב-2300 ש"ח :\

סביר להניח שהוא קנה עם אחריות של י.שלום במקרה הטוב, אצלך זה בטח ייבוא של ח.י היבואן הרשמי בישראל.

קנית במחיר טוב אז אל תתרגש.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

שחקתי עם ההגדרות ושמתי את מצב התמונה על "דינמי" .

אנסה לאתחל את ההגדרות ,אולי שחקתי איתן יותר מדי :) תמיד טוב שאפשר לחזור למצב ההתחלתי , מה שנקרא out of the box

פורסם

נראה לי שאני יודע על מה אתה מדבר, לגבי "תמונה לא טבעית".

יש משהו שנקרא "אפקט אופרת סבון", כהטלוויזיה מקבלת שידור לא הכי איכותי (מה לעשות, אין עדיין שידורי 1080p בישראל), היא מנסה להחליק את התמונה, וככה נוצר מצב שכל הסרטים נראים כאילו צולמו במקום סגור (כמו אופרות סבון משנות ה80).

צריך לבטל או להנמיך בהגדרות משהו שנקרא Sony MotionFlow, Samsung Auto Motion Plus, Sharp AquoMotion, Toshiba ClearFrame or ClearScan, Vizio Smooth Motion, and LG TruMotion, או בשמו האמיתי Blur Reduction.

http://www.cnet.com/news/what-is-the-soap-opera-effect/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...