Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בסאב וופר lanzar st max 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הסאב שלי הפסיק לעבוד,

בדקתי חיבורים מהמגבר, דרך הטרמינלים על התיבה ועד לחיבורים על הסאב עצמו הכל מחובר,

הסאב עדיין לא עובד.

נגעתי בעדינות עם היד על האלמנט עצמו והסאב חזר לעבוד, הרמתי ממנו את היד,

והוא שוב לא עובד,

כנראה שזה איפשהו בין הטרמינלים שעל הסאב לסליל או משהו (הסאב עם סליל בודד 4 אוהם).

כנראה המגע איפשהו לא בסדר, איך אפשר לסדר את זה?

צריך לפתוח את הדאסט קאפ?

עדיף לשלוח למישהו או להחליף את הסאב?

פורסם

אתה אומר שנגעת בממברנה והוא חזר לעבוד אז כנראה שהתנתק המוליך באמת מהספיידר לממברנה - ככה זה נשמע לי לפחות.

לא זוכר את השם המקצועי של המוליכים האלו אבל יש לך כאן לפחות את דיוויד שיש לו נסיון מעשי בלהרכיב רמקול מאפס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כפי שאדי המליץ, תבדוק את החוטים המובילים של הרמקול, תוודא שהם במקומם ומחוברים היטב.

נסה להפעיל את הרמקול מחוץ לתיבה, תשחק אך ורק עם החוטים המובילים מבלי להזיז את הממברנה ותראה אם יש שינוי. אם כן כנראה הבעיה בחוטים המובילים.

אם לא אז יש נתק בין החוטים המובילים לסליל, או נתק בסליל עצמו.

ככה או ככה אני ממליץ אך ורק מעבדה לתיקון שכזה. במקרה הכי גרוע ילפפו לך סליל חדש. אני ממליץ לך לקחת את הרמקול למעבדת "רפפורט" בתל אביב או לרפי האוזמן.

עלות התיקון יכול להיות מינימלי או להיפך - מחיר שאינו שווה תיקון.

כמובן שתעשה את השיקול הכספי שלך לאחר בדיקה של מעבדה.

בהצלחה,

דיוויד

פורסם

פתחתי היום את התיבה, והוצאתי את האלמנט החוצה, נגעתי באחד החוטים שנכנסים לממברנה והוא עבד,

- החזרתי אותו למקום והוא המשיך לעבוד ופתאום הוא שוב הפסיק.

הוצאתי אותו שוב וניסיתי שוב לגעת טיפה בחוט אבל הפעם לא היה שינוי.

קיפלתי את הכיסאות וראיתי שהמגבר של על פרוטקשיין, המינוס של המגבר השתחרר קצת (יכול להיות תופעת לוואי של הרעידות(?) + עבודה לא מקצועית של המתקין) חיזקתי את המינוס, כיביתי והדלקתי את המערכת ועד ללפני 5 דק' הכל עבד כשורה.

תודה רבה לכולם.

פורסם

ועל כך נאמר, נו שויין.

כמעט שלחנו חולה בריא לשולחן ניתוחים.

:-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סאונד ביישן, בוא תקרא את כל התגובות שוב. אתה תבין כמה התגובה שלך כבר לא רלוונטית.

--עריכה-- דיוויד, ברשותך - ערכתי את ההודעה בכדי לנטרל ממנה משהו שנשמע בעיניי כפוגע בחבר פורום אחר ולכן שיניתי מ"לא מועיל" ל"לא רלוונטי".

אני יודע היטב כי הכוונות שלך טובות, הכל בסדר. (אדי, לאנוספורס)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שום דבר לא נתלש.

דיוויד אני בטוח שדבר כזה תוכל לסדר וגם אני אם תסביר לי איך.

אני לא מכיר את השמות של כל החלקים אז אני אאלתר ומקווה שתבינו.

החוט (+) שיוצא מהטרמינל על הבאסקט ועובר דרך הממברנה עושה לי את הבעיה.

כנראה שהחלק שעובר דרך הממברנה מתחיל להפרם או משהו, ברגע שהוא מפסיק לעבוד אני פותח את התיבה נוגע בחוט בעדינות והוא חוזר לתפקד לאיזה יומיים,

עד שהוא מפסיק שוב.

מישהו באזור ב"ש שיכול לתקן את זה / הסבר כיצד לתקן לבד? (חשבתי על הלחמה עדינה)

פורסם

אז בכל זאת יש לנו כאן חולה?

Pioneer TS-X150

פורסם

אכן כן אדי,

היום ניסיתי דרך הלחמה עדינה לחזק מעט את הכבל (+) שגורם לניתוק של הסאב,

למרות שהכבל מחובר הן לממברנה והן מצד שני, האזור הבעייתי לפי הנסיונות שלי עם התקלה הזאת,

הוא בצד של הממברנה איזור קצת לא נגיש במיוחד.

על אף הניסוי, הוא עבד לכמה דקות ואז שוב לחזר לסרור.

אני דווקא אוהב את הסאב הנ"ל ואת העבודה שהוא עשה אצלי ברכב (בשנה שהוא עבד ללא תקלות)

הייתי מעדיף למצוא מישהו שיכול לתקן אותו, או לקבל עצה ממישהו כיצד לתקן ידנית.

אם לא יהיה ברירה כנראה שאעבור לKW10.

פורסם

עדכון: היום הייתי יותר יצירתי והרבה יותר רגוע ולא לחוץ.

עשיתי לחוט הלחמה טובה כמו שצריך נתתי לו "לשתות" את הבדיל לאט כמו שהוא אוהב.

לאחר מכן ירדתי לרכב, חיברתי את הסאב בחזרה,

בשביל להיות עדין, הורדתי לו גיין, חתכתי אותו ב100HZ,

ויצאנו לבדוק, נסיעה של רבע שעה עם מוזיקה רציפה והכל בסדר.

מקווה שזה ישאר ככה.

• תוכן חדש...