Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קוליאוס 2011 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שוב שלום לכולם, חזרתי (כמה מפתיע)

שוב פעם האוטו לא מניע, כבר תקופה ארוכה האוטו לא מניע "בנגיעה" (יש כפתור הנעה, לפעמים בלחיצה הראשונה הוא רק פותח סוויץ', לא מניע).

היום בלילה אמא שלי עלתה לאוטו כדי לנסוע, נכנסה לאוטו הקישה קוד ניסתה להניע והאוטו לא הניעה, ניסתה שוב קוד ניסתה להניע והאוטו לא הניע, בפעם השלישית היא הקישה את הקוד והקודנית התחילה לצפצף צפצף קבוע, היא התקשרה אלי, ניתקתי את המינוס לכ-5 דקות, הקשתי קוד ניסיתי להניע והיה כמו רעש של סטרטר שלא מצליח לסובב את המנוע כי אין מצבר אבל חלש יותר ול-3 שניות בלבד, ניסתי שוב לנתק מצבר ל-5 דקות ולהניע והיה אותו הדבר, ניסיתי שוב (הפעם רק להניע) ושוב אותו הדבר.

מישהו מכיר חשמלאי רכב בחיפה שעובד בשבת ?

תוספת: הקודנית לא נותנת אישור אחרי שמקישים קוד (הקוד נכון כמובן) וכדי להניע לא צריך ללחוץ על הברקס (כדי לנסות להניע יותר נכון).

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יתכן שאחרי ניתוק המצבר הקודנית התאפסה.

בן כמה המצבר? יש מצב שחיברת לא טוב את הקוטב ובגלל מגע רופף הרכב לא מניע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

המצבר בן פחות מחצי שנה.

אני אסבך עוד קצת את העניין.

לפעמים במקום מסויים (בירידה מפרויד לכביש החוף) נדלקת מנורת ABS, כיבוי והנעה מחדש מאפסים את התקלה הזאת.

היום בבוקר אמא שלי ניסתה להניע, לא הניע (אותו דבר כמו אתמול) כעבור 5 דקות אני הגעתי, ניסיתי להניע והניעה בנגיעה (לחיצה בודדת), כיביתי את המנוע, אמא שלי ניסתה להניע בלחיצה הראשונה האוטו לא הניע בשניה הניעה.

נסענו קצת, תדלקנו, אני הנעתי בנגיעה.

אתמול, היום ובנסיעה היום שום נורה לא דלקה.

יש מצב שהאוטו במחזור ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מהמר על קודנית שלא עובדת כמו שצריך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתור אחד עם רנו לגונה לשעבר שגם הניעה בליחצת כפתור... נתקלתי בבעיה הזו והפיתרון חישן מלוכלך שבהתחלה אמרו כי יש להחליפו בסכום מסוים אבל הם ינסו לנקות אותו לפני ההחלפה ואכן זה עזר. ניקוי החישן פתר הבעיה. עכשו אתה שואל איזה חישן זה היה ? מצטער לזה אין לי תשובה...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...