Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון מאזדה 2 2010 מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לדעת אם מה שנאמר לי בסדר או לא לגבי המחיר הסופי שהוצע לי,

פרטי הרכב:

שנת 2010 מאזדה 2 דינמיק

ק"מ : 90,000

יד ראשונה

השכרה מרובה נהגים

עליה לכביש ספטמבר 2011

ללא תאונות או מכות למינהם.

המוכר אמר לי שהמחירון הוא 71,000 והוא יעשה לי אותה ב 45,000

האם זה סביר?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

רגע רגע שנת 2010 ועליה לכביש 09/2011? איפה אתה טועה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מחיר מחירון לוי יצחק למאזדה 2 שעלתה לכביש בספטמבר 2010 הוא 68,400 ש"ח ולא 71 אלף ש"ח.

המחיר שקיבלת את הרכב טוב, אפילו טוב מאוד. תבדוק טוב שהרכב לא שבור/פצוע/הרוס/גמור/משוקם/וכו' כי המחיר נמוך עד כדי חשוד, אבל אם הכל בסדר - הרווחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם המחירון הוא 71 אלף, אז הפחתת השכרה צריכה להיות 27% - ז"א סביבות 51 אלף למחירון.

אם מוכנים למכור לך את הרכב ב-45K, זה אומר שקיבלת אותו ב-6K פחות מהמחירון הרשמי.

אם המחירון הוא פחות מ-71 אלף, אז המחיר שאתה מקבל הוא מחיר מחירון רגיל, לא עושים לך טובה.

פורסם

למה לנחש?

תכנס למחירון לוי יצחק באינטרנט, תשקלל את כל הנתונים של הרכב ותראה מה המחירון המשוקלל של הרכב ומה ההצעה שקיבלת.

כמובן שיש לבדוק שבאמת מדובק בדיינמיק ולא באקטיב (שהיה יותר נפוץ בליסינג\השכרה).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים,אז ככה בדקתי במחירון לוי יצחק וחפרתי גם בכל האינטרנט מזדה 2 שנת 2010 המחירון שלה זה 68400 ש"ח אבל בגלל שזה דינמיק תוספת 3000 ש"ח וגם דיברתי עם מלא סוכנויות ואף אחד לא הגיע למחיר שהציעו לי כנראה באמת עסקה טובה. אז אבדוק עוד קצת ואחזור לדווח לכם אם ביצעתי את העסקה. חג שמח לכל הגולשים!

פורסם

1. מי מוכר את הרכב- חברת ההשכרה עצמה? מגרש/סוחר?

2. ראית את הרכב + רשיון רכב ובטוח כי הוא יד ראשונה ודגם דינמיק?

3. מחירון משוקלל כולל השכרה וק"מ יוצא קצת פחות מ50000. ההפחתה לא כזו גדולה לעומת מחירון. והיום לא קונים במחירון כמעט אף רכב.

4. הראו לך בדיקה שעשו לרכב? (אתה תעשה בעצמך בכל מקרה, אבל בתור התחלה..). התחייבו בכתב שאין שום תאונות/פגיעות/צביעה של חלקים ברכב?

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...