Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד ממליץ על האוטם צבע הזה, מדובר באופטי סיל מחזיק על הרכב זמן סביר של 4-6 חודשים, בהתאם להכנה והיתרון הגדול שלו זה שלא צריך לנגב אותו מהרכב. פשוט לרסס על פד וליישם על הרכב,הוא יתייבש כבר לבד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
ודארק מאן ומניסיון שלך עם ה109 כמה זמן הוא מחזיק?

ולכמה פעמים הוא יספיק לאומת האופטי סיל?

tolik,

ה109 נחמד, העמידות שלו (בתנאי שהרכב הוכן כהלכה) היא בערך חצי שנה במקרה הטוב. האוטם הזה לא זול,וצריך לנגב אותו,בקיצור לא עפתי ולא ארכוש אותו, אם כך המצב הייתי ממליץ להשתמש במוצרי Collinite. מדובר אומנם על ווקס עמיד במיוחד שמחליף את הצורך באוטם צבע, עם עמידות יוצאת דופן לנזקי השמש ולקרני הUV, כולל בידינג ושיטינג וברק מצויין. כמו כן המוצרים של קולינייט גם דורשים יישום והורדה של החומר,אבל כאן יש חומר טוב פי כמה ועמיד פי כמה!

המומלץ ביותר שלי הוא ה 915, שעולה בערך 143 ש"ח. קישור.

השני בסדרה הוא 476S, ווקס עמיד במיוחד 97 ש"ח. קישור.

בנוסף,להבדיל מהרבה ווקסים משחות שיצא/יוצא לי להשתמש הקולינייט חסכוני מאוד בחומר,ולא צריך להפריז בכדי לקבל תוצאה טובה.

עם האופטי סיל השתמשתי להרבה רכבים,ולכל רכב שתי שכבות והבקבוק שלו מלא כ75% ממנו. אני מאוד אוהב את המוצר הזה, מיישם גם על פנסי הרכב כדי לשמור עליהם. אני מאמין שגם אחרי שהוא יגמר ארכוש אותו שוב, אותו ואת הקולינייט 915 שהביאו לי דוגמית ממנו והייתי מאוד מרוצה מהתוצאה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
tolik,

ה109 נחמד, העמידות שלו (בתנאי שהרכב הוכן כהלכה) היא בערך חצי שנה במקרה הטוב. האוטם הזה לא זול,וצריך לנגב אותו,בקיצור לא עפתי ולא ארכוש אותו, אם כך המצב הייתי ממליץ להשתמש במוצרי Collinite. מדובר אומנם על ווקס עמיד במיוחד שמחליף את הצורך באוטם צבע, עם עמידות יוצאת דופן לנזקי השמש ולקרני הUV, כולל בידינג ושיטינג וברק מצויין. כמו כן המוצרים של קולינייט גם דורשים יישום והורדה של החומר,אבל כאן יש חומר טוב פי כמה ועמיד פי כמה!

המומלץ ביותר שלי הוא ה 915, שעולה בערך 143 ש"ח. קישור.

השני בסדרה הוא 476S, ווקס עמיד במיוחד 97 ש"ח. קישור.

בנוסף,להבדיל מהרבה ווקסים משחות שיצא/יוצא לי להשתמש הקולינייט חסכוני מאוד בחומר,ולא צריך להפריז בכדי לקבל תוצאה טובה.

עם האופטי סיל השתמשתי להרבה רכבים,ולכל רכב שתי שכבות והבקבוק שלו מלא כ75% ממנו. אני מאוד אוהב את המוצר הזה, מיישם גם על פנסי הרכב כדי לשמור עליהם. אני מאמין שגם אחרי שהוא יגמר ארכוש אותו שוב, אותו ואת הקולינייט 915 שהביאו לי דוגמית ממנו והייתי מאוד מרוצה מהתוצאה.

אבל אני שאלתי צפציפית על האוטם צבע הזה

איך הוא ,

ואף אחד לא ענה לי

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8-Chemical-Guys-InstaWax.html

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם
אף אחד לא ענה לך איך האוטם הזה כי זה לא אוטם :|.

חחח אז מה זה?

בוא תביא לי אתה קישור לאוטם צבע עד 100שקל

משו נחמד לא ממש יקר כי אין לי כל כך הרבה כסף לזה עכשיו

זה כזה מייאש כל זה שאני מעדיף לשלם 300שקל לבעל מקצוע שאני מכיר

אישית שיעשה לי כל האוטו כבר

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

• תוכן חדש...