Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב על רכישת פורד פיאסטה חדשה מהחברה.

אשמח לקבל חוות דעת על הרכב (האם מומלץ? נוחות? צריכת דלק? איכות נסיעה? וכו') ותשובה לשאלה הבאה:

הרכב בעל תיבה הילוכים אוטומטית כפולת מצמדים (powershift) עם 6 הילוכים, הבנתי שזה בעצם גיר רובוטי, האם זה נכון? ואם כן האם זה מורגש בנסיעה? מרגיש כמו בגיר רגיל?

תודה רבה,

פורסם

תעשה נסיעת מבחן.

הגיר הנ"ל לא הכי עדין בהעברות הילוכים,אישית לי זה לא הפריע כ"כ אבל אתה חייב לעשות נסיעת מבחן כדי להבין על מה מדובר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני עם הרכב הזה שמונה חודשים. היתרונות: זריז מאוד, נראה סקסי, תגובת דוושה מצוינת, מהנה לנהיגה, אחיזת כביש טובה, נוח מאוד, מערכת שמע מעולה ומזגן מקפיא. החסרונות: הגיר לא חלק בעיר (עדכון תוכנה מעט שיפר לי את את הבעיה, אבל יש רעידות קלות במהירות נמוכה. בקיצר, זה לא גיר פלטנרי רגיל), עיצוב פנים מעט מיושן, אבזור לוקה בחסרף רעש מנוע לא מבוטל בסל"ד גבוה וצריכת דלק סבירה מינוס. אין רכב מושלם, אני ממליץ אבל רק במחיר של ליסינג 0 ק"מ. אם מדובר במחיר מלא, הייתי הולך על הקליאו.

פורסם

אני רוכש דרך מבצע "חבר" לאנשי צבא שיש עכשיו בדלק מוטורוס.

מקבלים רמת גימור TREND (בנוסף מערכת מולטימדיה, קודן ומרימי שמשות) בהנחה של 7100 ש"ח מהמחירון.

והריבית על המימון נמוכה מאוד.

האם כדאי במחיר זה?

פורסם
אני רוכש דרך מבצע "חבר" לאנשי צבא שיש עכשיו בדלק מוטורוס.

מקבלים רמת גימור TREND (בנוסף מערכת מולטימדיה, קודן ומרימי שמשות) בהנחה של 7100 ש"ח מהמחירון.

והריבית על המימון נמוכה מאוד.

האם כדאי במחיר זה?

חוץ מהבעיה של הגיר שיש בפיאסטה ובפוקוס סה"כ זה רכב יפה מאוד וזריז ועם ההנחה שיש לך מחבר זה נשמע כמו דיל נחמד . טוב להיות איש קבע אה ?:)

פורסם
חוץ מהבעיה של הגיר שיש בפיאסטה ובפוקוס סה"כ זה רכב יפה מאוד וזריז ועם ההנחה שיש לך מחבר זה נשמע כמו דיל נחמד . טוב להיות איש קבע אה ?:)

כשאתה אומר בעיה עם הגיר אתה מתכוון שיש לו תקלות? והשאלה היא כמה זה מורגש בנסיעה? וכן טוב להיות איש קבע...

פורסם

תרגיש את הגיר הרובוטי רק במהירויות נמוכות, וגם אז זה לא ממש נורא, רק צריך להסתגל. על פי מה שאנשים כותבים פה לא מדובר בתקלה, אלא באופי הפעולה של הגיר הזה. היתרון שלו זה השילוב המוצלח עם המנוע שמעניק לרכב ביצועים מעולים. אם יש לך הנחה של חבר - אני אומר לך על זה. אגב, זה כולל מערכת מולטימדיה?

פורסם
תרגיש את הגיר הרובוטי רק במהירויות נמוכות, וגם אז זה לא ממש נורא, רק צריך להסתגל. על פי מה שאנשים כותבים פה לא מדובר בתקלה, אלא באופי הפעולה של הגיר הזה. היתרון שלו זה השילוב המוצלח עם המנוע שמעניק לרכב ביצועים מעולים. אם יש לך הנחה של חבר - אני אומר לך על זה. אגב, זה כולל מערכת מולטימדיה?

תודה וכן זה כולל מערכת מולטימדיה

פורסם

יש לי את הרכב הנ''ל כמעט 5 חודשים עם המערכת מולטימדיה דגם טרנד.

התגובות של המנוע מצוינות , נוחות נסיעה מעולה , מזגן מקפיא.

בקשר לגיר , במהירות נמוכות של סביב 10-15 קמ''ש מרגישים רעידות ממש קלות לא משהו קריטי , לפחות לא בשבילי.

צריכת הדלק אצלי סבירה , בייחוד שאני גר באיזור הררי.

סה"כ לדעתי רכב שנותן תמורה טובה למחיר , רכישה טובה.

• תוכן חדש...