Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותיי וגבירותיי וכל חברי הפורום פונה אליכם בברכת שלום וחג שמח ..

לאחר שסיימנו את חלק הברכות אז שלום לכולם וחג שמח חברים.

אני פונה כבר מיוסר ומותש.

סך הכל רציתי מערכת מולטימדיה בסכום נורמלי ואולי אפילו מצלמת רוורס

אבל הסכומים מופרזים בצורה מטורפת אני כבר אעדיף לגשת לאוטו דיפו לשלום 3200 ולהשיג מערכת מקורית של פוקוס .

אני פונה בבקשה למערכת טובה אם אפשרות לUSB ובולטוס וחיבור של הפלפון אליו ובעיקר חיבור מצלמת רוורס

אני אשמח אם לא נחרוג מ 1500 גג 1800

תודה לעוזרים

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

אם אני לא טועה רק מתאם דאבל דין ושליטה מההגה יעלו קרוב לאלפיה... כך שבכל מקרה אתה תגיע לתקציב של המערכת דמוי מקורית ואולי אפילו תעבור אותה אבל אתה תקבל איכות הרבה יותר גבוהה.

בהצלחה

פורסם

חוץ משלט כזה מתחת להגה אין לי שליטה מההגה על המערכת

אני אציין שהפוד שלי רמת גימור טרנד ולא טרנד X או גאיה .

אשמח לדעות לרעיונות של מה כדי לי לשים באוטו

אציין שאני בימים האחרונים שם לב שבבסים לפעמים בדלת הימנית מאחורה הקול פיתאום נעלם כאילו יש קצר

הרמקולים שקיימים ברכב בסדר גמור הבסים והכל וזה מתאים לי אבל עדיין יש תבעיה הזאת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז האם כדאי לי לפנות למוסך או סוכנות פורד ולהשקיע כסף על מערכת מקורית וזהו ולצא באותו נזק של 3500 שח ?

פורסם

בין רעש מרמקולים בדלתות למערכת עצמה אין כזה קשר הבעיה כנראה ברמקול עצמו הרדיו שימכרו לך במורשה לא באמת שונה מרדיו בחנות רגילה.

ולגביי רדיו כתוצאה מחיפושים שלי גם לאחרונה ראיתי שבסביבות עד 1600 אתה יכול לקנות דבל דין נחמד של פיוניר או גם בטווח מחירים הזה מכשיר לא מותג אבל יעשה את העבודה.

פורסם
בין רעש מרמקולים בדלתות למערכת עצמה אין כזה קשר הבעיה כנראה ברמקול עצמו הרדיו שימכרו לך במורשה לא באמת שונה מרדיו בחנות רגילה.

ולגביי רדיו כתוצאה מחיפושים שלי גם לאחרונה ראיתי שבסביבות עד 1600 אתה יכול לקנות דבל דין נחמד של פיוניר או גם בטווח מחירים הזה מכשיר לא מותג אבל יעשה את העבודה.

אשמח לקישור או משהו שאוכל לראות

אגב מה זה מערכת מותאמת או אם מתאם

ועוד מושג שהוא אמר מתאם של רובר יש לך מושג ?

• תוכן חדש...