Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ביוני הקרוב אני נוסע לאיטליה עם המשפחה ואנחנו צריכים רכב שיכיל 4 אנשים בוגרים בנוח, ושיהיה מקום ל2 מזוודות גדולות מאוד ועוד 2 בינוניות-קטנות. חשוב שלא יהיה צפוף והנסיעה ברכב תהיה נוחה אך גם שצריכת הדלק תהיה סבירה יחסית.

האיזור הוא פירנצה-טוסקנה, והרכב יהיה בשימוש כ-5 ימים.

חשבנו על פאסאט סטיישן או פאסאט רגילה אך נשמח להצעות נוספות, המלצות על חברות השכרה מסוימות, ואם מישהו יוכל לספר מנסיון שלו העלות של הדלק וכו'.

תודה רבה!

פורסם

חפש סקי עמי בגוגל. השכרתי דרכו רכב באיטליה בעבר- איש נחמד מאוד והיה הזול ביותר בזמנו. אישית אני ממליץ מניסיון על רכבים שמגיעים עם גיפיאס בילד אין ברכב. אני השכרתי ג׳ולייטה דיזל עם מערכת כזו ואין ספק שזה סידר לי את הטיול. לא לשכןח לקפוץ למראנלו!!!

פורסם

בהרכב שבו אתה נוסע רק סטיישן גדול או ואן קטן - אני הסתדרתי מצויין עם פורד מונדיאו ועם פיג'ו 5008 (מבחינת חברת ההשכרה מקבילים לפאסאט סטיישן). ההרכב אצלי היה משפחה של 2 מבוגרים ו-3 ילדים שהצעיר ביניהם כבן14, כלומר כמעט שוה ערך ל-5 מבוגרים, על מטלטליהם לשבועיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לצרכים שלך אני ממליץ על רכב סטיישן דיזל כלשהו.

פאסאט, אינסיגניה, פיג'ו כלשהי, יש לחברות ההשכרה מספיק גרסאות סטיישן של רכבים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מצטרף להמלצה על עמי.

רק אל תשכח לבקש את הכיסוי הביטוחי הכי רחב שאפשר ללא השתתפות עצמית.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם (נערך)

ממליץ על האתר הזה: http://www.traveljigsaw.co.il/

חבר הזמין דרכם רכב באיטליה, ובהתחלה מרוב שהמחיר היה נמוך, הוא חשש שזה הונאה.

ביקש ממני לבדוק ביקורות על האתר, והן היו טובות והוא הזמין, והיה מרוצה מאוד.

זה אתר בסגנון BOOKING.COM אבל להשכרת רכב, והם עובדים גם עם חברות

מקומיות באיטליה, שלנו אין גישה אליהן, כי אנחנו לא מכירים אותן ולא דוברים את השפה,

ולכן הם מצליחים להשיג מחירים מאוד מאוד נמוכים.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

באתר שהבאת קיבלתי הצעה על "Peugeot 308 Estate או רכב דומה לו" ב967 ש"ח בחברת gold car.

ההצעה הבאה היא "Ford Mondeo Estate או רכב דומה לו" ב1362 ש"ח בחברת FireFly.

הבעיה שהם לא מציגים מה זה "רכב דומה לו" ולכן אני מתלבט אם לקחת את ההצעה הזולה ביותר ולקוות שלא אקבל את הפג'ו או לבחור תהצעות היקרות יותר ולקחת רכב שאני מעדיף וגם אז לא בטוח אקבל אותו..

פורסם

אל תשכיר משלמה סיקסט.

לפני חצי שנה טסנו לאיטליה והזמנו רכב שהיינו אמורים לאסוף מתחנה מרכזית ברומא (טרמיני)

עמדתי חצי שעה בתור של סיקסט רק כדי לגלות שסיקסט ישראל זה לא סיקסט איטליה ושאת הרכב אנחנו אמורים למשוך מחברה צד ג (maggiore אם אני זוכר נכון).

אחרי חצי שעה נוספת (!) בתור של מאג׳ורה גילינו שסיקסט לא העבירו את ההזמנה (ביצענו הזמנה באתר שלהם) ושום רכב לא מחכה לנו.

To make a long story short - היה נורא!

GOT סחוג?

פורסם

אגב בסוף שכרנו מחברה אחרת פיאט 500c דיזל וסה״כ היינו מאוד מרוצים ממנה.

מאוד מרווחת ומאוד חסכונית.

GOT סחוג?

פורסם

סטיישן דיזל וידני

ממליץ טורבו דיזל

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם (נערך)

אני לקחתי באיטליה מרצדס C קלאס סדאן לכמה ימים ואחרי זה ב-maggiore לקחתי פג'ו 308 סטיישן עם מלא תוספות,

מנוע 1.6 טורבו דיזל ידנית וכל המזוודות נכנסו פיקס (שתבין, במרצדס היה חסר מקום) והיא עשתה 20 ק"מ לליטר בשכלול של

כמה אלפי ק"מ שעשיתי איתה. הייתי מתדלק מיכל מלא ומחשב הדרך היה מראה שיש לי 1300 ק"מ עד התדלוק הבא, פשוט תענוג!

IMG_2165.jpg

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אנחנו משכירים כל שנה רכב בעיקר בסקי.

שנה שעברה לקחנו אוקטביה סטיישן (קומבי) דיזל. ארבע מבוגרים פלוס ציוד. היה מעט צפוף אבל הרכב טוב. השנה ננסה להשיג את הC4 פיקאסו . זה כבר נראה לי הרבה יותר מרווח לארבעה מבוגרים פלוס ארבע מזוודות והגג זכוכית באלפים זה יתרון עצום בגלל הנוף.

פורסם
באתר שהבאת קיבלתי הצעה על "Peugeot 308 Estate או רכב דומה לו" ב967 ש"ח בחברת gold car.

ההצעה הבאה היא "Ford Mondeo Estate או רכב דומה לו" ב1362 ש"ח בחברת FireFly.

הבעיה שהם לא מציגים מה זה "רכב דומה לו" ולכן אני מתלבט אם לקחת את ההצעה הזולה ביותר ולקוות שלא אקבל את הפג'ו או לבחור תהצעות היקרות יותר ולקחת רכב שאני מעדיף וגם אז לא בטוח אקבל אותו..

בעבר (2004) שכרתי באיטליה 307SW - זו שקדמה ל-308 המדוברת שהחליפה אותה, וכמה שנים אח"כ בגרמניה מונדיאו סטיישן (ב-2009, הדגם בהאם לכך) ושתיהן שימשו אותנו כמשפחה של 5 נפשות על מטעננו בנוחיות רבה. ב-2010 הזמנתי מונדיאו סטיישן, הרכב שקיבלתי היה תקול ובמקומו קיבלתי את "שווה הערך" - פיז'ו 5008 -שבתחילה נראה יותר קטן אבל התברר כשימושי ביותר - הרוחב והגובה יותר מאשר פיצו על כך שהרכב יותר קצר.

אבל קשה מאד לדעת מה הרכב שתקבל - לכל חברת השכרה הקבוצות שלה ותלוי מאד מה פנוי בתחנת ההשכרה ביוםן בו אתה מגיע. כמוכן אין לדעת אם תקבל רכב בנזין או דיזל, בדרך כלל החברות לא מתחייבות מראש ומה שבא ברוך הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סטיישן דיזל וידני

ממליץ טורבו דיזל

אם אינני טועה רכבי דיזל אטמוספריים כבר פסו מן העולם

• תוכן חדש...