Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת אוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה? בשביל להציל את הישראבלוף משממון מוחלט גם בשנה הבאה? בגלל ש'מישהו' הצטרף פתאום לשורותינו? :roll:

אגב, האם המועדון או המציגים קיבלו תמורה כלשהי?

כל עם ישראל מוזמן למפגשי יום שישי ולאירועים שנתיים להתרשמות מהמכוניות ולהיכרות עם בעליהן, חינם אין כסף.

מסתבר שהצלחת להרגיז לא רק את בני...ועד כמה שאני מכיר אותו - קשה להרגיז אותו!!!

לעיניינינו - כחבר המועדון אני שמח וגאה שהיתה לי אפשרות להציג את הרכב שלי מבלי להתיחס לרמתה של התערוכה...אלא ל"במה" המכובדת שהמועדון קיבל ממארגני התערוכה. זה מראה שאנחנו חשובים לנוף המוטורי בארץ.

בהזדמנות זו רוצה לאחל לחברים נוספים שיזכו להציג רכביהם למען המועדון, למען הרגשתם ולתפארת מדינת ישראל!!!

לגבי השאלה "החשובה" אם בעלי הרכב קיבלו תמורה - כן!!! קיבלנו!!! חיוך!!! פירגון!!! הכרת תודה!!! לגבי - זה הספיק !!!

ובהמשך לתשובתו של מתניה שהמועדון יקבל תמורה- עכשיו אני בכלל גאה !!! תרמתי למועדון!!!

אם חשוב לך המצב הפיננסי של המועדון....אני בטוח שסמדר תשמח לעזרתך בגביית כספים מכל החברים שמתמהמהים לשלם.

המשך שבוע נהדר!!!

יורם

פורסם (נערך)

איני חבר מועדון אבל בעבר הוצע לי להציג שם את רכבי .

התמורה לא הייתה הולמת ולכן לא הסכמתי להשתתף .

אם התצוגה הייתה פתוחה לקהל בחינם באמת הצגה בחינם של הרכב יכולה להיות מובנת .

אבל במצב שגובים כסף כניסה (רב ולא מוצדק לתערוכה ) אני לא מבין למה לא צריך לקבל תשלום מלא .

גובים מאנשים כסף לראות את הרכב שלכם , למה אתם לא צריכים להנות מהרווחים ?

חוץ מזה בתמונות ראיתי 2 שלטים ובשניהם היה טעויות טכניות .

אף אחד לא עושה שיעורי בית ?

בשנת 67 לא היה דגם קליבלנד . היה קופה , קונברטיבל, ופסטבק , בנוסף היה סדרות של שלבי . ( יותר מזה לא היה בדור ראשון בכלל דגם כזה שנקרא קליבלנד , זה היה מנוע אופציונלי בחלק מהדגמים )

אם שמו שם מנוע 351C אז הנפח שלו הוא 5.7

במקור זה הגיע עם 289 שזה 4.7

איך הגעתם לנפח שרשום שם ?

חוץ מזה בכוחות סוס מנוע C קוד שזה 289 הוציא 200 סוס ו A קוד הוציא 225

מנועי קליבלנס זה כבר תלוי בשנה ובסוג ראשים .

במוסטנג של יורם רשמתם מנוע ניקל , זה דגם חדש למנוע 6 צילינדר ?

עריכה אחרונה על ידי dudi oknin

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לגבי התערוכה , לא מבין למה הופתע מי שהופתע לרעה, כבר שנים שהתערוכה השיווקית הזו מתקיימת בארצינו, הרמה היא אותה רמה ותמיד מוצאים מי שישלם

עבור זה (ניסיתי לא להשתמש במילים לא ראויות ....) .

לגבי החשיפה שדיברו עליה כאן, קצת בררנות לא תזיק, יש מספיק במות הפתוחות לציבור הרחב ובחינם. לטעמי האישי,

אספנות רכב זו קלאסה בפני עצמה וככזו אין לה מקום בתערוכות מסוג הזה וברמה הזו ( אבל על טעם וריח ....).

פורסם

:mm_yeah:

לעיניינינו - כחבר המועדון אני שמח וגאה שהיתה לי אפשרות להציג את הרכב שלי מבלי להתיחס לרמתה של התערוכה...אלא ל"במה" המכובדת שהמועדון קיבל ממארגני התערוכה. זה מראה שאנחנו חשובים לנוף המוטורי בארץ.

בהזדמנות זו רוצה לאחל לחברים נוספים שיזכו להציג רכביהם למען המועדון, למען הרגשתם ולתפארת מדינת ישראל!!!

לגבי השאלה "החשובה" אם בעלי הרכב קיבלו תמורה - כן!!! קיבלנו!!! חיוך!!! פירגון!!! הכרת תודה!!! לגבי - זה הספיק !!!

ובהמשך לתשובתו של מתניה שהמועדון יקבל תמורה- עכשיו אני בכלל גאה !!! תרמתי למועדון!!!

אם חשוב לך המצב הפיננסי של המועדון....אני בטוח שסמדר תשמח לעזרתך בגביית כספים מכל החברים שמתמהמהים לשלם.

המשך שבוע נהדר!!!

יורם

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

צביקה מרגלית

פורסם

המשך שבוע נהדר!!!

יורם

יורם יקירי,

מדוע לא להתייחס לרמתה של התערוכה? חשבת על כך שאולי מועדון החמש היה אחד מגלגלי ההצלה של התערוכה? ומתוך שכך, כלום לא די לנו בחשיפה הקיימת לתחביב(מסכים לחלוטין עם חן בנושא)?

כל עוד המועדון/המציגים מקבלים תמורה, אחלה. אם הדברים היו נעשים ללא תמורה, בהחלט היה מקום להרמת גבה.

ואם הרגזתי אתכם קצת, לא נורא. עובדה, הגבתם :-).

ולעניין המצב הכספי ותגובתך המזלזלת משהו, הרשה לי להזכיר לך(או לחדש לך, אם לא ידעת), מי יצר את הקשר הראשוני בין המועדון ליבואן אופל בישראל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הלו..מי אמר שהתרגזתי ולא הבין?"התרגזתי" זאת היתה הערה אירונית ל 504L ידידי שלא קרא שהייתי בחו"ל ולכן לא הצגתי את הרכב והלכתי לענייני...לגופו של עניין, דווקא אם היינו "שושנה בן החוחים" אלמנט החשיפה מאד מקבל משמעות לקהל שרובו לא מגיע לאירועי האספנות למיניהם. ד"ש מארה"ב

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...