Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הנושא דיי מדובר, אבל בכל זאת לא מצאתי תשובות עדיין, אשמח אם תעזרו.

מחפש רכב קטן, חסכוני ואמין עד 20 אלף. אוטומט או ידני לא משנה, עם עדיפות קטנה לאוטומט. הנסיעות מיועדות זה כמעט כל יום מחיפה לכרמיאל (סביבות 40 ק"מ) וחזרה. וחשוב גם שיעלה את עליות של חיפה בלי יותר מדיי בעיות כמובן.

אחרי חיפושים והתלבטויות של כמה שבועות הסתבכתי רק עוד יותר.

חיפשתי משהו מסגנון פולו 2001-2002, אבל אלה שראיתי ממש מפורקות מבפנים. חשבתי אולי על פיג'ו 206 או 307 שלא הכי חסכונית גם ועם הסטיגמה של רכב צרפתי בעייתי (הייתה לי 306, נהנתי מכל רגע). או שאולי ללכת על מאזדה 323? או אופציה שצצה לי לאחרונה - סקודה פאביה שנת 2002 (שכמו שהבנתי זה כבר פולקסווגן מהשנה הזאת).

פיאט פונטו ויונדאי גטסלא מושכות אותי במיוחד.

תודה על העזרה!

פורסם

הספייס והגטס אופציות טובות,הפיאט מאוד חסכונים,יותר מהגטס,השניה יותר זריזה,חפש גטס מ2006 עם מנוע 1.4 ברמת איבזור gli/gls/glx.

ה206 ידנית גם אופציה לא רעה,היא יותר עדיפה בגירסה הידנית.

כשבדקתי בזמנו פאביה דור 1 לא מצאתי משהו בעייתי,רק שים לב שבכזה סכום תוכל למצוא ספייס וגטס באזור מודל 2005-6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה על התגובה. ובכל זאת, יש אולי אופציות סבירות חוץ מספייס וגטס?

פגו 206.

אני סה"כ מרוצה ממנה. 1.4 אוטומט

פורסם

תבדוק את האקסנט,צריכת דלק דומה,אבל עם תא מטען גדול יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בדיוק מוכר את ה307 שלי. מודל 2003, יד 2 עם קילומטראז' נמוך.

שירתה אותי מעולה ב-4 שנות הלימודים באוניברסיטה ועכשיו אני משתדרג :)

מ-20K שאתה מוכן להשקיע ישאר לך עודף ולא מעט! המחירון 17,500 גמיש.

• תוכן חדש...