Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן זית ישירות מבית הבד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני ומשפחתי צורכים שמן זית בכמות גדולה

והיתי מעוניין לקבל המלצה, לבתי בד איכותים וטובים .

על מנת לקנות שמן זית ,בכמות שנע בין 10 ל18 ליטר.

מה היא התקופה הטובה, ביותר לקנייה על מנת להבטיח שהשמן טרי?.

תודה מראש.

פורסם

תקנה מיד בסוף עונת המסיק... ז"א בחודשים אוקטובר /נובמבר מכל שנה.

הכפר שלי, אחד הכפרים הידועים בשמן זית שלהם, העצים אצלנו חלקם רומים וחלקם סורים בני אלפי שנים.. כדאי לך לחפש שמן מכפרים בצפון הארץ..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

נסה את השמן של יהודה ממושב 'משמר איילון' 0572225911.

לשמן טעם נפלא, בחמיצות הנמוכה מהנדרש בתקן לכתית מעולה ובכלל האיש חקלאי מקסים ושורשי.

יוסי

פורסם (נערך)
יוסי לא מצאתי עלו מידע באינטרנט

מצטער על הציניות.

אנשים נולדו, חיו ומתו לפני שהיה אינטרנט, והוא כלל לא חזות הכל. לא יודע בן כמה אתה אבל האיש גדל בדור אחר, ואצלו יושר והבטחה הם יהרג ובל יעבור.

אני מכיר אישית את האיש, הוא חבר טוב של ידיד ותיק שלי, האיש מגדל עצי זית ומוכר שמן עשרות שנים וכך הלאה.

החמיצות שהוא מצליח להשיג בשמן שלו נמוכה מ-0.5% ולעיתים נמוכה אפילו מ-0.4%. יצרנים ישראליים רוכשים ממנו שמן כדי למהול אותו בשמן יחסית נחות שהם מייבאים כדי לעמוד בתקן הישראלי שהוא עד 0.8% חמיצות לשמן כתית מעולה.

סוד החמיצות הנמוכה הוא בזמן הקצרצר שבין המסיק ובין הסחיטה.

הוא נמצא תחת פיקוח של - נדמה לי שזה הכינוי - מועצת הזית. הם קוצבים לו מדבקות המחושבות לפי כמות השמן שהם בדקו אצלו.

את טעם השמן תוכל לבדוק אצלו, לא טוב לא כסף.

אם תחליט שהתאור מפתה מספיק, תתרשם בעצמך מהיושר ומפשטות ההליכות. אולי תחליט לקנות ממנו גם מכונית משומשת........

זהו, השלב הבא הוא אחריות והבטחה להחזר כספי........

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם (נערך)

ברור לי שאינטרנט זה לא הכול, אבל בימים האלה זה כלי מעולה

למצוא המלצות או מידע כזה או אחר.

אני יקפוץ לביקור, יש צורך להגיד מי הפנה אותי?

עריכה אחרונה על ידי ALOK
  • תוכן חדש...