Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , במכשירים של פיונייר יש את האפשרות להפעיל את הפונרציה הזאת , אצלי במכשיר אם אני מדליק אותה - זה מפעיל את המיקרופון הפנימי של המכשיר, כלומר בעת שאני לוחץ גז - הוא מגביר לי את הווליום ןכשאני לוחץ ברקס הוא מנמיך לי אותו , ולחבר שלי יש גם מכשיר המסדרה 750 , ואצלו זה משנה את האיכות , מעלה עוצמה ונותן שיפור יפה לצליל .

אולי מישהוא יודע איך לעשות כך שגם אצלי האופציה הזאת תפעל כראוי ? ולמה זה ככה בכלל שבמכשירים דומים , האופציה הזאת היא לא זהה ?

תודה לכולם.

מש"ק זרזור

פורסם

אחי בידיוק כמו במסנג'ר ובצ'אטים בחו'ל :

Sex

וזה אתה שואל וברגע שזה M/13/ALASKA אז אתה אומר BYE BYE ... :lol:

או במילים אחרות ..כל מה שאמרת נכון (חוץ ממה שאתקן אותך)..רק חבל שלא ציינת את דגם המכשיר שלך (אבל לא נורא)

בכל מקרה זה לא קשור לגז או בריקס..זה יותר קשור לרעש הכללי שיש באוטו שאליו נחשף המיקרופון

אם תיפתח חלון למשל אז זה יעלה את העוצמה

גם חשוב למקם את המיקרופון במקום חשוף לחלל הרכב ולא תקוע שם מאחורי כל הפרסטלציה של המזגן...

במכשיר עצמו קיימת אופציה לבקרת רגישות/היתערבות האופציה עצמה חוצמזה זה לא משנה את כיווני הסאונד זה רק משנה את רמת הווליום

ותיזהר ממתחזים בצ'אטים :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני יצטרף לשאלה אבל עם שינוי קטן..

ברוב מכשירי הפיוניר יש את האופציה HPF מה זה?

אם לוחצים ארוכות על הלחצן של הכיוונים של הסאונד מופיע פתאום איקולייזר כזה שמעבירים בו כל מיני תדרים ואפשר גם להעלות ולהוריד משהו מה זה אותה האופציה של ההעלאה וההורדה?

ASL זה לא מדגיש תדרים כזה אצלי הוא על LOW והוא מדגיש יותר באסים...

המכשיר הוא 7550 וזה כמעט זהה למה שיש לפותח התר'ד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם לוחצים ארוכות על הלחצן של הכיוונים של הסאונד מופיע פתאום איקולייזר כזה שמעבירים בו כל מיני תדרים ואפשר גם להעלות ולהוריד משהו מה זה אותה האופציה של ההעלאה וההורדה?

זה של הקרוסאובר HPF זה תחימת התדרים הגבוהים(סאב)

LPF זה תחימת התדרים הנמוכים(קומפוננט)

פורסם

חברים מה ניסגר איתכם ? לכולכם יש מערכות אבל אף אחד לא טורח לעיין ב MANUAL ?

אם אין לכם לא בעיה ליצא אחד כזה ברשת..

וה ASL לא שולט בתדלים לא ב LOW ולא בחירטיבירטי..הוא רק ווליום !! (מעלה, מוריד, ועושה כאב ראש שמנסים להוציא משפט באוטו)

אם אתם רוצים להדגיש תדרים לרגע אז תישתמשו בפונקציה LOUD.

פורסם

זה של הקרוסאובר HPF זה תחימת התדרים הגבוהים(סאב)

LPF זה תחימת התדרים הנמוכים(קומפוננט)

מצטער לא שמתי לב רק תהפכו תמקומות בין המילים סאב-קומפוננט.
פורסם
"אם אתם רוצים להדגיש תדרים לרגע אז תישתמשו בפונקציה LOUD"

זה רק לסאב !!!

ממש לא ומיסתבר שגם אתה צריך לדפדף ב MANUAL

LOUD מגביר את התדרים 100 ו 10000 בדרך כלל בכמה db וזה משתנה ממכשיר למכשיר

בפיוניק אפילו יש 3 דרגון הגבהה לפונקציה זו

• תוכן חדש...