Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניסיתי בפעם השניה את המוצר הנ''ל, כביכול גם פוליש גם גלייז וגם ווקס.

כמובן שיכולות פוליש אין לו, אבל אחלה יכולות גלייז, הוא נוח מאוד מאוד לעבודה, מתקשה בערך ב7 דקות, ויורד בקלות.

היתרון השלישי הוא משטח חלק ברמה גבוהה מאוד.

אז היתרונות:

1. מהיר לשימוש.

2. אחלה גלייז ( מטשטש סווורילס קטנים)

3. משאיר משטח חלק.

בטווח הארוך נחכה וניראה האם הוא דוחה אבק ומים בצורה טובה.

אחלה מוצר במחיר נוח.

פורסם

מוצר טוב, שומני מאוד (מכאן יכולת הטשטוש) ועל בסיס קארנובה-נותן ברק פצצה, כיף להשתמש בו.

תרשה לי לתקן אותך, בין היתר הוא פוליש, הוא מכיל בתוכו חומרים שוחקים כמו כל aio.

הבעיה שהוא מגביל אותך ב-lsp אך ורק לווקס, אוטם לא יישב טוב מעליו, הוא יקר יחסית, והיכולת ניקוי שלו הרבה פחות טובה מsrp new formula.

היכולת מילוי שלו לעומת srp, דיי דומה ביד הראשונה.

למי שיש ווקס ורוצה בסיס מעולה מתחתיו, אחלה מוצר למרות המחיר.

"יאללה בירי".

פורסם

חיפשתי את המוצר ולא מצאתי אותו ב VIX ובאוטוסטור, האם ניתן להזמין רק מחו"ל?

מה עם OPTIMUM GPS? לא עושה את אותה הפעולה?

Miata ND2

פורסם

אין ייבוא של טריפל לארץ ככל הידוע לי.

לגבי האופטימום, איתו אין לי נסיון באופן אישי, אבל כמעט ואין זכר לשימוש שלו באופן ידני, רק מכונה.

(במשך כמה חודשים טובים קראתי כל מה שאפשר על גלייזים וaio, הרבה פחות ממליצים עליו מעל שאר הaio למינהם).

"יאללה בירי".

פורסם

ישנם המון מוצרים שמספקים פעולת AIO.

כולם יעשו עבודה דומה וההבדל יהיה תלוי בטכניקה בעיקר ("בכמות השפשופים") , אם תעבוד עם מכונה תקבל מהמוצר את מקסימום יכולת החיתוך שהוא מאפשר.

דיברו על SRP אז אוסיף ואחזק - מוצר מעולה! שנותן תוצאות מעולות גם באופן ידני וגם בעבודה עם מכונה. למי שיש מכונה ניתן ליישם את המוצר הזה 2/3 פעמים בשנה והרכב יראה פגז. באמת מוצר גאוני שמתאים להמון אנשים שאוהבים רכב מטופח אבל לא שואפים ל100% swirl free.

OPTIMUM GPS על פי ביקורות נותן אחלה תוצאות (עם מכונה), מומלץ ליישם עם פד פוליש או פד פיניש עדין יותר.

קח Review רציני ומקיף אודות המוצר - לינק

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

המוצר השני הוא של אותה חברה והוא הtrim revive.

נותן ברק מעולה, גם לדש בורד, גם לפלסטיקה וגם לצמיגים.

מראה רטוב ונחמד מעדיף אותו על הG6.

פורסם

הפורמולה הישנה הייתה מכתימה, אבל הייתה יורדת ברגע עם מטלית ומעט מים.

לגבי הפורמולה החדשה, לא יודע, ממש נזהרתי לא לגעת בפלסטיקה ובגומיות (לא היה לי כוח למסקינגטייפ).

יכול לבדוק מחר אם זה קריטי :)

"יאללה בירי".

פורסם
srp מכתים פלסטיקה ?

לא. ליתר דיוק, לא בהנחה שאתה לא נותן לחומר להתייבש יותר מדי זמן על הפלסטיקה.

בניסיונות שלי מעולם לא הייתה לי בעיה, בפרומים בחול שומעים מדי פעם על מישהו שהחומר כן השאיר לו כתמים. פשוט צריך לנגב בזמן והכל יהיה בסדר וגם לא לעבוד בשמש.

אבל זה רלוונטי לגבי כל מוצר.. כבר ראיתי אוטמים ווקסים שמשאירים יותר כתמים על פלסטיקה מאשר SRP.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

רק בשלושה מיכלים שלמים :-)

אם אתה מכיר רק את הפורמולה הישנה אז צפויה לך הפתעה כשתעבוד עם המוצר החדש, אין בכלל מקום להשוואה בין השניים:

• במוצר החדש יש יותר יכולת חיתוך (לדעתי בפורמולה הראשונה בכלל לא היו גרגירי חיתוך וזה היה בעיקר מוצר שהוא סוג של cleaner)
  • הרבה פחות "אבק" שנותר לאחר יישום החומר
  • עמידות טובה יותר מהפורמולה הישנה
  • מכין את השטח היטב לפני LSP ולא עושה בעיות עם מרבית המוצרים שמגיעים מעליו
  • מספק הגנה משלו (סבירה אבל לא רעה)
  • המוצר החדש הרבה יותר הידרופובי

בקיצור יותר טוב בכל פרמטר מהפורמולה הראשונה.

ביום שיעקבי יחזור לייבא את המוצר הזה אני אהיה הראשון שיקנה ממנו גלון ענק.

פורסם (נערך)

אני מבין שגם את ה SRP ניתן לקנות רק מחו"ל? :(

עריכה:מצאתי באיביי ב 115 שקלים ל 325 מ"ל

מחיר יקר? מה המחיר שיהיה הגיוני בשביל זה?

מצאתי גם ב 82 מה אומרים?

http://www.ebay.co.uk/itm/Autoglym-Super-Resin-Polish-325ml-Car-Paintwork-Cleaner-Polish-/190839679443?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2c6eee69d3

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

• תוכן חדש...