Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבת דואר חינמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי טוב והכי נוח זה לעבוד עם OUTLOOK.

GMAIL התחילו להפגיז בפרסומות וגם ממשק שמשתנה לרעה כול חצי שנה.

אנ

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אני עובד במקביל עם הOUTLOOK והGMAIL, אבל בעיקר עם האחרון.

סה"כ הממשק שם לא משתנה יותר מדי ובסופו של דבר מתרגלים.

ומרק - חוסם פרסומות יעשה לך רק טוב...אין לי ולו פרסומת אחת בג'ימייל.

מעבר לכך בג'ימייל יש שטח אחסנה של 15 ג'יגה בעוד באאוטלוק רק 7 (למרות שיש לדעתי דרכים להרחיב את הענין גם בחינם). השטחים האלו משותפים לגוגל דרייב ולוואן דרייב של מיקרוסופט. אם זה רלוונטי אז ההוטמייל/אאוטלוק מקושרים עכשיו לשירותי סקייפ, וגוגל עם הצ'ט שלהם. אם זה רלוונטי 2, השירות של האאוטלוק מקושר גם לאופיס אונליין שלפחות בינתיים חינמי בעוד שלגוגל יש את הדוקס שלהם.

בתכלס אתה יכול לפתוח מייל בשניהם או יותר ותבחר לך מה יותר נוח ואיזה פונקציות אתה משתמש בהם, כמו גם איזה מייל אתה נותן למי...:wink:

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אוי די כבר עם השטויות האלה "להקשות קצת על גוגל", לא אכפת להם ממך אישית, מוכרים את המידע הזה

לחברות וגופים שרוצים לדעת על התנהגות האדם באינטרנט באופן כללי ובהתאם לייצר פרסומות מושכות, מוצרים מושכים ועוד.

לאף אחד לא אכפת מה שלחת לחברה שלך או לאיזה פורום נרשמת.

ועוד דבר, מה גורם לך לחשוב שאתרים קטנים ופחות מוכרים, כמו GMX שפרסמת כאן - לא מוכרים מידע?

יש עוד מיליון תוכנות ומוצרים שאתה משתמש בהם שעושים את זה, פשוט לא טרחת לקרוא את התנאי שימוש.

אגב, אני לא מצדד במכירה של המידע, אבל פשוט אין דרך להתגונן מזה כי זה בכל מקום.

קח את התיבה שהכי נוחה לך וזהו.

פורסם

1. ג'ימייל משנים ממשק? הא? שינו רק דבר משמעותי אחד בשנים האחרונות (החלון של שליחת הודעה חדשה)

2. גוגל לא מוכרת את המידע האישי שלך לגופים חיצוניים. הם מוכרים את המידע אחרי אגרגציה כלומר סטטיסטיקות כאלו ואחרות, ומוכרים את האפשרות לנתב אליך פרסומות שנבחרות לפי המידע האישי שלך - אבל מי שמחטט במידע האישי שלך הם המחשבים של גוגל בלבד ולא של המפרסם. לי זה לא מפריע.

3. פרסומות בג'ימייל? אז מה. מדובר בפרסומות של שורת טקסט בודדת. לא מפריע בכלל ובד"כ הפרסומת גם קולעת לדברים שמעניינים אותך. הלוואי שבכל האתרים ככה היו הפרסומות ולא עמודי פלאש שפותחים טאבים חדשים וכל מיני כאלו מזיקים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה יכול להשתמש דרך אאוטלוק בחשבון גימייל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...