Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אנחנו מציגים באוטומוטור השנה ואנחנו מחפשים עובד שיעבוד איתי בדוכן בימי התערוכה.

התערוכה מתקיימת בימי חול המועד פסח בין ה 16/4 ועד 19/4(יום שבת) כולל.

שעות העבודה הם בין 9:00-22:30 .

מי מבניכם שמעוניין בעבודה מוזמן לשלוח את פרטיו בהודעה פרטית בצירוף גילו ומספר מילים שמספרות עליו ועל הקשר שלו לעולם הדיטיילינג.

בברכה,שלומי.

פורסם

אני חושב שההפך,כשאתה קונה מוצר לא רוצה שילד יציג אותו אלא מישהו יותר מבוגר,בעיני כלקוח זה ניראה רציני ומקצועי יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני חושב שההפך,כשאתה קונה מוצר לא רוצה שילד יציג אותו אלא מישהו יותר מבוגר,בעיני כלקוח זה ניראה רציני ומקצועי יותר.

מישהו יותר מבוגר ? למה האפליה הזאת ? מעליב לקרוא את מה שכתבתה .

אני בן 26 ונראה כמו בן 20 ואפילו אמרו בן 18 . אז זה אומר שבגלל זה לא צריך לקבל אותי לעבודה ?

פורסם
למה בעצם הגיל זה פקטור ?

גם בגיל 30 אפשר להיות לא ייצוגי ולא מקצועי.

אני לא ראיתי שיש הגבלת גיל מוגדרת, ייתכן והם רק רוצים לראות שמדובר בבני 18+.

חבל מאוד.

אישית, כשאני מתלבטת לגבי מוצר, אני אסמוך על הדעה של רופני יותר מאשר על דעה של מוכר באוטודיפו (למרות שהוא בן 50, מגולח ועם חולצה יצוגית).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כניראה לא הבנתם אותי,הכוונה לילד בתיכון שרוצה לקבל עבודה לחופשת פסח,אני מעדיף מישהו מבוגר יותר,זה לא אומר 40+ כמובן אבל לא ילד בן 15.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אישית, כשאני מתלבטת לגבי מוצר, אני אסמוך על הדעה של רופני יותר מאשר על דעה של מוכר באוטודיפו (למרות שהוא בן 50, מגולח ועם חולצה יצוגית).

רופני תמיד מגולח. השיער שיש לו על הצוואר (אין לו שיער על הלחיים, אלא על הצוואר) זה לא זקן, זה שיער ערווה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זה לא משנה המספר בתעודת זהות, משנה מה הבחור אומר ועד כמה הוא נשמע ונראה אמין.

מהבחינה הזו הייתי ממליץ על rupni.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני לא מבין על מה הוויכוח , שבעל העסק יחליט בעצמו מי ימכור את המוצרים שלו .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...