Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב במחיר של עד 25000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש רכב שני למשפחה שיחליף את הפרטנר הישנה שלי.

התקציב הוא עד 25000 ש"ח.

מעוניין ברכב פרטי מרווח עד כמה שניתן (שלוש כסאות ילדים מאחור),נסועה פרטית של 100 ק"מ ביום.

אמינות ותחזוקה סבירים.

עד היום ראיתי שברולט אופטרה מור 2008 יד ראשונה 90000 ק"מ-מחיר נדרש 28000 ש"ח גמיש במחיר

סזוקי ליאנה 2005 יד שנייה 70000 ק"מ מחיר נדרש 29000 ש"ח

רנו פלואנס 1600 יד שנייה 130000 ק"מ 27000 ש"ח.

כל אחת מהן מפחידה אותי מסיבה אחרת. על פניו נראה שהסוזוקי הכי "בטוחה" מבחינתי ותתן תמורה מלאה לכסף אם כי נראה שהמחיר לא כל כך זול.

המלצות יתקבלו בברכה

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

בתקציב הזה יש גם מיצובישי לנסר 2004-2006, נראה לי שתתאים בול לדרישות שלך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום חברים

במסגרת חיפושי אחר רכב שני נתקלתי בשברולט אופטרה מור שנת 2008 יד ראשונה 92000 ק"מ.

הרכב אחרי טיפול 90000 עם טסט עד אוקטובר 2014 המחיר המוקש אחר מיקוח 27000 ש"ח עם התחייבות למנוע גיר ושלדה תקינים .אם בבדיקה מגלה כלא תקין תוחזר עלות הבדיקה

קראתי ושמעתי המון לכאן או לכאן ואני עדיין בהתלבטות. לא מבקש רכב עם ביצועים מיוחדים בעיקר מחפש רכב אמין זול לתחזוקה.(אני יודע שהשבורלט לא ניחן בחיסכון בדלק).

האם לאור כל זאת העסקה מעניינת ושווה ותתן תמורה למחיר? או שכדאי להתרחק כמו מאש?

רכבים אחרים שראיתי בטווח התקציב שלי היו ישנו יותר וגמעו למעלה מ 150000 ק"מ.(סוזוקי ליאנה, מזדה 3 ,יונדאי אקסנט, סקודה פאביה).

אשמח לחוות דעת ענייניות ואיכותיות.

תודה לכם חברים

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

• תוכן חדש...