Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לשמן 5w30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב שלי (סיטרואן C4 פיקאסו 2010) דורש הוספת שמן 5W30 מפעם לפעם ואני מעוניין להחזיק גלון ברכב.

היבואן ממליץ על שמן של חברת Total אולם המוצר המדובר סובל מזמינות נמוכה.

אשמח לקבל המלצה למוצר מקביל זמין ואיכותי (מחיר בעדיפות משנית - נמהל בהוצאות האחזקה השוטפות).

תודה

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם (נערך)

1.6L טורבו 5FX

נסועה שנתית 25-30K ק"מ

עריכה אחרונה על ידי nonagon

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

אני עם אותו המנוע ובעבר היתה לי התלבטות דומה. במשך שנים דבקתי בהמלצות היצרן באופן עיוור, מתוך אמונה שזה טוב לי. אחרי שהיו לי מספיק תקלות "בלתי צפויות" או "נדירות" במנוע ברכבים שונים של סיטרואן, הבנתי שזה לא באמת חשוב וכנראה שגם ליצרן אין מושג. הם פשוט ממליצים על מה שעושה להם טוב. אז אני קונה באופן אקראי שמן סינטטי מלא ברמת הצמיגות המומלצת וזהו.

עוד המלצה - תחליף שמן כל 15-20 ולא כל 30. ניכר שכבר יש תמימות דעים בנושא פה בפורום.

ולגבי היעלמות השמן - סביר להניח שיש לך שמן על המנוע, מלמעלה. זה בגלל פגם תכנוני של צינור הנשם. מצאתי מוסכניק מוכשר שהלביש עליו בנד במקום הנכון כדי למנוע את זה, וזה עובד יפה. אם קלעתי וזה מעניין אותך, אעלה תמונה של זה.

פורסם

תודה eyalzo

גם מנסיוני כדאי להחליף שמן בתדרות שציינת וכך אמשיך לעשות.

הכנסתי היום את הרכב לטיפול במוסך לובינסקי - איש השרות אמר שניתן לצפות לאובדן של ליטר שמן ל 5K ק"מ. לא נשמע מופרך למנוע כזה בגיל הזה.

אשמח לתמונה של הבנד האמור - אני תמיד בעד פתרונות.

• תוכן חדש...