Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווקס מיועד לצבע.

במידה ותמרח אותו על חלונות/גומיות/פלסטיקים ישארו סימנים.

במיוחד על גומיות ולפסטיקים ששם יהיה קשה להסיר את הווקס.

איזה סיבה יש למרוח ווקס על חלונות?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

עקרונית אין מניעה אבל כאמור לא צריך.

במידה והווקס לא איכותי (טרטל למשל) הוא ישאיר סימנים על פלסטיקים וגומיות אבל אם מדובר על ווקס איכותי לא יישאר כלום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אחד היתרונות זה בחורף , כשגשום. אצל רוב האנשים מופעלים המגבים על מהירות בינונית\ גבוה אבל אצל מי ששם ווקס\אוטם ,

בכלל לא צריך להשתמש במגבים כי כול הגשם גולש מהחלון .

אני יישמתי ווקס על החלונות וזה אחד הדברים המדהימים איך שהכול גולש למטה ונשאר חלון נקי .

פעמים בודדות שהפעלתי את הווישרים אבל גם זה לא היה צריך .

פורסם

אני פשוט הייתי מיישם ציפוי כמו שמשתמשים לציפוי החלון הקדמי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בדרך כלל אומרים שווקס על השמשות יכול לסנוור, אבל בגלל שמדובר בגג השמש ובמידה ומדובר בווקס איכותי שלא משאיר סימנים אין שום בעיה ליישם גם על הסאנרוף,רק שלדעתי זה מיותר .

Miata ND2

• תוכן חדש...