Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני אוט' עד 40-50K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נהגת חדשה ואני מחפשת רכב אוט' שיהיה

בטיחותי, אמין, חסכוני ונוח לנהיגה בעיקר באזור המרכז (משולב).

מכיוון שאני נהגת חדשה חשובים לי גם השליטה ויכולת התמרון של הרכב:

גובה הכסא, שדה ראיה ועוד.

הרכב הוא לשימוש שלי בעיקר ולעתים עוד נוסע או שניים מבוגרים.

התקציב הוא עד 40K, מקסימום 50K.

בנוסף, אשמח להתייחסות אם כדאי לקנות מפרטי/ ליסינג/ טרייד אין.

אשמח להמלצות :)

פורסם

לדרישה שלך הייתי הולך לקטגורית המיני,

למשל הפיגו 107, היא גבולית בתקציב שלך,הרכב מאוד חסכוני,ראות טובה וקל להחנות אותו,יש גם סיטרואן c1 שזה בדיוק אותו רכב.

יונדאי i10 עם מנוע 1.25,היא תהיה זריזה יותר אך פחות חסכונית.

לדעתי שווה לבדוק מה מש בחברות הליסינג כי שם הרכבים יותר זולים לעומת שוק פרטי,כיוון שהם רכבים מליסינג או השכרה,מצד שני הם יהיו עם קמ גבוהה יותר.

סוזוקי אלטו גם אופציה טובה,רכב אמין וקטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על ההמלצות.

מכוניות המיני מרגישות קצת פחות יציבות בנסיעה ובפניות

וגם לא בטוח שיש מספיק מקום או נוחות לשבת מאחור.

מה אתם אומרים?

פורסם

אם את נוסעת בצורה ממוצעת ולא לנסות להיתנהג איתם כרכבי ספורט אין שום בעיה בפניות או בכול תנאי כביש.

אם רשמת שלפעמים יהיו עוד נוסע אחד או שניים הם יסתדרו מאחור,לי לא היו תלונות על חוסר נוחות או כאבי גב מי שנסע מאחור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם בכל זאת האופציות הן סופר מיני - מה עדיף? סוויפט 2008, מאזדה 2 2008 או טויוטה יאריס 2005 (לא רובוטית)?

פורסם

היאריס מאוד אמינה,אבל אין ממש הצדקה לשלם עליה מחיר דומה לסוויפט שציינת או המזדה שיהיו לא פחות אמינות וחדשות יותר.

המזדה והסוויפט נחשבות לבין הזריזות בקטגוריה שלהם,וקשה לי לומר מי עדיפה,תסעי על שתיהם ותראי מי יותר נוחה לך.

אבל,כמה נקודות שתדעי,במזדה 2 ברמת הגימור הנמוכה ACTIVE יש רק 2 כריות אוויר,לעומת הסוויפט שיש 6,לכן כדאי לחפש מזדה 2 DYNAMIC שגם היא בעלת 6 כריות.

• תוכן חדש...