Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדאו 2008-2012 צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתכוון לרכוש מונדאו,

השאלה היא כמה צריכת הדלק של הדגם מ2008 (2.3 ליטר)

וכמה צריכת הדלק של הדגם מ 2012 (2 ליטר טורבו)

אודה מאד למי שיחכים אותי.

פורסם

מונדיאו 2008 בעלת מנוע 2.3 ותיבת הילוכים אוטומטית פשוטה , מין הסתם יהיה פחות חסכוני ממונדיאו 2012 מעודכנת עם מנוע 2.0 טורבו עם תיבת הילוכים רובוטית דו-מצמדית.

שים לב, ע"פ היצרן הדגם של 2008 צריכת דלק 1 ליטר ל10.7 ק"מ. (במציאות שלנו באזור ה-9 ק"מ)

הדגם של 2008 ע"פ היצרן 1 ליטר לכל 12.8 ק"מ ,(כניראה במציאות שלנו באזור ה- 10.5 ק"מ)

העדיפות היא כמובן למונדיאו החדשה שהמנוע שלה ותיבת ההילוכים שלה הרבה יותר עדכניים , מודרניים וחסכוניים.

תבדוק בדגם של 2012 את הגירסא של הרכב שנמכר.

יש גרסה עם 240 כ"ס ויש אחת עם פחות... 203 כ"ס אם אני לא טועה. צריכת הדלק שלהם אמורה להיות שונה אבל רק במעט.

בהצלחה

נ.ב כמובן שהמונדיאו החדשה יקרה יותר, והבדל הכסף לא משנה לך?

פורסם

בנהיגת ליסינג המונדאו 2.3 עושה 1/7 ובנהיגה עדינה 1/9 . רק בשיוט רגוע ללא מזגן ועוד נוסעים היא קצת יותר חסכונית

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

משני תדלוקים עם מונדאו 2012 עם 203 כ"ס, צריכת הדלק הממוצעת עומדת על 11.2 ק"מ לליטר. הנסיעה היא בין עירונית איטית (עם פקקים ורמזורים) ורגועה.

• תוכן חדש...