Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם, שרכשתי מסגרת לדאבל דין באוטו קיבלתי את המתאם שכולל "מגבר" לאנטנה.

עד עכשיו הוא לא מחובר והקליטה ברדיו לא משהו כמו הרדיו המקורי...הגיע הזמן לחבר את החוט הנותר.

לאן החוט הכחול מתחבר?METRA_40_VW53[1].jpg

פורסם

האנטנה המקורית כוללת מגבר/מתאם עכבות לכן אינני רואה סיבה להתקנה 'מגבר' נוסף. מגבר נוסף עלול גם להכניס רעשים נוספים למערכת בזמן קליטת שידורי רדיו.

מי אמר לך שזה מגבר ? אולי זה סה"כ מתאם שמשתמשים איתו כאשר מתקינים מערכת לא מקורית.

בכול מקרה את החוט הכחול מחברים לפלוס (+) אבל שים לב ברכבך קיים מגבר אנטנה לכן חיבור הכבל הזה נראה לי די מיותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה ציינת שקנית מסגרת לדאבל דין - האם זה אומר שהדאבל דין גם היה מחובר לפני כן? או שלפני כן היתה מערכת מקורית והרדיו קלט טוב יותר?

החוט הכחול מתחבר לפלוס 12V לאחר הסוויץ' אכן, כפי שמרק ציין, מנסיון עם כל המגברים האלה ההבדלים הם לרוב זניחים אם לא גרועים יותר כפי שמרק ציין - זה לא באמת מגבר שעושה הגברה אקטיבית אלא זה יותר נכון מנחת רעשים שע"י פעולת הנחתה בפועל יוצר דגש על אות הרדיו עצמה ולכן מגביר אותה.

זה לפחות מה שאני מבין\יודע לגבי סוג המוצר הזה.

השאלה האמיתית היא למה הכוונה ברכישת מסגרת לדאבל דין - מה היה שם קודם לכן?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מרק תודה על העזרה.. על האריזה היה רשום antena amp signal + adapter

יכול להיות שבגלל ששמתי את המתאם והוא מחובר בטור לרכב אין קליטה כ"כ ?

פורסם

קניתי מסגרת שכללה את המתאם הזה. לפני כן היה מותקן הרדיו המקורי ושמעו מצוין.

אתה ציינת שקנית מסגרת לדאבל דין - האם זה אומר שהדאבל דין גם היה מחובר לפני כן? או שלפני כן היתה מערכת מקורית והרדיו קלט טוב יותר?

החוט הכחול מתחבר לפלוס 12V לאחר הסוויץ' אכן, כפי שמרק ציין, מנסיון עם כל המגברים האלה ההבדלים הם לרוב זניחים אם לא גרועים יותר כפי שמרק ציין - זה לא באמת מגבר שעושה הגברה אקטיבית אלא זה יותר נכון מנחת רעשים שע"י פעולת הנחתה בפועל יוצר דגש על אות הרדיו עצמה ולכן מגביר אותה.

זה לפחות מה שאני מבין\יודע לגבי סוג המוצר הזה.

השאלה האמיתית היא למה הכוונה ברכישת מסגרת לדאבל דין - מה היה שם קודם לכן?

פורסם
מרק תודה על העזרה.. על האריזה היה רשום antena amp signal + adapter

יכול להיות שבגלל ששמתי את המתאם והוא מחובר בטור לרכב אין קליטה כ"כ ?

כפי שציינת קודם לכן אצלך ברכבך קיים מגבר מובנה בבסיס האנטנה לכן למיטב הבנתי אין צורך לחבר מגבר נוסף במילים אחרות כול המוסיף גורע.

S91-0098.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

מתאם מסגרת זה מתאם מסגרת - אני מבין שביחד איתו גם החלפת לדאבל דין.

השאלה שנשארה עכשיו זה איך המתקין חיבר לך חזרה את האנטנה? הוא פצע את המחבר המקורי? חתך כבלים? או שהוא הרכיב מתאם?

אם הוא חתך חוטים בחיבור אנטנה אז הוא כנראה פגע בסיכוך וזה מראש כבר פוגע באיכות האנטנה.

יכול גם להיות שבדאבל דין שהכנסת יש רכיבים שמכניסים רעש נוסף וזה נקלט לתוך המקלט של הדאבל עצמו ואין לך מה לעשות בנידון.

מנסיון עם יחידות ראש סיניות - ברגע שאתה מחבר אותן למגבר חיצוני בעזרת כבל RCA - זה שווה ערך לאנטנה נוספת וקליטת הרדיו נפגעת קשות - בשני רכבים כבר חוויתי את החוויה הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני התקנתי את המערכת, התקנתי בעזרת מתאם מוגבר. (אותו מתאם שבתמונה עם החוט הכחול-בתוכו יש כביכול "מגבר" לעוצמת הסיגנל)

השאלה היא אם בגלל שיש מגבר סיגנל במתאם זה פוגע בקליטה כי כבר ברכב יש מגבר...?

פורסם

כאשר המגבר הזה לא מקבל סיגנל הוא רק מהווה גורם מפריע אף עוד יותר מאשר משהו אשר יכול להוסיף - אתה גם מאריך פיזית את האנטנה שתואמה ע"י היצרן מראש לגוף הרכב - תנסה בלי המתאם קודם כל.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...