Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש c63 בין השנים (2008-2010) כ"ע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חיכיתי בערך שנה לרכב שחיפשתי. הטלפון הגואל הגיע מבעל מוסך שידע שאני מחפש ושידך אותי לבעלים שהסכים לשחרר.

אם זה הרכב שאתה באמת רוצה, שווה לחכות.

הפיאט??

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)
שקלת למתוח את התקציב מעט ולייבא אחת שנת 2012?

2012 כבר אי אפשר לייבא ,ממה שזכור לי מותר לייבא שנתיים אחורה 2013-2014 (תקן אותי אם אני טועה ), בסוף 2011 ומעלה כבר יצאה צורה חדשה שההפרש במחירון בינה לבין 2010 כמעט 100K , צורה ישנה אפשר למצוא מ 2008 עד תחילת 2011 .

עריכה אחרונה על ידי aann
פורסם (נערך)

מותר לך לייבא עד 24 חודשים מיום היצור..

כלומר הרכב חייב לצאת משערי המכס לפני תום 24 החודשים..

בדקתי את המחירון בחו"ל, הזוי.. 2012 תעלה בארץ באזור ה400K

עריכה אחרונה על ידי נתנאל
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תתחבר למוסכי מרצדס וסדנאות שבד"כ מטפלות ברכבים אלו, כמו שכתבו כאן טלפון אחד מהאדם הנכון ואתה מסודר..

בהצלחה, רכב מדהים עם צליל מטריף, זוכר אחת שהייתי נתקל בה כל בוקר במשך כמה חודשים ובכל פעם הייתי פותח חלון להאזין לנעימת הבוקר שהיא הייתה פולטת.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
תתחבר למוסכי מרצדס וסדנאות שבד"כ מטפלות ברכבים אלו, כמו שכתבו כאן טלפון אחד מהאדם הנכון ואתה מסודר..

בהצלחה, רכב מדהים עם צליל מטריף, זוכר אחת שהייתי נתקל בה כל בוקר במשך כמה חודשים ובכל פעם הייתי פותח חלון להאזין לנעימת הבוקר שהיא הייתה פולטת.

גם זה ניסיתי ללא הצלחה :|

פורסם (נערך)

שוב , אני יודע שאני נותן לך תשובות שנראות לא ממש מועילות , אבל תסמוך עליי "מי שרוצה מוצא" .

במקרה של מרצדס במיוחד , אני יודע מה אני אומר .

שב על הוריד לסוכנויות השונות , תמשיך לדגור על הלוחות - מבטיח לך שהיא אולי לא שכיחה על הכביש , אבל גם לא נדירה כמו שנדמה .

אני מנסה להרגיע אתך כדי שלא תן ללחץ לשלם במקומך , הייתי בנעליים שלך עשרות פעמים שחברים מסביב מלחיצים לחשוב שאין ברירה וחייבים להציע מחיר שלא יסרבו , בסופו של דבר לא חסר לי דוגמאות של חברים שקנו רכב נדיר אבל שילמו עליו מחיר שלא יציעו להם כנראה אף פעם - מה שאומר לזרוק לפח עשרות אלפי שקלים וצפונה .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לזרוק כמה עשרות אלפי שקלים וצפונה זה שיקול אינדיבידואלי ,אולי שווה "לזרוק עשרות אלפי שקלים לפח" ולהנות מהרכב כאן ועכשיו ומיד מאשר לחכות חודשים על חודשים אולי אפילו קרוב לשנה בישביל לחסוך את הסכום.

ישנה דוגמא מצויינת בחו"ל על רכבים שיש להם רשימת המתנה של חודשים ארוכים לפעמים גם שנה ויותר,ויש כאלו שקונים במחיר פרימיום כיד 2 אשר גבוה ממחיר הרכב החדש,כדי להנות מהרכב מיד מבלי לחכות.

שוב,זה חומר למחשבה של דחיית סיפוקים מול עלויות.

Porsche 944 turbo

פורסם

לזרוק כסף לפח אני לא אעשה את זה , אבל הכל תלוי במה אני אמצא , אם אני אמצא אחת שמורה ( יד , ק״מ ) נורמלים , אז לא תהיה לי בעיה לשלם יותר , כי כזה רכב קשה למצוא במיוחד שמור בלי הרבה ידיים או ק״מ , החיפושים עדיין בתהליך אני מקווה שאני אמצא את האחת .

תודה למגיבים אני אשמח לקבל עזרה בנושא .

פורסם

איך רכב שלא נמכר, לדבריך, מחליף ידיים עד לרמה שבה קשה למצוא אחת עם יד נמוכה?

בכל מקרה הייתי בודק אם אפשר לייבא, הייתי מחפש בחו"ל - לפעמים יש מציאות - כולל כאלה שהיו השכרה לשעבר ונסעו ממש מעט בהשכרה ונמכרות במחירים נמוכים.

• תוכן חדש...