Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס c63 להשכרה לשעתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

יש חברה שמציעה שעתיים של נסיעה (עצמאית אך עם נהג מלווה) ברכב החלומי שבכותרת..

התענוג עולה קרוב לאלפיים ₪.

אני ממש קרוב להזמין נסיעה אצלם. אך לפני כן רציתי לדעת אולי יש חברה אחרת בארץ שמציעה השכרה של רכבים דומים במחיר נמוך יותר?

לא חייב רכב על, מספיק אחד שיודע להשמיע צליל של v8 בהמתי.. ;)

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד מה אתה מסכן?

לשלם אלפיים שקל, רק כדי לנהוג שעתיים ברכב, ולא משנה איזה, נשמע לי דבילי לחלוטין.

ועוד אתה אומר שיישב איתך מישהו באוטו כדי לרסן אותך...

בקיצור, אם תפסיק לחפש איך לזרוק את הכסף שלך, אולי תוכל לחסוך ולהגיע לרכישה של רכב מעניין בעתיד.

פורסם

גם אני לא מבין בן אדם צריך להשקיע אלפיים שקל כדי לנסוע על רכב "על" למשך שעתיים פשוט בדיחה לדעתי , בזבוז כסף מיותר.

פורסם (נערך)

אם כבר החלטת להוציא כסף , תפיק מזה משהו .

באותו הסכום ואפילו יישאר עודף תוכל לעשות קורס נהיגה מתקדמת , גם אצל אותו האדם , וזה משהו שיישאר איתך לא שעתיים של חיוך אלא כל זמן שתנהג ובכל רכב .

אם בכל זאת יש לך עודף ממון ובא לך קצת לחגוג , מודה שכמה שעות ב-C63 יורידו לך את התמימות (אבל אח"כ תמצא שבטהובן היה חובבן בהשוואה לאיזה גרמני שהידק ברגים במנוע) .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לא שווה, היא לבנה. מילא הייתה שחורה...

וברצינות, איך הם בדיוק מגיעים ל 2000 ש''ח, מחיר הגיוני?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם בשעתיים אפשר לעשות ״הכל״, זה לא יקר. זה מחיר של צמיג בודד...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אי אפשר לתמחר כזה דבר , לא יודע מה הם מאפשרים עם הרכב אבל ברגע שזה לא לשבת בחניה הבלאי משתנה מאוד והסיכון בלתי ניתן להערכה .

דלק וצמיגים יכולים להיות כסף קטן גם , אז 2,000 שקל שוב אני ממליץ להשקיע בקורס אבל מי שממש בעניין הסכום הזה לא ממש נתון לביקורת ואי אפשר לומר שזה יקר .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
ב 2000 שקל אני יסדר לך חוויה לסופ"ש שתעשה לך איזה צלילים שאתה רוצה ... תגרגר כמו חתולה ותנהם כמו בהמה :lol:

מצטרף- אולי נזמין קניה קבוצתית, ב2000 ש"ח אפשר לסדר אחלה דיל!

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

אם אתה בעניין, לך על זה, אל תקשיב לאף אחד!

כמה אנשים אתה כבר מכיר שנסענו על רכב ספורט ברמה כזו? תשכור את הרכב, תנהג, תתפרע קצת, תהנה ממנו שעתיים שלמות, החיוך לא ירד לך מהפנים הרבה מאד זמן :)

אזהרה קטנה, הצליל של המפלטים ממכר מאד מאד, אלא רכבים שמעודדים נהיגה ספורטיבית.

אני הגשמתי חלום ילדות , שכרתי באיטליה פרארי קליפורניה לשעה וחצי (בקרוב אפתח אשכול על הטיול עצמו), חוויה מדהימה , אין ספק שזאת חוויה מצויינית ומעוררת חושים בכל מובן! כמובן, שאעשה זאת שוב.

לא חייבים לעבור קורס נהיגה כדיי לנהוג ברכבי על, יש לרכב מספיק בקרות אלקטרוניות שידעו לתקן את רוב הטעויות שלך.

כמובן שחשוב שתדע את המגבלות שלך ושל הרכב, הבקרות מצויינות אבל ישנם מצבים שגם הן לא יוציאו אותך מהם, אל תנסה למתוח את הגבולות יותר מידי.

שכור את הC63 ותהנה. 8)

בכל אופן, קורס נהיגה זה חשוב ומומלץ, תעשה בזמנך הפנוי.:-)

עריכה אחרונה על ידי Scirocco-R

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

אזהרה קטנה, הצליל של המפלטים ממכר מאד מאד

שירוקו, תודה על התגובה שלך! שמח לראות שיש אנשים שיודעים להעריך את הצליל הנפלא הזה. לפני שבוע עקפה אותי קורבט חדשה ומאז אני עדיין מתענג על הניגון שיצא מארבעת החלילים האחוריים שלה ;-)

מחכה לראות את השרשור שלך לגבי הקליפורניה..

פורסם

תכל'ס, מדובר במשפחה עשירה, שקנתה לעצמה 4 מכוניות יקרות, ומצאה דרך מקורית לעשות מהן כסף בזמן שהן עומדות בחניה.

גש לאולם התצוגה הקרוב לביתך, תזמין נסיעת מבחן על כל רכב שתחפוץ, ותקבל את זה לא רק בחינם, אלא אפילו עם כוס קפה.

פורסם
תכל'ס, מדובר במשפחה עשירה, שקנתה לעצמה 4 מכוניות יקרות, ומצאה דרך מקורית לעשות מהן כסף בזמן שהן עומדות בחניה.

ברצינות?

• תוכן חדש...