Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 500

orha12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה בבקשה לדעת פרטים על הרכב.

אחזקה כללית, טיפולים, איך הרכב ביום יום, מומלץ או לא מומלץ ולמה.

אשמח לתשובות רק ממבינים ורק מחבר'ה שמכירים את הרכב.

תודה.

פורסם

חדש? משומש?

יש לי מספר די גדול של חברים שנהנים מאד מהרכב, זו אשכרה קהילה מגובשת :)

מאף אחד לא שמעתי על בעיות מיוחדות אבל חכה לתשובות מבעלים, ויש כאלה בפורום.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לי יש את האחות (פונטו אבארט') אבל נהגתי מספיק על ה500 כדי לחוות דיעה.

ב500 אין בעיות סדרתיות.

אחזקה סבירה, טיפול כל 15000 (לא יודע מחיר).

חסכונית בדלק באופן מפתיע.

אוטו זריז מאוד שמעלה חיוך על הפנים בכל נהיגה (אם לא העלתה לך חיוך דבילי על הפרצוף אז היא לא בשבילך).

דבר נדיר בימינו, צליל נחמד מהאגזוז, במיוחד אם יש תוספת של אגזוז מונזה.

מרווחת באופן מפתיע מאחור, קצת צפופה מלפנים אם אתה גדול.

כסאות לא משהו.

פורסם

תודה רבה על התשובה. זה מנוע 1400 סמ"ק עם 160 כוח סוס נכון? רק לבדוק שאני לא טועה :)

אני קטן ונמוך אז לא תיהיה בעיה מלפנים.

מה זה הקיט tmc? ראיתי אחת ביד 2 עם הקיט הזה. והבחור רשם שיש לה 235 כוח סוס.

פורסם

הבסיסי 135 כ"ס.

עם קיט esseeesse הכח עולה ל160 והקיט כולל מתלים ספורטיביים, ברקסים משופרים (מאווררים ומחוררים), ג'אנטים גדולים ופילטר פתוח.

TMC זה קופסא (צ'יפ בלשון העם) שמעלה את ההספק והמומנט מעבר לסטנדרט. מ135 ל165 ברגילה ומ160 ל175 בesseesse.

זו ביד 2 משופרת מאוד, לדעתי המשופרת בארץ. כוללת מגוון שלם של שיפורים מכל טוב. הרכב מושקע בהמון זמן, כסף ואהבה.

קח בחשבון שרכב משופר אמנם נותן הרבה יותר אבל גם מאבד מהאמינות הבסיסית שלו.

פורסם
תודה רבה על התשובה. זה מנוע 1400 סמ"ק עם 160 כוח סוס נכון? רק לבדוק שאני לא טועה :)

אני קטן ונמוך אז לא תיהיה בעיה מלפנים.

מהיכרות עם בעל הרכב אני יכול לספר לך שמדובר ברכב שמור בצורה יוצאת דופן ומשופר במקצועיות רבה ובחלקים הטובים (והיקרים) ביותר.

בהצלחה.

פורסם
.

הרכב שייך לחבר קרוב מאוד, והוא מושקע מאוד ונוסע חזק להפליא (שילוב של משקל נמוך יחסית ולא מעט כוח). אם היא מעניינת אותך, לך על זה - תקבל מכונת ניהוג נהדרת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רכב מהנה מאוד לנהיגה, סוג של קארטינג. למרות שהוא קטן, לא מאוד כיף לנהוג בו בתוך העיר. המתלים נוקשים (למרות שב 2013 היה עדכון ששיפר את זה) וקוטר סיבוב ההגה גדול מאחד, כמו של משפחתית, דבר שקצת מקשה בביצוע פרסות אח חניה במקביל למדרכות, אבל לכל דבר מתרגלים. חשוב שתעשה נסיעת מבחן.

ביטוח- נהג בוגר עם רקורד נקי בסביבות ה 3600 למקיף. לא יודע לגבי טיפולים.

• תוכן חדש...