Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם הרמקולים למחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קצת ארוך,אודה לכל מי שיקרא ויענה....

הבעיה היא ככה....יש לי את הסט של לוג'יטק - Z-640

http://www.zam.co.il/product_max.asp?id=89

הכניסות מהכרטיס קול הן לסנטר והשליטה על הקול פייד וכו' היא גם המסנטר חוץ מהעוצמה של הסאב שהיא מהסאב.

מהסנטר יוצא כבל 15 פינים שמתחבר לסאב,היציאות לארבעת הרמקולים הנותרים הם מהסאב, גם החיבור חשמל.

הבעיה היא כדלקמן:

בהתחלה הכל היה מחובר כרגיל ורק הוספתי הארכה לרמקולים האחוריים....

עכשיו הזזתי את את הסאב וכתוצאה מכך הייתי צריך להאריך את הכבל 15 פינים ולהעביר את הארכה של האחוריים לקדמיים....בהתחלה הארכתי עם כבל 15 פינים עבה אך זה לא פעם טוב והנורת בקרה דלקה בקושי....השערתי שזה בגלל התנגדות גבוהה,לאחר מכן החלפתי לכבל דק יותר וכך נפתרה הבעיה.

ועכשיו לבעיה האמיתית:מידי פעם ישנם כמו טיקים ופאקים כאלו וגם שאני סוגר את הרמקול,מה שלא היה לפני,לדעתי זה כתוצאה ממן פריקות מתח....

וגם אם אני שם את המאוורר על אוטו מפצל שאני מעביר מהירויות יש טיקים כאלו מהרמקולים....

תוך כדי שאני כותב את ההודעה חשבתי להחליף לכבל שהוא יותר עבה מהנוכחי ויותר דק מזה שעשה בעיות....אבל עדיין אולי הבעיה היא בגלל האורך החדש של הכבל....

בכל מקרה הארכה היא עם שלושה כבלים של 15 פינים....

אודה מאוד לעונים....

• תוכן חדש...