Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק מנוע 1.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עניין "נתוני מכירות גבוהים" לכאן?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא הספאק בין החזקות, כניראה החזקה ביותר בין המיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לדעתי הספארק נותן תמורה טובה למחיר, אולם מנסיוני ה 1200 לא רכב זריז ומנסיעת מבחן ב 1000 היא עוד יותר חלשה לכן כמו שכבר אמרו כאן בשרשור אים כבר ספארק אז עדיך את הדגם של ה 1200 סמק ואים השיקול המכריע הוא המחיר הזול של הדגם החלש אז עדיף לרכוש את הדגם ה"חזק" מחברת ליסינג במחיר זהה (חדשה 0 ק"ם)

עריכה אחרונה על ידי ניר 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי כבר חצי שנה ספארק 1.0 2014 .

צריכת דלק ממוצעת 1-17 .

מרוצה מאוד מהרכב עד כה .

לא נוסע ועושה תחרויות בכביש ..

למרות שעד הילוך 3 בעיר היא מגיבה יפה מאוד בדיוק כמו רכבים שהם 1600

לאחר מכן אתה נוסע בצורה מתונה יותר ..

וגם בכביש מהיר סביבות ה 100 קמ''ש היא לא נופלת מרכבים אחרים .

אני גר בדרום אז אין לי יותר מידי עליות אבל יצא לי כמה פעמים לנסוע לכינרת וירושלים .

וכן דרוש קצת משחק עם ההילוכים אבל לא משהו שהוא בשמיים .

אשמח לענות לשאלות נוספות.

פורסם
דווקא הספאק בין החזקות, כניראה החזקה ביותר בין המיני.

אם היא בתיקו עם הפיקנטו 1 ליטר בהאצה מהמקום ועם הובלה זניחה בתאוצות ביניים (ראה http://www.netcar.co.il/magazin/focus/minitrend11.asp) כנראה שהפנדה היא החזקה ביותר - לפחות בתסריטי העולם האמיתי אם לא בנתוני 0-100, אפילו מול הפיקנטו 1.25 (ראה http://www.icar.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99:_%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98_500_%D7%A0%D7%92%D7%93_%D7%A7%D7%99%D7%94_%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95_%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98/).

:idea:
פורסם

בעומס המנוע שלה בא לידי ביטוי,למשל בעליות הספארק הייתה יותר זריזה.

הפיקנטו 1.25 יותר חזקה מהפנדה בדקתי בעצמי עם חבר בעל פיקנטו כזאת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

עם הספארק זה מהזיכרון שלך מנסיעת המבחן? באשר לחבר - עשיתם מרוץ מול הפנדה? כי לפעמים תחושה היא עניין מטעה, כמו שנכתב במבחן הקטנות הגדול במאקו (נאמר שהפנדה אמנם לא מרגישה זריזה יותר מאחרות, אולם בפועל היא הכי מהירה).

בכל אופן, ביציאה מהמקום ותאוצות ביניים, שנדרשות לרוב בסביבה עירונית, הספארק והפיקנטו פחות נעימות בגלל אופי מנועיהן ויחסי העברה בתיבה. לפי הקישור הראשון, ניתן להניח שהפנדה לוקחת (הבדל באורך של רכב לטובת הספארק זה משהו שהפנדה תתעלה עליו בהשוואה לפיקנטו 1 ליטר - במבחן אחר באותו אתר עצמו נכתב שרק הפנדה והמיי ראויות להיקרא זריזות, בניגוד למכוניות שהשתתפו במבחן שבקישור). לפי הקישור השני, ה-500 נכנעת לפיקנטו רק בכביש המהיר, כלומר בתנועה בין-עירונית. בתנועה עירונית, המנוע+גיר של האיטלקייה עדיפים באופן משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

בסיס ששירתתי היה מישהו עם ספארק,יצא ככה שהייתי אחריו בעליה ולא יכולתי להשיג אותו.

לגבי הפיקנטו אכן,לא נעים לרשום פה אבל כן בוצעה תחרות 0-120.

ממה שזכור לי מהספארק בנסיעת מבחן,שבסלד נמוך באמת הרכב לא ממש זריז אלא יותר אוהב סלד גבוהה,זה כניראה מסביר למה בעלייה יש יתרון לספארק.

לכן דווקא בעיקר הפנדה מרגישה עם יותר כוח.

פורסם

כדאי לשקול{לדעתי}, גם את קבוצת VAG, עם סיאט מיי, או סיטיגו, 75 כ"ס,{VWUP יקרה מדי} כאשר חושבים על ביצועים, תאוצה, מהירות סופית{עד כמה שזה רלוונטי}, וצריכת דלק. וכמובן גימור ואיכות נסיעה ונהיגה, חומרים, והרכבה, ממש טובים. בסרטון ניתן לראות תאוצה של 12.1 מ-0-100, ומהירות סופית קרובה מאוד ל-190. דרך אגב, הרכב אינו מושפע כלל מרוחות צד. מניסיון עם ה-מיי מול רכבי מיני אחרים.

וכל זה עם מנוע 1000 סמ"ק...{ללא שום טורבו או ציפ כל שהוא} באדיבות "CAR ACCELERATION TV"

פורסם

מעניין. להתנהלות יום יומית עם זאת, אני מניח שתסכים שהפנדה עדיפה על הספארק והפיקנטו. באשר לפיקנטו, איפה במהלך ה-0-120 היא לקחה אותך?

פורסם
כדאי לשקול{לדעתי}, גם את קבוצת VAG, עם סיאט מיי, או סיטיגו, 75 כ"ס,{VWUP יקרה מדי} כאשר חושבים על ביצועים, תאוצה, מהירות סופית{עד כמה שזה רלוונטי}, וצריכת דלק. וכמובן גימור ואיכות נסיעה ונהיגה, חומרים, והרכבה, ממש טובים. בסרטון ניתן לראות תאוצה של 12.1 מ-0-100, ומהירות סופית קרובה מאוד ל-190. דרך אגב, הרכב אינו מושפע כלל מרוחות צד. מניסיון עם ה-מיי מול רכבי מיני אחרים.

וכל זה עם מנוע 1000 סמ"ק...{ללא שום טורבו או ציפ כל שהוא} באדיבות "CAR ACCELERATION TV"

מה שטוב בוואגיות, זה שהן זריזות, צורכות מעט דלק ונוחות. מה שרע בהן הוא שהן דלות אבזור עד להעליב ונעשו בהן פשרות קשות בתכנון (סגנון 107/C1/Aygo). הפיקנטו\i10 הן ממש תמונת מראה של הוואגיות: היתרונות של אלו הם החסרונות של ההן ולהיפך. ממש קטע שאותי ביאס כשבדקתי אותן... עד שהבנתי באופן מפתיע שהפנדה משלבת את מרבית אם לא כל היתרונות של הגרמניות והקוריאניות גם יחד. :wink:

פורסם

בתזוזה אני הייתי מהיר יותר,כניראה התזוזה שלי מהמקום הייתה טובה יותר,וזה נתן לי יתרון אבל באזור ה 70-80 הוא השיג אותי והתחיל לעבור אותי.

מבחינת מנוע אין לי נסיון על ה1.0 אלא רק על ה 1.25 ידני ואוטומטי,לי אישית הפנדה נוחה יותר בגלל זה בחרתי בה ולא בפיקנטו שעלתה אז אותו מחיר בערך,כך שזאת לא הייתה בעיה של כסף.

את הספארק אהבתי,היא נוחה,אבל הסלד הדיגיטלי קצת לא היה לי נוח,ובסופו של דבר זה היה עניין של עיצוב פנים בפנדה שניצח,אבל היא גם נוחה,כמו כן השברולט הייתה חדשה ולא מוכחת,הפנדה ידוע בתור רכב אמין שכבר רץ כמה שנים טובות בשוק בזמנו.

פורסם

אני את הפיקנטו (1.0 ידני) מכרתי בגלל מחסור בכוח סה"כ הרכב היה נוח ונעים לנסיעה מבחינתי, מה שביאס אותי שכל עליה הכי קטנה (ומזגן דולק) הרכב לא סחב (דרך אגב במישור הוא סביר למדי).

פורסם

מההתרשמות שלי: מנוע שקט מאוד, (כמעט ולא שומעים אותו) בהשוואה ל107 שהייתה לי, גם רעשי כביש הרבה פחות חזקים, דיבורית בלוטוס מקורית גם בגרסת של ה1000 סמ"ק, מערכת שמע נחמדה, צריכת דלק: בגלל שאני עדיין בהרצה (3,500 ק"מ) אני לא יכול להביא נתונים אמיתיים, אבל בבדיקות האחרונות הרכב מתייצב על 1 ל-14.5 בנסיעה עירונית רגועה (ירושלים על פקקיה רמזוריה ועליותיה), וכמעט בלי מזגן (כדי לחסוך בדלק), בסעיף הנוחות הרכב די סביר, ונעים לנהיגה (בהשוואה ל-107), הבגאז' (בהשוואה ל-107) מציע הרבה יותר מקום איחסון, בכללי אני חושב שהבחירה שעשיתי די נכונה, (בהנחה ושברולט לא יקרעו אותי בטיפולים).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

למה החלפת את הפיגו בספארק?

• תוכן חדש...