Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב מסחרי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר מחשבה עמורה על סוג הרכב שכדאי לי לקנות ואשר יתאים לעיסוקי (מדריך טיולים) הגעתי למסקנה כי רכב מסחרי כגון ברלינגו או פרטנר יתאים (יותר מג'יפ כי הוא יקר, אחזקה יקרה וגם הטיולים הם למייטיבי לכת ולא שטח טכני מסובך).

אני מתכוון לקנות רכב יד שניה ב 40K-50K.

הייתי מעוניין לשמוע קצת חוות דעת על רכבים מסוג זה, מהו הקילומטראז' הממוצע לשנה לרכבים מסוג זה

,התייחסות לחוסנם המכני וכיצד הם יתמודדו עם דרכי עפר לאורך זמן (מכלולים מכנים כגון בולמים וברקסים וכן מכוללי תא הנוסעים כגון איכות הפלסטיק וכו') וכו'

כמו כן הייתי מעוניין לדעת האם כדאי לקנות דרך סוחר רכב\ חברת ליסינג או האם עדיף לקנות דרך מודעה בעיתון.

תודה מראש לכל במגיב והעוזר

...Spead is nothing without Control

פורסם

אני יכול להגיד לך על בטוח שברלינגו לא תוכל לנסוע זמן ממושך על דרכי עפר/חצץ. זה לא ג'יפ.

אולי תוכל להגביה אותה ולמגן אותה במקומות הנכונים ואז היא תוכל לעמוד בזה.

172

פורסם
שלום לכולם.

לאחר מחשבה עמורה על סוג הרכב שכדאי לי לקנות ואשר יתאים לעיסוקי (מדריך טיולים) הגעתי למסקנה כי רכב מסחרי כגון ברלינגו או פרטנר יתאים (יותר מג'יפ כי הוא יקר, אחזקה יקרה וגם הטיולים הם למייטיבי לכת ולא שטח טכני מסובך).

אני מתכוון לקנות רכב יד שניה ב 40K-50K.

הייתי מעוניין לשמוע קצת חוות דעת על רכבים מסוג זה, מהו הקילומטראז' הממוצע לשנה לרכבים מסוג זה

,התייחסות לחוסנם המכני וכיצד הם יתמודדו עם דרכי עפר לאורך זמן (מכלולים מכנים כגון בולמים וברקסים וכן מכוללי תא הנוסעים כגון איכות הפלסטיק וכו') וכו'

כמו כן הייתי מעוניין לדעת האם כדאי לקנות דרך סוחר רכב\ חברת ליסינג או האם עדיף לקנות דרך מודעה בעיתון.

תודה מראש לכל במגיב והעוזר

אם אתה מחפש חסכוניות אני יכול להמליץ על הברלינגו החדשה (HDI)

אני עובד איתה בעבודה והיא חסכונית סוף הדרך...

אבל לא מתאימה לשטח...

(אם כבר הזכרת ברלינגו...)

פורסם
אני יכול להגיד לך על בטוח שברלינגו לא תוכל לנסוע זמן ממושך על דרכי עפר/חצץ. זה לא ג'יפ.

אולי תוכל להגביה אותה ולמגן אותה במקומות הנכונים ואז היא תוכל לעמוד בזה.

ברלינגו\פרטנר זה רכב די גבוה, ולדעתי (מניסיון) מתאים היטב לדרכי עפר, אבל כמובן שלא לשטח (כלומר, אפשר לנסוע כל עוד יש דרך עפר ברמה סבירה, אין לצפות לביצועים של 4x4 או משהו דומה לזה). הבעיה היא שהרכב לא מיועד לתנאי שטח, וסביר שכל מה שקשור בבולמי הזעזועים שלו ומערכות רגישות אחרות אולי לא יחזיק מעמד לאורך זמן (אבל ייתכן שמדובר רק בבלאי מואץ, ולהחליף מדי פעם בולמי זעזועים זה לרוב לא קטסטרופה). אולם, לגבי גובה מרכז הכובד שלו אני לא ממש בטוח, לדעתי הוא די גבוה, ובנסיעה בדרכי עפר זה עשוי לפגוע קשות בבטיחות. בנוסף, הייתי חושב על צמיגים קצת יותר רכבים, כי הצמיגים של הרכב הזה צרים למדי. צריך לציין כאן שכרכב מסחרי מדובר ברכב מצויין, עם נפח פנימי גדול ונוח ויכולת להמיר את המקומות האחוריים בנפח פנימי נוסף.

בכל מקרה, הייתי חושב קודם על ג'יפ קטן (כמו סוזוקי הקטן) או על לאדה ניבה שהוצעה למעלה, שהמחירון שלה פחות מ-15K, וזה למיטב ידיעתי רכב שטח בסדר גמור (למרות שהנוחות שבו לא כמו בג'יפ מודרני).

• תוכן חדש...