Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא חבל על האופנוע???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישן, אבל לפחות עכשיו רואים איפה למדה משטרת ישראל את השיטות שלה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

הלקח ברור. להימנע מנסיעה בכבישים עירוניים ככל שניתן, ואם כבר אז במהירות צב,במיוחד בכבישים מוקפי בניינים וצמתים (עם/בלי רמזור). פשוט ליסוע לאט.

פורסם
הלקח ברור. להימנע מנסיעה בכבישים עירוניים ככל שניתן, ואם כבר אז במהירות צב,במיוחד בכבישים מוקפי בניינים וצמתים (עם/בלי רמזור). פשוט ליסוע לאט.

מה ברור איזה לקח. מדובר במכונית שנכנסה בו במתכוון. מילא אם הלקח היה לא לחטוף בני ערובה בספרד, אבל מה הקשר בין הסרטון הזה לרכיבה יום יומית.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

מה ברור איזה לקח. מדובר במכונית שנכנסה בו במתכוון. מילא אם הלקח היה לא לחטוף בני ערובה בספרד, אבל מה הקשר בין הסרטון הזה לרכיבה יום יומית.היום 17:28

לא ברור לי מאין ההערכה כי מדובר בפעולה מכוונת, אבל בהנחה שהסרט צולם מתוך הקשר כלשהו (אליו אתה מודע כנראה ואני פחות) אז אולי. ואם כן, זו הדרך לעצור אופנוע פורע חוק, לקפוץ לכביש במטרה לפרק אותו לחתיכות? גישות מאפיונריות בשרות במשטרה?

כך או כך, המציאות סביבנו מוכיחה טוב טוב שהתסריט המדובר מתממש הלכה למציאות בשכונות וברחובות שלנו וכל אלמנט של זהירות מוגברת רלוונטי. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
מה ברור איזה לקח. מדובר במכונית שנכנסה בו במתכוון. מילא אם הלקח היה לא לחטוף בני ערובה בספרד, אבל מה הקשר בין הסרטון הזה לרכיבה יום יומית.היום 17:28

לא ברור לי מאין ההערכה כי מדובר בפעולה מכוונת, אבל בהנחה שהסרט צולם מתוך הקשר כלשהו (אליו אתה מודע כנראה ואני פחות) אז אולי. ואם כן, זו הדרך לעצור אופנוע פורע חוק, לקפוץ לכביש במטרה לפרק אותו לחתיכות? גישות מאפיונריות בשרות במשטרה?

כך או כך, המציאות סביבנו מוכיחה טוב טוב שהתסריט המדובר מתממש הלכה למציאות בשכונות וברחובות שלנו וכל אלמנט של זהירות מוגברת רלוונטי. תקן אותי אם אני טועה.

תקשיב לסרט. מדובר על חוטף שלקח בני ערובה וזו הדרך של המשטרה המקומית לטפל בו.

ולא אני לא חושב שזו הדרך לטפל באף אחד, ככלל לדעתי אין שום הצדקה לכל פגיעה במי שלא מסכן אחרים ולא משנה מה הוא עשה קודם.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

הפגיעה היתה מכוונת ....ע"י משטרת ספרד בכדי לעצור את הבן אדם..הצבת מחסום..פשוט ככה..מחסום מהיר..מחסום מפתיע..זה נכון..אבל מחסום.

אני מניח שאם הם לא היו עוצרים אותו ככה..אז לא היה להם סיכוי אחר לעצור אותו.

ואכן דווח בחדשות באותה תקופה...על המקרה..(מזל שיש כתבי חדשות אופנוענים בארץ...חחח..)

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
הפגיעה היתה מכוונת ....ע"י משטרת ספרד בכדי לעצור את הבן אדם..הצבת מחסום..פשוט ככה..מחסום מהיר..מחסום מפתיע..זה נכון..אבל מחסום.

אני מניח שאם הם לא היו עוצרים אותו ככה..אז לא היה להם סיכוי אחר לעצור אותו.

ואכן דווח בחדשות באותה תקופה...על המקרה..(מזל שיש כתבי חדשות אופנוענים בארץ...חחח..)

אז לא היו עוצרים אותו, גם לשוטרי ספרד אין רישיון לרצוח.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
אז לא היו עוצרים אותו, גם לשוטרי ספרד אין רישיון לרצוח.

לא יודע מה איתך..אבל אני לא יודע מה רשום לרשיון לשוטרים בספרד..אז לך תדע.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

שיטות של מאפיונרים?

המאפיונרים יותר מתוחכמים...

אצלנו עובדים עדיין עם דיקטים, תרתי משמע.

יש שיטות הרבה יותר יעילות לעצור אופנוען.

לפי מה ששמעתי בסרטון עצמו, היה לו רימון יד. אף אחד לא יודע אם הניצרה במקום, אף אחד לא מנסה ליצור חסימות שיתעלו את נתיב הנסיעה שלו אל מחוץ לאיזור המגורים, לא מנסים כלום.

מזל שזה בחו"ל. אצלנו עובדים הרבה יותר מיקצועי.

אה, וואללה. שכחתי איפה אני חי.:roll:

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

למען הסדר הטוב:

הרוכב נכנס לבנק...מפה לשם הוא החזיק בפנים כתריסר בני ערובה. אחרי דיונים עם המשטרה הוא דרש CBR600 בכדי לשחרר את בני הערובה. הוא קיבל את מבוקשו, עלה על האופנוע ו...את השאר ראיתם בסרטון.

מה שאני שואל את עצמי זה מי אישר, אם בכלל, את שיטת החסימה הזאת ?

האם זה היה רעיון שצץ בראשו של אחד השוטרים דקות לפני שהוא יצא וביצע אותו, או שזאת הייתה פקודה מתוכננת מראש ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...