Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקיטה או בוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לשימוש כמו שכתבת.

אני הייתי לוקח רגילה עם פוטר רגיל (משתנה, מתאים למקדחים עגולים )

בשורה התחתונה היא יותר מגוונת באופציות העתידיות למשתמש הביתי.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאוד אוהב את הכלים מסדרת 10.8V של בוש, מהסיבה הפשוטה שיש להם כל מני כלים מגניבים ביותר שאפשר להוסיף לערכה ברגע שיש לך סט בסיסי עם סוללות ומטען

הפנס הזה למשל שנמכר בכמאה ש"ח (או ניתן במתנה ללקוחות מועדפים) חזק בצורה לא נורמלית

48DBBA71C33A51A9D6502E432151C56B.jpg

ראש מסור\מלטשת שאפשר למצוא עבורו באיביי המון סוגים של סכינים וכריות לטש שנמכר בכארבע מאות שקלים

93704.jpg

מצלמת בורוסקופ, מסור חרב, מברגה זוויתית, מסור ג'יגסו, מספרי פח ואפילו מולטיטול תואם דרמל

GRO108VLI.jpg

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
הסתכלתי ביוטיוב, הגעתי לסרטון שמשווה בין ה-GSR ל-GDR:

https://www.youtube.com/watch?v=r9QYECzX7zo

בסרטון רוסי אחר הבחור טוען שהאימפקט יכולה להרוס את הביטים, וגם נתקלתי בסרטון הזה:

תריצו אותו מדקה 1:45 ושימו לב לראש של הבורג השני אחרי שמוברג - זה מה שקורה לו?!

הרטון השני זאת מברגה רגילה דגם GSR, לא אימפקט

פורסם

אחרי הסרטון השוואה הזה אני ממש לא מבין מה הטעם לקנות אימפקט.

היא הבריגה את אותו בורג ב-16 שניות לעומת 9 שניות שלקח לרגילה, וגם הרגילה לא הראתה שזה קרוב לקצה היכולת שלה מבחינת מומנט.

גם יותר מהירה, גם יותר שקטה גם יותר עדינה לשליטה וגם עם פוטר שהוא יותר ורסטילי, אז שוב - למה אימפקט ? אולי בקצה הסקלה של העבודות

המאומצות באמת יש לה יתרון קל, זה ממש לא למשתמש הממוצע, ואם כבר היא צריכה לבוא כתוספת לרגילה, לא במקומה.

* לגבי הסרטון השני - כמו שזה נראה הוא משתמש בביט לא מתאים ממש לבורג והוא מחליק וחורש את הראש.

עם ביט מתאים זה לא היה קורה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

האמת שסרטון ההשוואה הפתיעה אותי מאוד, כנראה שהייתי קונה מקדחה במקום אימפקט.

לי יש את המקיטה TD90 , מאוד מאוד חזקה. קדחה בשבילי בבטון עם ראש 8 מילימטר בלי לממצמץ בכלל.

פורסם

חברים, לבורג של 5 -6 סנטימטר בחומר רגיל אין לאימפקט יתרון חוץ מכאשר אתה צריך לתפור כמויות.

אבל תנסו להכניס בורג של 8-15 ס"מ בעובי של 5-6-7 מ"מ לתוך קורה/ עץ ישן / עדני רכבת. מברגה רגילה לא יכולה.

האימפקט תכניס את הבורג בכל מצב. והיא תכניס ככה גם 50. כל עוד יש כוח לסוללה.

ולכן ההמלצה שלי היא מברגה רגילה ולא אימפקט.

למשתמש הביתי / חצי מקצועי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תסתכל שוב עם הסרטון, הוא מראה לאנשים שהוא סוגר את הברגים בכוח של 120NM (סגירת אום גלגל לפי עוצמת טורק תקנית) ואז הוא פותח את האום עם מברגת האימפקט, הוא לא משחרר את האום, ההפך.

פורסם

גם טוב, לא?

מגניב אני יכול לקנות כלים נוספים (ללא אביזרים) לאותן סוללות כמו זה:

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=1261

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...