Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני בתקציב 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סאן קאר היא חברת להשכרת רכב בלבד. מחיר של 60K לא משקף הנחה מספקת לדעתי.

יש בשוק פיקנטו 2011 בפחות מ-55K מיד פרטית - זה עדיף בהרבה.

גם דייהטסו סיריון 2010 תכנס בתקציב אפילו עם קצת עודף - והיא לא פחות חסכונית מהפיקנטו.

מהו הסכום שיש לך לשים כמקדמה?

בדקתי באתר יד שנייה גם לגבי הפיקנטו וגם לגבי הסיריון. סיריון משנת 2009 ומעלה שעולה בסביבות ה50 זה עם מינימום 80000 ק"מ.

ופיקנטו זה 60K ומעלה.

יש לי 25K. אם זה בלתי אפשרי עם סכום כזה, אז אני יכולה לשים עוד. אבל זה הסכום הראשוני שאני מעוניינת להשקיע

פורסם

אז בדקתי מול היבואן של קיה והם מספקים גם ליסינג מימוני בתנאים הבאים:

1. האוטו יהיה על שמי

2. אני צריכה לשלם מקדמה (מ12 אלף ש״ח) ותשלום חודשים ל3 שנים (בין 1000-1500 תלוי בגודל המקדמה) ובסוף 3 השנים אני יכולה לקנות את האוטו או פשוט להחזיר להם אותו. בלי קנס ובלי כלום.

3. אם אני מחליטה שאני רוצה לשבור חוזה, אני צריכה או לקנות את האוטו, או שאני יכולה למכור אותו וכך לשלם לליסינג את שארית היתרה.

מה אומרים? כדאי? אשמח לשמוע בעד ונגד....

פורסם

מעיין, מן הידועות שהשטן טמון בפרטים הקטנים. כאמור לעיל, חשוב שתקראי, תביני, ואם בא לך אז תעלי לכאן, את מכלול התנאים לעסקה הזו ובמיוחד מה קורה אחרי שלוש שנים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לך גם אפשרות לקנות רכב יד שניה מאחד המגרשים הגדולים (ששייכים ליבואנים) כמו למשל קרסו טרייד אין, או אוטודיל ועוד,

שם את גם תקבלי פריסה לתשלומים ומימון (הרבה פעמים בתנאים טובים יותר מאשר תקבלי בבנק - לא ברכישת רכב חדש), וגם הרוב נותנים אחריות.

כדאי לשקול את זה גם כן.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

דיברתי עם טרייד מובייל או משו כזה, והם הציעו לי סיריון 2010 23,000 ק״מ ב70k. או אותה שנה עם 59,000 ק״מ ב60k.

זה נשמע לי המון! ואני לא רוצה אוטו עם הרבה קילומטרז׳. אלו המחירים? :-/ נראה שכבר עדיף לקנות את פיקנטו חדשה שעולה 78,000...

פורסם

מהו טווח הנסיעה שלך ביום ? או חודש .. ?

עריכה:

ועוד משהו ... ברור לך שזה 78K לא כולל ... נכון ?

האבולוציה שלי:

פורסם
מהו טווח הנסיעה שלך ביום ? או חודש .. ?

עריכה:

ועוד משהו ... ברור לך שזה 78K לא כולל ... נכון ?

מת״א לנתב״ג 5 פעמים בשבוע ועוד נסיעות עירוניות. מכיוון שאין לי כרגע רכב, אני לא יודעת לתרגם את זה לקילומטרים.

לא כולל מה?

פורסם

1. האם פנית לבנק בו מתנהל חשבונך וביקשת הצעה להלואה? אם הבנק מוכן להעמיד לך הלואה, אבל דורש ריבית גבוהה הזהרי בכל עסקת מימון. הבנק מכיר אותך, ואם מבחינתו את צריכה לשלם פרמיית סיכון גבוהה עדיף לא להשתמש במימון בכלל.

2. בהצעות שקיבלת לא צויינו התנאים לסיום תקופת הליסינג. את עלולה להדרש לשלם סכומים לא צפויים בסיום התקופה, אם החברה תקבע כי ערכו פחות מהצפוי כעת, וסביר שזה יהיה המצב.

3. האם בדקת אופציית "ליסינג 0 ק"מ"? לי, למשל, הציעו את הפיקנטו בדרך זו במחיר כ-7000 ש"ח פחות מאשר ברכישה בסוכנות, אם כי ברמת גימור יותר נמוכה.

4. בעצם הדבר החשוב ביותר: לא ציינת את צרכייך. הפיקנטו היא רכב מיני, לא סופרמיני, ואם היא מתאימה לך יתכן שרכב אחר, יותר זול, מאותה קטגוריה עשוי להתאים לך. לכן כדאי שתפרטי את צרכייך, ואת פרטי ההצעות שקיבלת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי מה שאני מבין הקילומטראז' שאת עושה לא כזה גבוהה, כך שאת לא צריכה לחשוש מלקחת רכב שעבר קצת יותר (בסופו של דבר זה יתאזן)

לא כולל את כל העלויות שמסביב, כמו אגרת רישוי, תוסות למניהם, ביטוחים יותר יקרים וכו' ...

האבולוציה שלי:

פורסם
מת״א לנתב״ג 5 פעמים בשבוע ועוד נסיעות עירוניות. מכיוון שאין לי כרגע רכב, אני לא יודעת לתרגם את זה לקילומטרים.

לא כולל מה?

מסכים עם קודמיי - תעשי סדר עם הצרכים שלך וכך נאמר לך בדיוק מה משתלם לך. הקנייה של חדש מול ישן זאת דילמה קיימת אצל כולנו ואצל כל אחד יש גורמים אחרים שמשחקים תפקיד. אם את קונה פיקנטו חדשה אז היתרון הגדול הוא אחריות של 7 שנים שזאת פונקציה חשובה. אחר כך אם תרצי למכור אותה אז סביר שהקילומטר'ז יהיה נמוך אז תקבלי על זה יותר כסף מאשר רכב שקנית ביד שניה.

• תוכן חדש...