Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בג'אנט עקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף מזה כשנה, שמתי לב שבנסיעה במהירות גבוהה (100) יש לי רעידות שמגיעות מהגלגלים.

חשבת בהתחלה שמדובר בכיוון פרונט- ניגשתי לסגולה בפתח תקווה יש שם בחור שעושה איזון גלגלים דינאמי דיי טוב והרבה המליצו לי עליו...ברח לי השם שלו.

על כל פנים- הוא הראה לי שיש לי ג'אנט דפוק, שהיה במקרה מקדימה ופשוט שחק את המשולשים , פגם בצורה מאוד קשה באיכות הנסיעה.

מה שהוא עשה זה הוא הוסיף ים משקולות וניסה לאזן אותו...

גם העביר אותו לאחור כך זה פחות משפיע במהירויות גבוהות.

ההצעה שלו אלי הייתה: "לך חפש ג'אנט כזה, מפירוקיה או משהו, אני אעשה לך עליו איזון"

לצערי אין לי מושג איפה להביא ג'אנטים כאלה , מדובר במגנזיום שמגיע עם הרכב...

חשבתי להחליף עם הג'אנט של הרזרבי , אבל תאכלס זה יראה נוראי.

אני סטודנט, מה גם שאין לי הרבה תקציב.

אשמח לרעיונות יצירתיים.

אגב, ראיתי את האתר הזה http://www.tikunjantim.com הם מדברים שם על זה שהם יכולים לתקן ג'אנט. למישהו נסיון איתם?

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שם לך את המשקולות איזון ככה בדופן החיצונית?! בחישוק סגסוגת (יעני מגנזיום) יש מאחורה מקום למשקולות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ידוע,

אבל זה לא הגלגל הבעייתי, צילמתי דיי מהר בדרך לעבודה בחניון.

הגלגל הזה מאוזן.

הגלגל הבעייתי מפוצץ משקולות ...

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...