Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hifonics Zrx1200.1D (חוות דעת?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Hifonics Zrx1200.1D :

• Power Handling:
    • 400W x 1 @ 4 Ohms
    • 600W x 1 @ 2 Ohms
    • 1200W x 1 @ 1 Ohm

[*]Fuse rating: 1 x 80A Maxi fuse

[*]Remote bass knob

[*]General Features:

[*]Military Grade PCB

[*]Ultra-Fi MOSFETS for low THD & Noise

[*]SPC - Simpatico Coil Design

[*]HSMD - Hifonics Surface Mount Design

[*]PWM MOSFET Power Supply for Maximum Current Levels

[*]Diagnostic Indicators

[*]DC, Short Circuit, Thermal and Overload Protection

[*]RCA Inputs & Outputs

[*]Multi-Channel Amps:

[*]A/B Analog Class

[*]4/2 Ohm Stable

[*]45Hz Bass EQ

[*]Variable Low Pass and High Pass Filters

[*]Selectable FULL/LPF/HPF X-OVER

[*]Illuminated Hifonics Badge

[*]Old School Hifonics Heatsink for Superior Heat Dissipation

[*]Selectable Switch for Internal RCA Signal Routing

[*]1 Year Manufacturer Warranty

יעבוד עם סאב DC 12 lvl2. חוות דעת בבקשה ?

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

רוצה לשדרג :)

איך בכללי המוצרים שלהם?

יש גם אפשרות למגברים האלה:

Hifonics ZRX1000.1D

Hifonics Zrx1800.1D

פורסם
בכללי המוצרים שלהם נחותים, ובעיקר OVERRATED. זה לא שדרוג, חפש חברות אחרות.

ניראה לי שקצת הגזמת, יש להם מוצרים סבירים שנותנים תמורה לא רעה למחיר, בעיקר סדרת הברוטוס, החדשים גם מגיעים עם תקן cea2006

,,לא שאני טוען שזו חברת היי-אנד.

בכל מקרה מה ההתנגדות של הסאב שלך? מה התקציב שלך למונו? 6

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

המגבר שלך מוציא 500rms ב2 אוהם , לא יודע איזה מגברים תמצא בתקציב הזה שיהיו שיפור משמעותי לעומת המגבר שלך.

ההיפוניקס שהעלת כאופציה לא ייתן שיפור בהתנגדות הזו וגם לא הסאנדאון, גם אם יהיה שיפור קטן הוא לא מצדיק את ההשקעה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

הסאב הזה עובד מצויין על 500 וואט. בדקתי אותו על JL שלי, גם את 12 ואינץ והייה לי את 10 אינץ' תקופה די קצרה,אך בהחלט זה לא שיפור.

אתה רוצה לשפר? תעשה בידוד. אפשר לעשות בידוד לחיזוק פח ע"י יריעות בוטולין אשר מוסיפות מסה ומורידות רזוננס וגם כן בידוד אקוסטי של רעשים ע"י ספוג אקוסטי. תמורה טובה יותר לכסף שלך לדעתי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תודה על העזרה, יש עוד שאלה קטנה. במונו שלי אין סאבסוניק, האם זה קריטי לסאב בתיבה פתוחה?

פורסם

כאשר תדר של סאב מגיה ל FS (תדירות תהודה עצמית של הרמקול) ,התנגדות עולה ל עשרות אוהמים, לכן בתדר הזה יש דעיכה טבעית של רמקול.

אם מעניין אתך לדעת יותר על תכנון של רמקול ותיבה ,יש פה כמה דברים מעניינים מאוד, אתה יכול גם לבנות גרף יעינות של רמקול.

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/portedbox/27-12-04-Theory-ported-Box-design.html

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/25-06-2002-Theory-Choose-Sub.html

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
ניראה לי שקצת הגזמת, יש להם מוצרים סבירים שנותנים תמורה לא רעה למחיר, בעיקר סדרת הברוטוס, החדשים גם מגיעים עם תקן cea2006

,,לא שאני טוען שזו חברת היי-אנד.

בכל מקרה מה ההתנגדות של הסאב שלך? מה התקציב שלך למונו? 6

שים לב, לא אמרתי שאלו מוצרים זבל\פח\נייר טואלט. זו חברה עם מוצרים מאוד OVERRATED (זו כבר עובדה) שמתחרה בחברות מוכחות ואמינות יותר, לפחות בשקיפות שלהן ללקוח.

ברור, המגברים שלהם שווים משהו, אבל לא יותר מחברות מוכחות אחרות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

נחותים זה קרוב ללהגיד שהם זבל, והמגברים החדשים שלהם לא יכולים להיות אובר-רייטד אלא אם כן הם מזייפים את תקן cea2006.

אגב אני ממש לא בא להתווכח , פשוט מהתגובה שלך הוא יכול להבין שהייפוניקס באופן כללי לא יכול להיות שדרוג לרוקפורד שיש לו בזמן שיש להם דגמים שעולים עליו בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי asif25

• תוכן חדש...