Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג צעיר מחפשים להחליף את הפולו 2001 שברשותנו בסופר מיני חדשה יותר, ידנית בלבד. כרכב יחיד עתיד לנסוע כ20-22K בשנה.

בתחילה חשבנו על סקודה פאביה 2012-2013 אך ירדנו ממנה עקב ציון נמוך במבחני ריסוק, מה גם שלא הצלחנו למצוא את דגם האלגנס הבטוח יותר עם 6 כריות אוויר.

כעת ההתלבטות עברה לפולו 2011-2012(1.4 טרנדליין) או סוזוקי סוויפט 2011-2012 (GLS). אשמח לקבל חוו"ד על שני הדגמים הנל כמו כן הצעות לדגמים נוספים. כרגע התכנית היא להחזיק את הרכב כ-5 שנים.

הדרישות-(חשיבות בסדר יורד)

בטיחות

עלויות- דלק, טיפולים ביטוחים וכו.(אשמח להבדלי עלות טיפול-האם זה נכון שטיימינג בפולו כל 60K ואילו הסוויפט פטורה מעונש זה?)

נוחות איבזור וביצועים בנסיעות ביןעירוניות

אשמח לתשובות

אלון

פורסם
שלום,

אנחנו זוג צעיר מחפשים להחליף את הפולו 2001 שברשותנו בסופר מיני חדשה יותר, ידנית בלבד. כרכב יחיד עתיד לנסוע כ20-22K בשנה.

בתחילה חשבנו על סקודה פאביה 2012-2013 אך ירדנו ממנה עקב ציון נמוך במבחני ריסוק, מה גם שלא הצלחנו למצוא את דגם האלגנס הבטוח יותר עם 6 כריות אוויר.

כעת ההתלבטות עברה לפולו 2011-2012(1.4 טרנדליין) או סוזוקי סוויפט 2011-2012 (GLS). אשמח לקבל חוו"ד על שני הדגמים הנל כמו כן הצעות לדגמים נוספים. כרגע התכנית היא להחזיק את הרכב כ-5 שנים.

הדרישות-(חשיבות בסדר יורד)

בטיחות

עלויות- דלק, טיפולים ביטוחים וכו.(אשמח להבדלי עלות טיפול-האם זה נכון שטיימינג בפולו כל 60K ואילו הסוויפט פטורה מעונש זה?)

נוחות איבזור וביצועים בנסיעות ביןעירוניות

אשמח לתשובות

אלון

בתור אדם עם דרישות זהות לחלוטין לשלך (אבל עם תקציב נמוך יותר), אני יכול להמליץ בחום על פיאט פונטו איבו.

- יש לה את אבזור הבטיחות העשיר ביותר מבין כל הסופר מיני שבדקתי

- מאוד חסכונית בדלק (1:14.5 משולב, 1:16-17 בינעירוני), לא יודע להעיד על טיפולים עדיין אבל למיטב ידיעתי שום דבר מיוחד, עלות ביטוח זולה יחסית למתחרות (האוטו נחשב לפחות 'גניב', לעומת הפולו/איביזה/פאביה שדורשות עלות ביטוח לא זולה)

- נוחה ומאובזרת היטב, בתקציב שלכם תוכלו ללכת על דגם מאוד מאובזר (150th), משנתון חדש לאללה, עם ק"מ נמוך. בתחום הזה אני לא חושב שיש ממש תחרות

- מושבים אחוריים נוחים ומרווחים יחסית לסופר מיני, בגאז' עם נפח מספק

נקודה חלשה: ביצועים. האוטו בגרסת ה1.4 הרגילה אינו ביצועיסט בכלל, ומרגיש הכי נוח באזור ה90-100 קמ"ש. זה לא שהאוטו לא סוחב, אבל הוא חלש בתאוצה ומגיע לסל"ד גבוה במהירות גבוהה. לי ולאשתי זה מאוד הרגיע את הנהיגה, ובסה"כ אנחנו דווקא מרוצים מכך..

בהצלחה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

תודה על התגובה. בעבר הייתה לנו פיאט שהתעללה בנו כך שישנה בעיה פסיכולוגית עם הרכב:).

שאלה נוספת- דיברתי עם מוכר פולו, הכל נשמע פיקס (רק התרשמות בשיחת טלפון)אך הוא הבהיר לי שלא אוכל לעשות סיבוב ברכב עקב מגבלות ביטוח (ביטוח רק לו ולאשתו). האם לגיטימי לדעתכם לא לנהוג ברכב המיועד לקניה? ואם וכאשר אלך לראות את הרכב איזה בדיקות מומלץ וניתן לעשות בזמן שהרכב עומד ע"מ לא לקחת לבדיקה סתם?

תודה

עריכה אחרונה על ידי alonsnir0707
פורסם

לדעתי זה בעייתי,כי אתה צריך לראות האם העוצמת המנוע מתאימה לך,ההגה,ההילוכים,הראות לכביש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון-אבל אלו דברים שאוכל לבדוק בכל פולו דומה..השאלה היא האם ישנן בעיות ספציפיות לרכב שאני בודק שאני יכול לפספס במידה ולא אנהג בעצמי? רק אציין שאני לא מבין גדול בבדיקת רכבים.

פורסם

אתה מתכוון לבצע נסיעה על רכב אחר ואז לבוא אליו?

לדעתי אין משהו שתוכל לפספס אם הוא ינהג ואתה תיראה ותרגיש,אולי רק את המצמד במידה והוא מפריד גבוהה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה! האם מצמד מפריד גבוה זה משהו שיתגלה בבדיקה?

כמו כן אשמח אם אקבל תגובות לגביי הערכת עלויות של שני הרכבים הנ"ל.

פורסם

כן,אבל שוב,ברכבים בני כמה שנים הסיכוי נמוך לזה עד אפסי.

• תוכן חדש...