Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצבים - זה כביש זה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים עברתי להתגורר בפתח תקווה ...

למעשה לא ידעתי להעריך נכון עד כמה הכבישים שם במצב מתחת לכל ביקורת.

אם נשפוט לפי מצב האספלט, מרבית הדרכים נראות כמו דרכים אחרי מלחמה.

אספלט שבור, אלפי תיקונים

שלא לדבר על בורות ביוב ובאמפרים ...

לאורך כביש אחד שנמצא ליד הבית שלי- כל מטר בור ביוב... זה שפוי??

והבאמפרים ? אפילו סוס היה נופל מהם...

חברים, אין תקן שמגדיר מצב מינימלי של כביש בתוך העיר?

אין תקן אחיד לבאמפרים ?

זה זוועה לנסוע ככה!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

ואתה נוהג על רכב שהוא עוד נוח יחסית... כן, המצב על הפנים. יותר מזה, אני מתכנן לעצמי את מסלולי הנסיעה בכבישים שי בהם הכי פחות מפגעים/בורות/באמפרים, גם אם הדרך ארוכה יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדיוק! הרכב שלי ממש נוח אבל בנסיעה בעיר אני שומע את המתלים עובדים שעות נוספות... ושלא לדבר על הזעזועים שהרכב חוטף מהחרא של הבאמפרים.

זה תקין דבר כזה? אין איזה תקנה על מצב מינימלי לקטע כביש? זה פשוט הזוי מה שקורה !

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אם הייתה לך c5 לא היית מתלונן:lol:

הייתי שם לפני חודשיים באזור תעשיה ניראה לי,אכן הדרך לשם מלווה בהרבה שברים,כול הדרך ניסיתי להתחמק,מעלות לעומת פתח תקווה כמו אוטובאן משובח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

גם בבת ים רוב הכבישים כאלו. אתה לא לבד. למזלי, את הכבישים שמובילים לביתי עשו מחדש לפני כחצי שנה.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם הייתה לך c5 לא היית מתלונן:lol:

הייתי שם לפני חודשיים באזור תעשיה ניראה לי,אכן הדרך לשם מלווה בהרבה שברים,כול הדרך ניסיתי להתחמק,מעלות לעומת פתח תקווה כמו אוטובאן משובח.

הכבישים במעלות בסדר גמור, להוציא את הבאמפרים באזור אשכול הפיס שיכולים להוריד שרשרת מטנק.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פתח תקווה ידועה בתור עיר בשיפוצים, שים לב שיש הבדל איפה אתה נוסע.

במרכז העיר ובשכונות הישנות התשתיות על הפרצוף אבל בשכונות החדשות העירייה משקיעה ומטפחת את הרחובות. לדוג׳ כמעט ואין במפרים בכפר גנים ג׳.

פורסם

פותח השרשור אני מזדהה איתך,בטבריה יש כבישים כל כך גרועים שבא לי להחנות את הרכב בצד ולהתחיל ללכת ברגל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בכל עיר יש אזורים שהעירייה משקיעה יותר ופחות, בעיקר עניין של כבישים (בואו ללוד ותראו חוסר השקעה בתשתיות כבישים...)

השאלה לגבי הבמפרים, איך יכול להיות שכל עירייה/קבלן עושים את הבמפרים באיזה גובה שהם רוצים וכמה שהם רוצים? דווקא בשכונות חדשות משתוללים עם העניין הזה וביישורת של 200 מטר יש 6(!!) במפרים... אין תקן מסודר לדבר הזה אחרי כל כך הרבה זמן?

פורסם

בוא להוד השרון, העיר שהגחונים משפשפים את במפרים....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

השאלה לגבי הבמפרים, איך יכול להיות שכל עירייה/קבלן עושים את הבמפרים באיזה גובה שהם רוצים וכמה שהם רוצים? דווקא בשכונות חדשות משתוללים עם העניין הזה וביישורת של 200 מטר יש 6(!!) במפרים... אין תקן מסודר לדבר הזה אחרי כל כך הרבה זמן?

אז זהו. נגעת בנקודה מעניינת.

בארץ אין תקנה לבאמפרים וגם לא לבורות ביוב בכביש.

התוצאה היא פשוטה - כל ראש עיר יכול לקבוע איזה באמפר יהיה בעיר שלו.

ואף אחד לא יכול להתערב בזה.

כנל לגבי בורות הביוב. יש כבישים פה בעיר שכל מטר יש לך פתח ביוב. זה פשוט סיוט.

במקום שתיהיה תקנה שתגדיר קווי יסוד למכסי ביוב לכל x קילומטר - אם נשפוט לפי מצב הכבישים אזי שכולנו גרים בעזה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

מצב הכבישים בעזה לא גרוע כמו שאתה חושב, ולפי מה שאתה מתאר, הוא כנראה יותר טוב מהכבישים בפתח תקוה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבמפרים = פסי האטה הכי גרועים זה אלה שמשולבים עם מעבר חציה ואבנים משתלבות של מדרכה.

לפחות בצפון משקיעים עכשיו בכבישים ראשיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוא תראה את מצב הכבישים בבית שמש.

כבישים שבורים זה כבר לא מילה (האמת שתי מילים אבל לא משנה) ברמה כזאת שאתה חושב שאתה נוסע בשטח ולא על כביש עירוני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...