Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 15K, אוטומט בלבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 15K, כמובן שיהיה אמין הכי שאפשר, חסכוני הכי שאפשר, ושיסע כמו שצריך.

המטרה של הרכב בעיקר נסיעות בין-עירוניות, ואולי מדי פעם למרחקים טיפה יותר ארוכים אבל לא אילת או משהו כזה.

בכל מקרה, התקציב הוא עד 15 אלף וזה גם אחרי שהרשתי לעצמי להוסיף טיפה, רק אוטומט.

מה האופציות שלי לדעתכם?

פורסם

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש פונטו ספייס,עדיפות לדגם ELX מאשר SX,יש לו גיר עדיף הוא חזק יותר,הפיאטים רגישים למי ברז במקום נוזל קירור לכן שים לב זה,כמו כן תבדוק תקינות הגה במצב CITY.

הייתי מציע לך גם את הגטס,כי היא מאוד אמינה אבל בתקציב שלך אתה תקבל את הרכב לפני מתיחת פנים עם צריכה של משפחתית,השאלה כמה אתה נוסע בשנה,אם בכול זאת תשקול,חפש רמת איבזור GLS/GLI.

דייהטסו שרייד,בתקציב שלך יהיה הדגם מודל 2000,רכב יפני אמין,אולי אפילו שרייד תהיה לך אופציה טובה כי ישאר לך גם עודף לישור קו,אל תשכח שכול רכב זקוק לזה במיוחד בכזה תקציב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה כבר רכב משפחתי,היא נוחה,חומרים טובים יותר,אבל לא חסכונית כמו הספייס או אמינה כמו הגטס,לכן הכי אמין שאפשר קשה לומר על ה 307.

פורסם

מה זאת אומרת, לא אמינה בכלל?

זאת אומרת, כמה במומצע היא עושה לליטר?

והאם נגיד הדגם XS הקופה אפשר למצוא אחת שמורה ואיך הדגם הזה באופן כללי?

פורסם

היא תעשה בערך 1/10-12,יצא לי לנהוג עליה,הגיר חובב סלד גבוהה,עם מחלה של שסתומי לחץ,לא הכול גרוע יש לה הרבה יתרונות בתחום הנוחות,נוחות מושבים.

אבל כשאתה מבקש רכב אמין ככל האפשר אפשר לומר את זה על יאריס,גטס,שרייד.. לא על ה307.

פורסם

הבנתי, תודה רבה לך על העזרה.

ושוב אני שואל, לגבי הדגם הXS קופה, זה אותו דבר כמו ה307 הרגילה מבחינה מכנית?

• תוכן חדש...