Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת מנוע אקסנט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אקסנט 2001 שעשיתי לה טיפול גדול לא מזמן (לפני 500 ק"מ).

אתמול בדרך הביתה נדלקה לי מנורת מנוע באוטו, כמובן שמיד עצרתי בצד וכיביתי את המנוע, נתתי לו להתקרר קצת ובדקתי שמן, היה מלא.

אין נזילות הכל נראה יבש הנעתי את האוטו ונסעתי הביתה (מרחק של 1 ק"מ).

יכול להיות שיש נזק במנוע?

על מה הנורה הזאת מתריעה בדיוק?

פורסם

באיזה צבע המנורה ? העלה צילום של המנורה שנדלקה כדי שנדע למה זה שייך.

ניהול מנוע כללית- יש תקלה וצריך להתחבר עם סורק תקלות להוצאת קוד.

יש מנורות אחרות כמו מנורת שמן/מנורת בלמים/מנורת מצבר/אולי גם כריות אוויר או ABS.

בכל מקרה אם המנורה שנדלקה בצבע אדום,יש לעצור את הרכב במקום בטוח ואם יש ספק אז אין ספק- להשתמש בשירותי גרירה כדי לא לגרום נזק מיותר לרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפני שאני הולך למוסך אני רוצה לציין את העובדה שכשהנורה נדלקת לא מורגש כל שינוי לא בטורים ולא בשום דבר אחר ברכב, ניתקתי וחיברתי בחזרה את המינוס במצבר והנורה נכבתה ונדלקה אחרי 200 ק"מ בערך.

לפי שרשורים קודמים שקראתי יכול להיות שמדובר בחיישן שיושב על הסעפת?

או שזה בכל זאת יכול להיות משהו אחר?

• תוכן חדש...