Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

מדובר באפלנדר 3.9 2008

הוחלפו פלגים וחוטי הצתה , אך מופיע misfire בצילינדר מס 3 ( V6 ) .

האם מדובר בהכרח בcoil שצריך להחליף ?

יש לציין הודעה מופיעה לא במסך רכב אלא בסורק שברשותי ורק בסרק ובסלד ״רגיל״ ( 700+-) ואין קוד תקלה אלה רק התראה על misfire רגעי בסורק

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסורק לא יודע לקרוא לחץ מזרק וגם לא המחשב של הרכב. כדי שיהיה פיצוץ צריך ניצוץ, קומפרסיה, דלק ואוויר. כל בעיה באלה יכול לגרום להתרעה של החטאת בעירה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אם הבעיה הייתה מכל אלה שציינת לא סביר שזה היה משפיע בצורה שונה אחידה וחזקה יותר מאשר מיספייר רגעי קל?

פורסם

זה הכל ניחושים. אין עניין של סבירות אלא אם זו בעיה ידועה.

צריך לבדוק שיש ניצוץ ואם אין אפשר לבודד את הבעיה למערכת ההצתה. בזה שהחלפת סתם חלקים בלי לבדוק מה הבעייה לא עשית כלום.

עם סורק בלבד לא קל למצוא בעיה מבלי להחליף חלקים סתם וכמו שאמרתי בעבר: דיאגנוסטיקה ללא סקופ היא לא רצינית.

מאחר ואני לא מכיר את הרכב הנ"ל ואין לי את הספרות שלו לא אוכל להמליץ לך על בדיקה נכונה של עניין הניצוץ אבל בעיקרון אתה יכול ללנתק את הכבל של צילינדר 3 לתקוע בו מברג בעדינות ולקרב את המברג לגוף המנוע (שזה המינוס בעצם) ולראות אם יש ניצוץ טוב.

אופציה נוספת זה לפרק את הפלג ולעשות את אותה הבדיקה כשהוא מחובר לכבל שלו (כלומר לקרב את הפלג לבלוק המנוע - חייב להיות קרוב כל הזמן כדי לא לגרום לנזק לסליל). במצב כזה צריך למנוע הגעה של דלק לבוכנה 3 (אפשר לנתק את מחבר החשמלי של המזרק או להוציא פיוז משאבת דלק).

כל זה באחריותך בלבד - איני לוקח שום אחריות וכמו שאמרתי קודם, לא נראה שאתה יודע מספיק ולכן גש למוסך.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אין שום מיספייר בסלד מעל 850 , רגעית כי א אני מרגיש אותה וב׳ כך בדיוק מופיע בסורק בדיוק מתי שאני מרגיש אותה ואגב אותו צילינדר מיסםייר גם כשהחלפתי את אותו כבל ואותו פלג

פורסם
זה הכל ניחושים. אין עניין של סבירות אלא אם זו בעיה ידועה.

צריך לבדוק שיש ניצוץ ואם אין אפשר לבודד את הבעיה למערכת ההצתה. בזה שהחלפת סתם חלקים בלי לבדוק מה הבעייה לא עשית כלום.

עם סורק בלבד לא קל למצוא בעיה מבלי להחליף חלקים סתם וכמו שאמרתי בעבר: דיאגנוסטיקה ללא סקופ היא לא רצינית.

מאחר ואני לא מכיר את הרכב הנ"ל ואין לי את הספרות שלו לא אוכל להמליץ לך על בדיקה נכונה של עניין הניצוץ אבל בעיקרון אתה יכול ללנתק את הכבל של צילינדר 3 לתקוע בו מברג בעדינות ולקרב את המברג לגוף המנוע (שזה המינוס בעצם) ולראות אם יש ניצוץ טוב.

אופציה נוספת זה לפרק את הפלג ולעשות את אותה הבדיקה כשהוא מחובר לכבל שלו (כלומר לקרב את הפלג לבלוק המנוע - חייב להיות קרוב כל הזמן כדי לא לגרום לנזק לסליל). במצב כזה צריך למנוע הגעה של דלק לבוכנה 3 (אפשר לנתק את מחבר החשמלי של המזרק או להוציא פיוז משאבת דלק).

כל זה באחריותך בלבד - איני לוקח שום אחריות וכמו שאמרתי קודם, לא נראה שאתה יודע מספיק ולכן גש למוסך.

שמוציאים את המחבר החשמלי של המזרק צריך מאוד להיזהר כי ישנם רכבים שהמזרק בממב שכזה עלול להיתפס במצב פתוח וזרימת הדלק דרכו לצילינדר תהיה רציפה דבר שעלול לגרום לנזק בלתי הפיך לבלוק כל עוד הדלק לא נישרף ולכן כאשר מבצעים בדיקה שכזו היא צריכה להיתבצע למשך זמן קצר בלבד. קח זאת בחשבון.

פורסם

תסלחו לי אבל כ״אחד שלא מבין ״ כל זה פשוט נשמע לי כמו להביא פטיש 5 קילו בשביל לתלות תמונה ..לא?

אולי הבהרתי את עצמי .. מדובר במיספייר ממש לשניונת ממש וגם לא באופן סדיר וזה אך ורק בסרק ללא לחיצה על הגז

פורסם

מה ז״א להחליף במזרק ?

בינתיים מה שעשיתי זה להחליף בין חיבורי הפלגים ( כבלים ) והחלפתי פלג זה עצמו והתקלה נשארה שם

• תוכן חדש...