Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי מיצובישי סופר לנסר 97, עד כמה שהבנתי מקריאה בפורום בדש בורד אני יכול להתקין רמקולים של "4 כי אני לא מעוניין לחתוך את הדלת, ומאחורה אני אשים כנראה 9*6, רציתי לדעת איזה רמקולים (כל הארבעה) אפשר לקנות באזור ה 500 -550 שקל. בהנחה שה 9*6 יעלו באזור 350 וה"4 יעלו סביב ה 200, אם אתם מכירים חנויות באיזור חיפה אני אודה לכם מאוד.

אם זה עוזר אז יש לי jvc kdg405 כמו שאתם רואים אני לא חובב אודיו מושבע, אני רק רוצה להנות קצת מהמוסיקה בדרך....

תודה מראש!

פורסם

אני לא יכול להמליץ לך על רמקול כלשהו כי אני לא מבין גדול בכלל...

אבל אני יכול להרגיע אותך שלא יחתכו לך שום דלת :-D

היה לי בדלת 4 אינץ' והרחיבו לי ל-5.25... בקטנה כולה 4 חורים בדלת אף אחד לא רואה :)

פורסם

אם תתאמץ עוד קצת ותוסיף עוד מאתיים לתקציב הנ"ל אפילו אם זה אומר לחכות קצת ....

קומפוננט של מוראל 6.5 אינץ לקדימה ( בנייה )

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=427

ורמקולי פיונר 240 W לאחורה

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=487&lead_id=&look=

*תמיד יש את האפשרות של המגבר יותר מאוחר ומגבר של 40 - 50 RMS יעשה לך פה משהו אדיר שלא תתאכזב .. !

אני ישמח להצעות מאנשים שחושבים שבתקציב של 750 אפשר להביא יותר טוב , אני יישמח לשמוע.

תודה שמעון.

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

סט הזה נחשב להכי פשוט ולפי דעתי רמקול רגיל עדיף עליו (קצת הגזמתי) יש הרבה ובמיוחד המגנט BP החדש, אם תתקשר לחנויות ותברר אם יש להם 4 אינץ אני חושב שאולי יהיה להם למרות שהם לא מפרסמים באתרים.

בקשר ל6X9 לך על משהוא נציל כי אני מנחש שאתה לא תשים מגבר כרגע

פורסם

יש מתקין טוב בכרמיאל עם מחירים הכי זולים שיש

והוא מקצועי ביותר.

תיצור איתי בה"פ אם אתה מעוניין

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אם אתה רוצה להתקין 6X9 מאחור אתה תאלץ לחתוך את הפח בגלל שהחורים אינם מובנים כמו בדגמים אחרים...

אבי.

פורסם

רגע אז איזה גודל של רמקולים יתאימו לי מאחורה בלי לחתוך ולהגדיל את מה שיש כבר?

ומקדימה אותו כנ"ל?

אני מאיזור חיפה ככה שתל אביב לא כ"כ עוזר לי

• תוכן חדש...